ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da nemas ME u ribama mozda?:mrgreen:[/

A od kad to samo polozaj ME u nekom od znakova jasno govori o necijem talentu/antitalentu :eek:
Ti kao poznavalac astrologije (u najmanju ruku) znas da je potrebno puno vise stvari da bi se (pa i u sali) govorilo koliko neko kapira u ovom slucaju matematiku.
Ne kazem da je (moj) ME u Ribama sjajan, ali je aspektovan kako jeste i saaavrseno znam sa brojevima! Ma bravo ja:super:

:gace:

Bravo ti!:super:

Naravno da sam polozaj ME ne moze govoriti o tome,pa ja ga sama imam u ribama i prvenstveno sam se nasalila na svoj racun,ali je poznato da njegov polozaj u ribama lakse shvata stvari koje koje nisu objasnjive logikom,intuicija i osecaj su "njegova logika",no naravno da to zavisi od pojedinca do pojedinca..

I cemu ove prozivke..?:eek:

Poslednja izmena:
Pomračenje Sunca 22.jula 2009 na 29~ raka.Najveci uticaj osetiće oni koji u blizini ove pozicije imaju neku ličnu planetu.Osetice i oni koji koji imaju neku ličnu planetu ( Sunce,Mesec,Merkur, Mars ili Veneru), u kvadratu ili opoziciji sa navedenim stepenom eklipse.U zavisnosti od ostalih aspekata,mogu da pokrenu neke dogadjaje i da budu tačka preokreta.Dejstvo se odnosi na perio od narednih 6 meseci..Asc eklipse je na 20 stepenu raka,na zvezdi Kastor (merkurovska zvezda).

Ovo što napisah,i još po nešto čuh na tv-u,od astrologa Kabanec i Nataše Lalović.

Ko želi da gleda pomračenje,moći će na sajtu http://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEmono/TSE2008/TSE2008.html

Pomračenje Sunca 22.jula 2009 na 29~ raka.Najveci uticaj osetiće oni koji u blizini ove pozicije imaju neku ličnu planetu.Osetice i oni koji koji imaju neku ličnu planetu ( Sunce,Mesec,Merkur, Mars ili Veneru), u kvadratu ili opoziciji sa navedenim stepenom eklipse.U zavisnosti od ostalih aspekata,mogu da pokrenu neke dogadjaje i da budu tačka preokreta.Dejstvo se odnosi na perio od narednih 6 meseci..Asc eklipse je na 20 stepenu raka,na zvezdi Kastor (merkurovska zvezda).

Ovo što napisah,i još po nešto čuh na tv-u,od astrologa Kabanec i Nataše Lalović.

Ko želi da gleda pomračenje,moći će na sajtu http://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEmono/TSE2008/TSE2008.html

Ajoj pa ja sam ga u gasio onda ,meni je asc tacno na Kastoru:(

Ekstra,Saturn me sabija,Uran kolje,jos sad ovo....sta je sad ovo ? hocu li ja preziveti ovo leto.

Poslednja izmena:
Ajoj ja sam ga u gasio onda ,meni je asc tacno na Kastoru:(

Kako sam razumela ove na tv-u , pošto je to zvezda merk.tipa,obrati pažnju na ruke i noge(pu,pu, da ne dodje do preloma) i pažljivo u saobraćaju..Eksrta što i mars i venera iz blizanaca grade loš aspekt sa saturnom...Srpljen,sašen...

Ovo ja prepričavam što slušam na tv-u,inače sam početnik,i tek hvatam končiće::brus:

decko! zamisli! sa grkom! ja sma lepshi od svih grka koji postoje. ja sma najlepshi na svetu! sta on misli, da ce lako da se izvuce. a ne , tek preko mog mrtvog tela, a cak i onda ce da se suoci sa mojom sestrom (lav-skorpija)!

Vladan must die.

da nije ovo malo samoljibivo, a ?;)

A sto se tice osvete, tu treba konbinovati ,mars i pluton, sto ce reci, brzo i efikasno:per:,
a sto se tice grka :cmok2: mmm, gggrrrrr:rumenka:

Bravo ti!:super:

Naravno da sam polozaj ME ne moze govoriti o tome,pa ja ga sama imam u ribama i prvenstveno sam se nasalila na svoj racun,ali je poznato da njegov polozaj u ribama lakse shvata stvari koje koje nisu objasnjive logikom,intuicija i osecaj su "njegova logika",no naravno da to zavisi od pojedinca do pojedinca..

I cemu ove prozivke..?:eek:

Ma da sam znala da ti je ME u Ribama, ne bih ja :lol:
Izvucimo pozitivno iz konflikta - ME u Ribama nije tako retardan kako ga mnogi smatraju, ali je zato uvredljiv da je to nesnosljivo;)

Me u ribama oseca emocijama, intuicijom, kod njih je izrazen onaj unutrasnji glas, ili kod ljudi koji imaju Me u 12 kuci, kuci riba, logika im je slabija strana, ali mnogo toga i nije logicno tako da to i nije lose....

Juce sam imala Mesec u 1.
s41r.gif

Nedostajala mi je moja Vodolija.
resent.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back