ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veliki pozdrav za sve od vaseg druga. Nadam se da me niste zaboravili. Vidimo se 26. kada se vratim :) Ovde citam puno i saznajem nove stvari o astrologiji i jedva cekam da se vratim na forum i aktivno aktiviram :lol: imam ideje za neke nove teme (nista specijalno) ali bilo bi lepo da se opet cesce druzimo :)

Jel primetio neko kako su svi ''hrabri'' danas....e regulus regulus:p

Ja jesam :)

Venera mi u prvoj

A meni je u devetoj :D Vidim ja da tebi cveta ljubav, eee :) ...

Jedva cekam, toliko sam novih i zanimljivih stvari procitao ... citam knjigu Irene Shestak, ne znam da li je neko cuo za nju, ja sam sada prvi put, ali mi se knjiga svidja ... govori jako lepo o svim izazovnim aspektima u natalnoj karti i njihovoj sushtini. :)

:hahaha:A jos mi je zanimljiviji Froli kako objasnjava aspekte koji donose transformaciju,kako astrolozi vole to da nazovu,kaze-bas sam juce pricao jednom prijatelju kako mi se pas transformisao iz dnevne sobe u rupu u basti..:hahaha:

Da li se slazete da otvorimo jednu temu na kojoj ce svako reci neki polozaj planeta ili aspekt u znaku ili bilo sta sto hoce ... pa zatim sledeci ispod da to objasni i napise svoj zadatak za drugoga i tako u krug ... da bude na foru one teme o ocenjivanju avatara i to :lol: samo poucno :) ... ???

Super ideja:),samo znas li mozda ko je Boriska?:)da mu postavim natal da malo prokomentarisemo..za decka se tvrdi da je dosao iz buducnosti sa Marsa,podznak i stelijum u vodoliji,Mars na podznaku...stelijum u jarcu,ostalo cini mi se Saturn ribe,Mesec devica...

Da li se slazete da otvorimo jednu temu na kojoj ce svako reci neki polozaj planeta ili aspekt u znaku ili bilo sta sto hoce ... pa zatim sledeci ispod da to objasni i napise svoj zadatak za drugoga i tako u krug ... da bude na foru one teme o ocenjivanju avatara i to :lol: samo poucno :) ... ???

ajde ajde, mislim ja nemam još dovoljno znanja da bi mogao da učestvujem u tome, al ima vremena :)

Moze, evo veceras :)

Znam ko je Boriska, mislim i da sam gledao njegov natal jednom, secam se tih polozaja, ali mislim da je bila neka prica o tome kako je vidovit kada sam gledao ... mozes postaviti natal na kojoj god temi nadjes za shodno, tj gde mislis da pripada :) samo ne verujem da cemo moci bas da utvrdimo da li je iz buducnosti :)

Inace Trumane vidim da si postavio ono pitanje na drugoj temi o sustini aspekata ... Istina je da se razlikuju od slucaja do slucaja, ali neka sustina postoji pa sam mislio da pokrenemo i temu na kojoj cemo redom, pocevsi od Sunca ici i zajedno nalaziti sustinu svakog aspekta :) ko je za neka se izjasni i za to :) ?

Inace Trumane vidim da si postavio ono pitanje na drugoj temi o sustini aspekata ... Istina je da se razlikuju od slucaja do slucaja, ali neka sustina postoji pa sam mislio da pokrenemo i temu na kojoj cemo redom, pocevsi od Sunca ici i zajedno nalaziti sustinu svakog aspekta :) ko je za neka se izjasni i za to :) ?

Otvorio sam prvu temu, sada cekamo za drugu :)

Molim te ako mozes da mi kazes koju rec - izludjujem se ovih dana do ludila :dash:

Sun Leo 13°56'37 in house 9 direct
Moon Libra 29°45'53 in house 11 direct
Mercury Leo 9°48'55 in house 9 direct
Venus Virgo 15°34'41 in house 10 direct
Mars Cancer 12°47'27 in house 8 direct
Jupiter Libra 7°00'38 in house 10 direct
Saturn Libra 6°02'33 in house 10 direct
Uranus Scorpio 26°03'13 in house 1 stationary (D)
Neptune Sagittarius 22°17'24 in house 2 retrograde
Pluto Libra 21°53'30 in house 11 direct
True Node Leo 1°36'43 in house 9 retrograde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back