ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok, ja reko da postavim pitanje...nisam ni mislio da ću dobiti profi odgovor - za to treba da se odreši kesa :) A što se tiče ovog ''zagrevanja stolice'', nije to baš tako jednostavno, pogotovu kad neki ispit izlaziš 6-7 što znači da si ga dosta puta učio...

Пфф, ај да смарам. "Профи" значи да неко живи од тога. Нажалост, ни то што неко живи од (про)давања астролошких тумачења људима не значи нужно да су му тумачења добра. Најбољи астролози које ја знам прати зла карма да не знају да адекватно наплате свој рад. :)

Есад, за твој тип питања би можда могла да се упосли хорарна астрологија (прочитај о томе). У основи гледа се карта питања, са временом и местом када је оно поствљено. Према мом убеђењу, да би карта важила, питање треба бити постављено спонтано. То јест, треба узети моменат када се оно спонтано јавило питачу.

Ok, ja reko da postavim pitanje...nisam ni mislio da ću dobiti profi odgovor - za to treba da se odreši kesa :) A što se tiče ovog ''zagrevanja stolice'', nije to baš tako jednostavno, pogotovu kad neki ispit izlaziš 6-7 što znači da si ga dosta puta učio...

Trumane, skroz te razumem. Ima stvarno zaebanih ispita. Ja sam na jedan isto sest-sedam puta izlazila dok ga nisam polozila prosle godine. Ove godine, opet imam problem sa jednim ispitom, i muka mi vec pripadne od njega jer sam ga toliko ucila a ne da se da polozim. To ti je fakultet, malo ko ga prodje bez ijedne prepreke.
Iskreno mislim, da te je ovaj prelazak saturna preko ascendenta malo zakocio, i verovatno ces osetiti neko olaksanje od oktobra kad udje u skorpiju. Zelim ti puno srece, i ne daj se. Svaki tezak period prodje.

Хмммм... ових дана су ми при руци неки јавно доступни подаци, могу да се праве статистике. Не знам да ли ме то чула варају, или највише жена непушача има међу рачицама. Јао, честитам коме год знаку да треба.

Ma bices ti neki sef, vladar desete kuce u desetoj pa jos u lavu :D

Da li ce biti sef ?

Deseto pada u Raka,vladar u desetom,Mars pravi opoziciju osi desetog,Mars u Jarcu prirodni vladar desetog...lose upravljena energija.

Sa druge strane,vladar desetog Mesec u desetom,lep sa Suncem vlada Lavom,suvladar desetom...pravilno usmerena energija.

Lav je udaljen od Ovna 120,ova dva znaka su slozna,Ovan od Raka 90 nesloga,Mars vladar Ovna u padu,Mesec vladar Raka u usponu

Sta je jace i sta vuce prevagu? :)

Mozda ce da ima nekih poteskoca...ali ce ipak da dodje do sefovskog mesta, mars pravi opoziciju sa desetim, ali je ipak vladar desetog lepo postavljen, u dobrom aspektu sa dispozitorom Suncem i u dobrom aspektu sa Uranom, pa ce mozda dobro da izdrzi neke promene koje se budu desavale...:D

Mesec je voda-promenljiv i nestabilan,Uran malefik,vazduh.Ovaj malefik i u dobrim aspektima donosi lomove.

Vladar desetog pravi lep aspekt sa Suncem ali Mars pravi raskorak polozen u Jarcu prirodnim vladarem desetog,Jarac je zemlja,realnost,materijalizacija,Mesec masta ,Uran misao,ideja.

Jupiter dolazi na osu sestog koje je simbolika radnog mesta,pravi kvadrat Uranu koji je u Strelcu,polozen u sesto polje od desetog a Jupiter vlada istim,pored toga pravi kvadrat Suncu,suvladaru natalnog desetog.

Da li su mu naklonjeni sefovi?

Au, hvala na komentarima iako nič ne razumem :) Mene više brine ova opozicija Mars Venera jer celog života osećam loše posledice ( ne odnosi se na posao, već znate na šta mislim...). Pogotovu što je venera u raku kažu da je loše...

Ma znam, šalim se ja..
I znam da te to muči tako da se nadam da ćeš dobiti odgovor...
Ali nekako, za sve ove godine, prva asocijacija na tebe astrološki mi je ta prokleta opozicija zbog koje mira nemaš a nikako da dobiješ odgovor:lol:

Ња. Друга опозиција која мени нема смисла је опозиција неке планете са кућом. Када се постави питање:

Је ли, а шта мени значи марс опозиција X?

Одговор је:

То ти значи марс у четвртој.

Ne mogu, ali ne mogu vise da izdrzim ovaj mesec u devici u sestoj! Ahh, zasto nemam neki normalniji mesec...:(
Sizim zbog gluposti, zbog sitnice napravim sebi problem i onda ga analiziram do besvesti. Uzasno sam opsesivno-kompulzivna :lol:
Jel ima neko savet kako da izadjem na kraj sa tim?

Pa ne znam koliko je sama opozicija Ma i Ve zaslužna za to.
Pre mogu da shvatim da se to aktivira u samom odnosu sa suprotnim polom ili kvalitetom tog odnosa ali ne i da napravi neki veći zastoj..pa čak ni time što je Ve u Raku a Ma u Jarcu..
Mora za to biti još pokazatelja.
Mada opet ja sam laik...zato me i zanima šta su ti sve rekli, da učim :D

Eh da i inače, da ne zaboravim..da zahvalim Miši, Kamaelu i Hetfild devojci za lepe reči u veze one sinastrije...malo sam se iskulirala i odlučila da pokušam da izvučem što pozitivnije a ne samo negativno :) izgleda da je stvarno neki planetarni đavo taj dan bio protiv mene:lol:

Па то је ваљда било и време када се десило неколико самоубистава заредом у Београду. Кога занима да прати боље од мене, знаће, али мени изгледа да је тако. А иначе одлично време да се мушко и женско посвађају.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back