ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сатурн у Ваги је у егзалтацији. Ја сам чак повучен да га назовем добрим или лепим Сатурном. :P

У Шкорпији има термин при крају и то је то од достојанстава. Ваљда је опет перегриниран бољи него кад је у лаву или раку.

Hvala Bogu, mojoj mami sve potaman, pa joj jos i bolje nego ranijih godina.
Meni je isto laknulo od kako je u vagi, dok je tranzitirao devicom gde mi je mesec, samo sto se nisam roknula.

Транзит се још да поднети, али стационарност... она је по својој прилици најгоре што Сатурн може да "пружи". И ви`ш...

Мени је Саки био стационаран око месеца. Па на Asc, па наспрам венере, па наспрам марса. К`о да га је неко програмир`о да ме малтретира. Да л` сам размишљо да себе рокнем? Јок. Нисам такав тип. Да л` сам размишљ`о која планета треба да се опустоши да би се направила бомба довољна да направи кратер величине сатурна. Јесам. :D

Не ценим га. Неки људи се куну у њега и називају га "мудрим учитељем". Што се мене, као неког ко има позамашно` искуства у образовању, етици и педагогији, бре, тај је зао учитељ. Смеће. Кад неку његову "лекцију" прођеш, захвали себи, пошто он и није намеравао да те пропусти. Кех... ваљда је тајна у томе што он мени и не стоји лоше у карти, и у подређеном је положају, па га превазилазим. Уочљива је појава да управо људи које он највише х*** исказују највише (страхо)поштовања према његовом утицају.

Da sam se u tom periodu razumela u astrologiju verovatno bih i ja razmisljala o bombi i krateru velicine saturna. :D
Ali onda naravno, nisam ni razmisljala o astrologiji, to bese druga polovina 2008, 2009, i polovina 2010. Mislila sam da ce stalno biti tako, da se taj period nikad nece zavrsiti.
Saturn je zloca, ako i nesto naucis od njega, ta kolicina patnje i naucene lekcije nije srazmerna. Plus sto to razvuce, mislis da nema kraja.
Meni vlada 10, 11 i 12 poljem, pa me zakacio u raznim oblastima. Prelaskom preko meseca aktivirala su mi se pitanja sta ja zelim, cemu tezim, kako me drugi vide, kakvi su moji prijatelji, zatim razni strahovi od svega, izolacija, preispitivanje, haos. Mada rezultati nisu izostajali, zavrsila sam tad srednju, upisala fakultet, upala na budzet sve je to ok, ali ja sam se iznutra osecala katastrofalno, raspad sistema, anksioznost, depresija itd.

Еда, ја сам накнадно размишљ`о о бомби. Када је било највеће срање нисам ни размишљао о стационарности планета. Ал` и даље реко, ај` напред. :)

Проблем је што би се простим разарањем створила измаглица која би могла бити још малефичнија од самог Сатурна. Друге планете би притом временом преузимале улогу Сатурна. Под премисом да њихове енергије заиста утичу на овај свет, и он би се изменио. Добре ствари које Сатурн означава, попут костију, чврстих тела итд. би мекшале. Нисам сигуран на шта би то личило... :) Људипихтије, ха ха!

Под премисом да су планете само "часовник" који показује догађаје, једна планета би била протраћена.

Под премисом да астрологија не вреди ни пет пара, невероватна глупост би била направљена. :p

Ajao bas mi je dobro, idem danas na najgori moguci ispit! Jos mi tranzitni saturn kvadrira sam sebe egzaktno blagi uzas!
Mada jupiter(vladar 9) mi pravi trigon sa suncem pa cu da vidim sta ce da prevlada...
Inace Mocart je fenomenalan! :D

Да смо у том времену, вероватно бих и ја данас тражио мецену. :) Ово је парченце моје друге симфоније, са бесплатним рачунарским инструментима (преглед тематског материјала након експозиције):

Poslednja izmena:
Ima neki kvadrat danas u tranzitu.Mesec garant..Evo ti wild jedan trigon,ubaci ga i regulisi stvari :)
a0krqq.jpg

Ma nijeeeee:cry:
Dobro dramim malo da ( :lol: ), ali u poslednje vreme se mnogo bakćem sinastrijama i tako time ( a nisam tu jaka) i nervira me uporedni horoskop sa sadašnjim momkom. Sinastrija slaba, nije ni kompozit neki , tu i tamo Dejvison i baš me to nervira zato što počinjem da osećam da sam preslaba i mnogo se identifikujem sa kartom pa već unapred slutim sve loše! A prelepo mi u vezi no džaba kad već vidim sve crno u budućnosti a ja baš oću da mi kaže ta karta nešto lepo :lol:
Uvek to radim sebi i svesna sam toga ali ne mogu da se oduprem..a to ne da nije dobro nego kako uopšte i napredovati u učenju na taj način!

Ma nijeeeee:cry:
Dobro dramim malo da ( :lol: ), ali u poslednje vreme se mnogo bakćem sinastrijama i tako time ( a nisam tu jaka) i nervira me uporedni horoskop sa sadašnjim momkom. Sinastrija slaba, nije ni kompozit neki , tu i tamo Dejvison i baš me to nervira zato što počinjem da osećam da sam preslaba i mnogo se identifikujem sa kartom pa već unapred slutim sve loše! A prelepo mi u vezi no džaba kad već vidim sve crno u budućnosti a ja baš oću da mi kaže ta karta nešto lepo :lol:
Uvek to radim sebi i svesna sam toga ali ne mogu da se oduprem..a to ne da nije dobro nego kako uopšte i napredovati u učenju na taj način!
Види овако, ако ти је веза кул већ неко време, а ти навали уживај. Реагуј само ако се недвосмислено дешава нешто непожељно.

Ја сам у своју најскорију везу ушао са шемом "за*** ти астрологију, ај` да пробам". Композит је давао сјајне ствари, које заиста постоје, али је најављивао и лоше, које су се временом све више испољавале. Без обзира на више-позитиван-него-негативан композит, њена наталка је најављивала лоше ствари, које су такође почеле да узимају маха како је текло зближавање. Након неког времена рекох себи: ово више не иде; не желим да себе доводим у ситуацију да некоме ко би требало да ми значи говорим каква особа треба да буде. То нисам урадио, већ сам прекинуо ту фарсу и спречио да обоје трошимо време на нешто што нам у крајњем збиру не одговара.

Ал` опет препоручујем: ако у стварности нема потпоре за неко тумачење, игнориши га.

Ma koliko god mi voleli astrologiju, ne mozemo da dozvolimo da nam bas upravlja zivotima i da se na svaku sitnicu tripujemo. Mada Wild, i ja znam dobro da se istripujem oko astrologije.

E da, sta vi imate da kazete za Sade Sati, jel ste preziveli to, kako vam se manifestovalo? Zao mi je, opet ja sa svojom pricom o saturnu, jer sam trenutno u zavrnoj fazi, jos do oktobra pa kraj, a i tranzitni Saki mi kvadrira natalnog. Malo sam opsednuta tom planetom ovih dana :mrgreen:

Moj savet , molba čak je ,još jednom, da se vodite parolom ' kakvo pitanje takav odgovor' i bez obzira na ličan stav na koji imate pravo- odgovorite iz astro ugla, ukoliko imate znanja za to.
Ukoliko ne, nema potrebe za teranjem inata.

Poslednja izmena:
Овде ТРЕБА направити напомену да ова два одговора нису астролошка, па нека их питач као такве тумачи. :!:

Иначе, нека стоје, више говоре о ауторима него о питачу. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back