ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce sam odigrala loto :mrgreen:
Pre toga sam samo jednom kad sam bila mala, mozda sa 10 godina xD
Nesto sam razmisljala, imam natalnog jupitera u petoj kuci, a on sad tranzitira kroz moju prvu kucu, u konjukciji sa venerom koja mi vlada drugom.
Natalna venera mi je na nultom stepenu vodolije na samom vrhu jedanaeste.

...

First, you rise from embers shy and then you
Climb up high and weightless, brave the fall.
My burgeoning fire, please, fly! Please, shine!
You shine, you warm me - my hope - your light engulfs the cold
And changes our world in defiance of it all.

...

Ја преферирам ову илустрацију, иако текст има доста дубљу метафору:

XM4_wide_600.jpg

Кех... шта ми се јуче десило. :mrgreen: Ископираћу са ФБ и цензурисаћу.

Неки напаљени клинац купио парче пице. И долази он продавачици назад, тврди да му се у пици налази инсект. Дрхти од усплахирености, очигледно је да је зелен, слинавац један. Жена погледа и каже му да је то шампињон. Клинца баш брига и хоће ново парче пице. Наставља да се дерња и **** о инсекту. Њему ће жена: ми не продајемо инскете.

/он мултитрединг (енгл. multithreading)
Размишљам. Да сам ја на месту тог слинавца, заиста бих био дошао због инсекта. Да ми је жена тако рекла, вероватно бих одговорио са:

- Наравно! Инксекти су за џабе, иначе би пореска морала да дозна одакле их набављате и у којим условима их узгајате. :Р Можда бисте морали и да промените своју делатност! Све због лоше `игијене *при* вас. Знате шта, нећу ново парче пице. Промаршираћу пред купцима у реду да им покажем шта продајете. (то бих и урадио)

Ок. Ја сам невероватан пест (енгл. pest) кад ме неко нагази... ал` жени више верујем него напаљенку. Ајмо даље...
/офф
/он мултитрединг II
Размишљам како бих могао исто тако да пестујем шит из клинца, што је такав напаљени неиздр* слинавко. Ај, реко` -- прескочићу -- јер има полиције около. Сигурно би замахн`о на мене, па би` морао да га нокаутирам и угазим да би се смирио. П* неиз*...
/офф
/он мултитрединг III
Размишљам се да након завршетка те сцене кажем жени: не дај да те напаљени клинац изнервира, видиш да је довео девојку па се ваљда овако показује и доказује. Родитељи га нису научили бољем... (примедба аутора: нису ни мене! сам сам научио како треба!)
/офф

Мрзело ме да се играм. Одчеках ја свој ред. Добих парче пице без инсекта*. Продужих.

* - Ових дана морам на фаст-фуд, јер ми радно време не допушта ни `леба да купим. Ај ћао, готова пауза. :mrgreen:

Zdravo,zdravo, imam pitanje za one koji se razumeju u astrologiu:zper: u poslednjih par meseci poceh da proucavam svoju natalnu kartu i od prvobitnog odusevljenja, sto vise citam, sve mi gore izgleda po ljubavnom planu ...:eek: a nesto mi se ne dopada ideja da imam bedan emotivni zivot...tako da ako se neko razume, zamolila bih da mi pogleda natalnu kartu i da mi kaze svoje misljenje o indikatorim o emotivnim vezama, ljubavi... :) pozdrav
daisy24

Zdravo,zdravo, imam pitanje za one koji se razumeju u astrologiu:zper: u poslednjih par meseci poceh da proucavam svoju natalnu kartu i od prvobitnog odusevljenja, sto vise citam, sve mi gore izgleda po ljubavnom planu ...:eek: a nesto mi se ne dopada ideja da imam bedan emotivni zivot...tako da ako se neko razume, zamolila bih da mi pogleda natalnu kartu i da mi kaze svoje misljenje o indikatorim o emotivnim vezama, ljubavi... :) pozdrav

Zdravo,zdravo Jeco pereco :mrgreen:

Tacno je da postoje opozicije koje ne dozvoljavalju samoostvarenje na emotivnom frontu.To ce doci na mesto u drugoj polovini zivota,pod uslovom da se uvide greske koje su se pravile u prvoj polovini i ukoliko se radi na menjanju svog karaktera i ponasanja da se takve stvari ne desavaju i ubuduce.Sudbina je u nasim rukama.

Poslednja izmena:
eh, a ja sam mislila da ove konjukcije venere, sunca, meseca i merkura vade prosek tim opozicijama :neutral: ajoj, druga polovina zivota znaci za dvadeset i nesto godina... znaci, bolje da kupim macku :super: hahahha

u svakom slucaju, hvala na odgovoru ;)

Zdravo, nova sam na forumu i imam jedno pitanje za nekoga ko se bavi astrologijom...ja sam dupla škorpija...čula sam da za nas škorpije nastupaju dve ipo godine pakla :sad2: ... da li je to tačno...ako jeste da odmah tražim neko krivo drvo da se obesim :dash:

Sve ja dojave ispunjavam Mišo...samo dok smislim šta je najpraktičnije uraditi sa materijalom a da svi budu srećni..
U ovom slučaju nije bilo pomoći zaista :lol:
Благодарим, миси. :D Штета само што нисам добио прилику да прокоментаришем Сатурн у првој. Тја... што се мене тиче, венера при крају рака тешко може да омане у лепоти, осим ако је угрожена. Ал` угроженост среди сваку...

Па оно, није баш да мора. Неће форум пропас` због-тога. :p

На тему:

I try to break out but I cannot succeed
I have to be strong but again I’m too weak
My senses are frail - so defenseless within
But though I'm afraid I will never give in

Zdravo, nova sam na forumu i imam jedno pitanje za nekoga ko se bavi astrologijom...ja sam dupla škorpija...čula sam da za nas škorpije nastupaju dve ipo godine pakla :sad2: ... da li je to tačno...ako jeste da odmah tražim neko krivo drvo da se obesim :dash:

Hahah velicanstveni saturn vam ulazi u znak! Ma nemoj da brines, mozda neces ni osetiti. Moja mama je vaga, zadnje dve godine je u njenom znaku i nema nikakve teskoce, cak je i finansijski krenulo, jer ona nema izrazenog saturna u natalu.
Mi jarcevi ceo zivot zivimo u paklu.

Сатурн у Ваги је у егзалтацији. Ја сам чак повучен да га назовем добрим или лепим Сатурном. :P

У Шкорпији има термин при крају и то је то од достојанстава. Ваљда је опет перегриниран бољи него кад је у лаву или раку.

Нешто су се и нас докачили. :P Тек толико да не будем убедачен уверењем да сам некаква "света `твар". :hahaha:

Додуше, неки су ме називали шкорпијом... ке-хе. Вероватно зато што сам офарбан и том бојом. :cool:

PaintedPuppy.jpg
У `твари, веома ми се свиђа то куче. Сликар му даде поглед какав пре човекова душа има. Ће га качим к`о аватар.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back