ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Завејаница.

Било би супер да није само за џ, већ и да је реч о врсти сладоледа уместо о шиту који ме чека вани. :D

Они који прате транссатурне и лилит, могу да баце око на 14.3.

(Ju 0 Ve 0 Li) 120 Ma 120 Pl

Све на 9° земљаних знака.

Иначе, и без транссатурна и лилит изгледа као уочљив догађај.

За оне сујеверне, ово ми је порука бр. 1111. :D

Они који прате транссатурне и лилит, могу да баце око на 14.3.

(Ju 0 Ve 0 Li) 120 Ma 120 Pl

Све на 9° земљаних знака.

Иначе, и без транссатурна и лилит изгледа као уочљив догађај.

За оне сујеверне, ово ми је порука бр. 1111. :D
Šta ti ovo znači ?

Па... рекао бих да је много људи који би квалитетно тумачење које би им уз то решило све проблеме у животу. Ако може, за џ. Наравно, онда астролог постаје надаље за све крив. Квалитетних астролога је мало, па или су мирни или се повуку. Имају своје животе људи...

Zašto je astrologija ovako zamrla... pre par godina dok sam bila aktivnija bilo je cini mi se vise ljudi. Valjda zato sto svi hoce da im tumacis kartu a malo ko hoce zasita da uci astrologiju...

Jesi li ti stariji clan,neka vrsta klona,ili si ranijih godina samo citala bez prijave?

U poslednjih nekoliko meseci ovde je tako,ima ljudi pa ih nema.Pdf je dobar,ali malo ljudi je proucavalo astrologiju duze vreme,uglavnom se teme vrte oko znaka i podznaka,ali nije ni to lose.

Imas astrologiju strucno,pa mozes pisati o necemu ili pitati ako ti nesto nije jasno u vezi tumacenja natala i slicno.

Можда је жена једноставно отворила нови налог јер за стари више нема доступа. Ја сам тако губио налоге на неким мање важним местима због гашења @*.yu адреса.

Pre 2-3 godine sam bila aktivna i onda sam odustala od bilo kakve vrste komuniciranja jer neki ljudi ne umeju/ne znaju da saslusaju druge...to me jako nervira...pre par dana me jedna devojka zamolila nesto preko mejla i evo me opet ali situacija je....ni priblizno ko onda...ljudi samo pitaju sta ovo i sta ono znaci...natal se tako ne tumaci...jupiter u 2 kući ima 100 tumacenja... onda ako im odgovoris nesto uopsteno to im se ne svidja, da budem iskrena tumacim karte da bi pre svega ostala u "formi" i jako je bitno da druga strana sudeluje u tome, astrologija se uci ona nije vidovitost i zbog toga pre sve ja uvek nastojim da pricam sa slobodoumnim ljudima a jako me zalosti kad vidim kako su nasi "astrolozi" sujeti, potpuno ubedjeni u ono sto pricaju...ja uvek prihvatam kritiku ako mi je obrazlozis, ovo sad vec govorim zbog nekih astro skoli i bezobraznih cena u njima...i polako sam skrenula sa teme...(cesto mi se to desava). Da skratim bilo bi lepo da je ovo ostalo mesto za ucenje a ne ovo sto je sad, nadam se da ce se stanje popraviti..

Usao Lala u apoteku i trazi pola vijagre

Ali, gospodine, za pun efekat neophodna je cela tableta

Znam, ali ja cu samo da podjebavam z:D

De si, Kamael, kad te vidim :zcool: - :zskace:
Šta reći ?
Baš mi je drago...

Zašto je astrologija ovako zamrla... pre par godina dok sam bila aktivnija bilo je cini mi se vise ljudi. Valjda zato sto svi hoce da im tumacis kartu a malo ko hoce zasita da uci astrologiju...
Zbog Kamaela, on je u službi kao lala iz njegove priče... :deda:
:zimag:

Pre 2-3 godine sam bila aktivna i onda sam odustala od bilo kakve vrste komuniciranja jer neki ljudi ne umeju/ne znaju da saslusaju druge...to me jako nervira...pre par dana me jedna devojka zamolila nesto preko mejla i evo me opet ali situacija je....ni priblizno ko onda...ljudi samo pitaju sta ovo i sta ono znaci...natal se tako ne tumaci...jupiter u 2 kući ima 100 tumacenja... onda ako im odgovoris nesto uopsteno to im se ne svidja, da budem iskrena tumacim karte da bi pre svega ostala u "formi" i jako je bitno da druga strana sudeluje u tome, astrologija se uci ona nije vidovitost i zbog toga pre sve ja uvek nastojim da pricam sa slobodoumnim ljudima a jako me zalosti kad vidim kako su nasi "astrolozi" sujeti, potpuno ubedjeni u ono sto pricaju...ja uvek prihvatam kritiku ako mi je obrazlozis, ovo sad vec govorim zbog nekih astro skoli i bezobraznih cena u njima...i polako sam skrenula sa teme...(cesto mi se to desava). Da skratim bilo bi lepo da je ovo ostalo mesto za ucenje a ne ovo sto je sad, nadam se da ce se stanje popraviti..

Razumem te.Veliki je posao dati odgovor na neko najjednostavnije pitanje a dosta zavisi od njih,dal ce biti ili nece biti.To im ne odgovara i na kraju nisu zadovoljni tumacenjem a astrolog izgubio dosta vremena.To su neke od teskoca ove profesije,ali ko krene da je proucava dobije mnogo,tako da mu neke poput ovih stvari deluju podnosljivo,pa cak nadje modus da uziva u njima.

Van ove price,ja recimo na ovom pdf-u kad god dodjem uzivam da izgrudvam pticu,kao samo kod nje pao sneg pa sva vazna a kad dobije grudvu po tintari Kamael kriv :zzima:

De si, Kamael, kad te vidim :zcool: - :zskace:
Šta reći ?
Baš mi je drago...

Zbog Kamaela, on je u službi kao lala iz njegove priče... :deda:
:zimag:

Ne vidimo se,al se citamo :lol:

Zbog Kamaela, on je u službi kao lala iz njegove priče..

Nema lale samo ljubicice..a babe se obesile.Cek,cek ti to izasla na sneg?Dobrodosla :zimag:

suncanje%20plaza.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back