ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
'bro jutro.
Smrzlica...
Smrzlica...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Завејаница.
Било би супер да није само за џ, већ и да је реч о врсти сладоледа уместо о шиту који ме чека вани.![]()
Šta ti ovo znači ?Они који прате транссатурне и лилит, могу да баце око на 14.3.
(Ju 0 Ve 0 Li) 120 Ma 120 Pl
Све на 9° земљаних знака.
Иначе, и без транссатурна и лилит изгледа као уочљив догађај.
За оне сујеверне, ово ми је порука бр. 1111.![]()
Zašto je astrologija ovako zamrla... pre par godina dok sam bila aktivnija bilo je cini mi se vise ljudi. Valjda zato sto svi hoce da im tumacis kartu a malo ko hoce zasita da uci astrologiju...
Usao Lala u apoteku i trazi pola vijagre
Ali, gospodine, za pun efekat neophodna je cela tableta
Znam, ali ja cu samo da podjebavam![]()
Zbog Kamaela, on je u službi kao lala iz njegove priče...Zašto je astrologija ovako zamrla... pre par godina dok sam bila aktivnija bilo je cini mi se vise ljudi. Valjda zato sto svi hoce da im tumacis kartu a malo ko hoce zasita da uci astrologiju...
Pre 2-3 godine sam bila aktivna i onda sam odustala od bilo kakve vrste komuniciranja jer neki ljudi ne umeju/ne znaju da saslusaju druge...to me jako nervira...pre par dana me jedna devojka zamolila nesto preko mejla i evo me opet ali situacija je....ni priblizno ko onda...ljudi samo pitaju sta ovo i sta ono znaci...natal se tako ne tumaci...jupiter u 2 kući ima 100 tumacenja... onda ako im odgovoris nesto uopsteno to im se ne svidja, da budem iskrena tumacim karte da bi pre svega ostala u "formi" i jako je bitno da druga strana sudeluje u tome, astrologija se uci ona nije vidovitost i zbog toga pre sve ja uvek nastojim da pricam sa slobodoumnim ljudima a jako me zalosti kad vidim kako su nasi "astrolozi" sujeti, potpuno ubedjeni u ono sto pricaju...ja uvek prihvatam kritiku ako mi je obrazlozis, ovo sad vec govorim zbog nekih astro skoli i bezobraznih cena u njima...i polako sam skrenula sa teme...(cesto mi se to desava). Da skratim bilo bi lepo da je ovo ostalo mesto za ucenje a ne ovo sto je sad, nadam se da ce se stanje popraviti..
De si, Kamael, kad te vidim-
Šta reći ?
Baš mi je drago...
Zbog Kamaela, on je u službi kao lala iz njegove priče...
![]()
Zbog Kamaela, on je u službi kao lala iz njegove priče..
Nisi ptico,to su zvezdice od grudve,treba da ih prebrojis.Ako vidis nekog plutoncica javi
![]()
Pozdrav dobri ljudi,ja napravio come back posle mnogo leta....i zima naravno....