ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Људи које су пси макар једном напали вероватно неће волети псе.

Вероватно сличним резоном пси мене не воле. z:D Асц ми је изгледа промашио звезду Просион, па када се сретнемо беже они!

Људи које су пси макар једном напали вероватно неће волети псе.

Вероватно сличним резоном пси мене не воле. z:D Асц ми је изгледа промашио звезду Просион, па када се сретнемо беже они!
Ujeo te pas ?
To može da se naplati dobro, ako je lutalica, npr., ili nema zaštitu...

Да не бих био вишезначан, желим да додам разлог зашто бих ујед пса сматрао срећном околношћу. Та, то би ми дало прилику да тврдим да ми је Асц на Просиону. :) Овако морам да се помирим са чињеницом да је вероватно на 24° или 23° рака.

@Miso, ima vremena, mozda te ujede :lol: Ja bas imam srece sto se tice tih fiksnih zvezda, vladar ascendenta na algolu xD

Kad sam kod ascendenta, vec neko vreme pokusavam da utvrdim asc jednoj osobi. Dugo sumnjam da je skorpija, a skoro sam videla da ima zmiju kao kucnog ljubimca sto mi je jos jedan razlog da mislim da je skorpija. Ali ne mogu da se smirim dok pouzdano ne saznam.

Kad dodje ptica da se uplasi.Znam sta si radila proslog leta.

images

Ah nisi jedina kojoj je vladar asc na algolu:))...mada ja nekako nemam lose misljenje naravno nije isto da li je u pitanju mesec, mars ili jupiter...;) Volela bih da cujem vasa saznanja o uticaju algola i ajde nesto da pitam jel zna neko nesto vise o severnom mesecevom cvoru na asc.

Poslednja izmena:
Ahaha mars na algolu. Ali ja nisam agresivna niti sam se ikada susretala sa agresijom, roditelji me razmazili, nadam se da necu sresti nekog agresivnog muskarca...:eek: Jel i tebi vladar asc na algolu?
E i mene zanima o mesecevim cvorovima. Mislim ako je na ascendentu da donosi uglavnom dobro, ostvarenja kroz sopstvenu licnost, razvoj licnosti.

Bas se lepo poredjasmo jedno ima marsa, jedno veneru, a ja jupitera...:)) Mislim da je najbitniji odnos sa dispozitorom, jedna moja drugarica takodje ima mars na algolu, njoj se to odrazilo kroz odnos sa ocem. Naravno bitna je i pozocija meni je u 3 polju...Generalno mislim da on ne donosi uvek lose, Jonny Deep ima veneru na algolu:)) Kada je venera u osmoj ona zna da ogromnu seksualnu energiju, pogotovo sto je vladar asc...treba pogledati i kakava je sa plutonom, prirodnim vladaocem 8 polja...

Algol daje ali i unistava ukoliko se osoba ne uskladi sa njegovom prirodom.Priroda ur,ma,sa.

Ima slucajeva i da dejstvo zataji,narocito ukoliko su sporije planete u konjukciji bez aspekta,ili brze a da priroda natusa vuce na drugu stranu.

Venera Mars,duboke ljubavi koje se pamte.Kroz oganj,seks do iznemoglosti.

Ako je u osmoj iskustva smrti.Kad sam posetio VMA i mesto gde su mene reanimirali osetio sam energiju ljudi koja se na tom mestu otpustila.Neverovatan osecaj,smiraj i blazenost me drzali danima.Sa jacim aspektima klinicka ili nekoliko njih su zagarantovane.

Sa Jupiterom po Duporu,daje neku vrstu moci nad ljudima ili opasan polozaj kako po sebe tako i po druge,papa je imao pomracenje svetla na ovoj nekretnici,onaj predhodni.Zivi les setao zemljom.

Tebe su reanimirali?? Vladar ascendenta u osmoj kuci je stvarno delovao kod tebe pa jos konj. sa algolom.

Kod mene je vladar ascendenta mars u drugoj kuci u biku, trigon venera, trigon saturn, opozicija pluton.
Moja priroda je najvise bikovska, hedonista sam, obozavam muziku, novac da ne pricam. E sad, nisam nikad imala nekih opasnosti u zivotu hvala bogu.
Imala sam problema sa nasledstvom.
Plasim se da imam sklonost ka fatalnim ljubavima, zaista volim muskarce koji imaju nesto opasno u sebi ali naravno da to ne ode u krajnost. :evil:

Krajem 20-og veka Pluton je bio na Algolu,i milioni ljudi sa asc skorpija su imali konjukciju,pa nista.

Za tumacenje natala su polja,aspekti,sedam planeta.Nekretnice su suptilna nadgradnja,pa i tada retko ispolje dejstvo.Algol samo sa planetom vladarem ( vladar sazvezdja u koje pada Sunce ).

Kada tri planete koje su u zemljanim znacim prave veliki trigon, on ipak ima nesto vecu i jacu energiju, devojka je rekla da ima trigon venere i urana i trigon venere i saturna, to da bi bio veliki trigon mora imati i aspekt izmedju saturna i urana tj. trigon izmedju ova dva tela, pa je rekla da ima i opoziciju, to je ta cuvena lotos kombinacija.veliki trigon i opozicija, Onazis je na primer imao lotos kombinaciju, ne treba se naravno oslenjati samo na to. Treba videti i kakavo je stanje sa dispozitorima, tu je ključ, planeta ipak govori da li ce se nesto desiti ili ne ali ishod zavisi od dispozitora, šta će kasnije biti...Džaba ti ako osvojih 7 na lotu a kasnije ih izgubis ili prokockas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back