ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaratz owan, rodjen sam 3 januara 1990 ^^, po mom skromnom poznawanju astrologije to bi trebalo d bude jaratz owan :D

Hahaha koji je lik kralj,citao sam ga na politici,molim vas neka mu neko postavi natal...u najmanju ruku ce zavladati svetom:worth:

Btw ja sam djavolov obozavaoc,imas nesto protiv?:) i molim te izbaci to w i tj,i mene nervira

Poslednja izmena:
Goretjete u paklu!!
Wi slawite djawola, 12 kutja zodijaka u stwari ozhachawaju djawola, kroz 36 stanja ili shta je beshe.
bitno je da 1 do 36= 666 kad se sabere
A 666 na hebrejskom znachi Sotona
Inache broj shest oznachawa zmiju
znachi nayebali ste :D

Sto je najgore i ja imam ovakve tripove :lol: i smatram da se igram sa demonima xD ...

Goretjete u paklu!!
Wi slawite djawola, 12 kutja zodijaka u stwari ozhachawaju djawola, kroz 36 stanja ili shta je beshe.
bitno je da 1 do 36= 666 kad se sabere
A 666 na hebrejskom znachi Sotona
Inache broj shest oznachawa zmiju
znachi nayebali ste :D

4tght88-1.gif

Sto je najgore i ja imam ovakve tripove :lol: i smatram da se igram sa demonima xD ...

Takodje. xD Ali... I sama religija kao religija je ogranicenje. Poenta svake religije je ista, a sve su drugacije, ne zaboravite da u recimo Islamu postoji i diskriminacija ;) A to se za mene kosi sa slobodom i slobodnim duhom (cemu treba da tezimo). Doza straha je i pozeljna zbog poniznosti, i uopste svesti da se ne smemo igrati sa ljudima. :)

:lol:
Zanimljiv je Munk... Tako je... freaky.. :cool:

Poslednja izmena:
:lol:
Zanimljiv je Munk... Tako je... freaky.. :cool:

Mala pametnica. Sve znaš :zag:

Čuvena slika "Krik" ;)

Što me podseti na pesmu
"Tired of injustice
Tired of the schemes
The lies are disgusting
So what does it mean
Kicking me down
I got to get up
As jacked as it sounds
The whole system *****
Cause I just can't take it......
Just stop pressurin' me
Stop pressurin' me
Make you just wanna scream..."

Da nemas ME u ribama mozda?:mrgreen:

Ne. :D
U Biku. 3. kuća :)

Poslednja izmena:
Da nemas ME u ribama mozda?:mrgreen:[/

A od kad to samo polozaj ME u nekom od znakova jasno govori o necijem talentu/antitalentu :eek:
Ti kao poznavalac astrologije (u najmanju ruku) znas da je potrebno puno vise stvari da bi se (pa i u sali) govorilo koliko neko kapira u ovom slucaju matematiku.
Ne kazem da je (moj) ME u Ribama sjajan, ali je aspektovan kako jeste i saaavrseno znam sa brojevima! Ma bravo ja:super:

:gace:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back