ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene su i Mesec i vladar Saturn u Ribama
a (generacijski) Neptun i Lilith u Škorpiji
Vazduh mi je najslabije zastupljen

Kod mene najslabiji element Voda ali odmah posle Vatre crpim iz njega najvise energije. Najzastupljeniji Vazduh a kvalitet od Zemlje.

Znam za tvog Meseca i Saturna, jato iz device moze da ti pravi problem, ali jos malo, Mars i Venera grabe prema vagi.

pa upada u generacijski kvadrat sa saturnom...
meni na uranu u 11, trigon mars... znači bole me doopence.

Nista strasno, Saturn ti je dobar. Merkur ce preci za nekoliko dana Urana, dobro je da nije u zaokretu. Kod mene isao napred nazad, skakao sa Saturna i Jupitera do Ac i nazad, ali isto Saturn bio dobar i proslo bez manifestacije. Cekam da se izvuku ovo dvoje Ma Ve iz 12. Sanjam neke zemljotrese.

Nista strasno, Saturn ti je dobar. Merkur ce preci za nekoliko dana Urana, dobro je da nije u zaokretu. Kod mene isao napred nazad, skakao sa Saturna i Jupitera do Ac i nazad, ali isto Saturn bio dobar i proslo bez manifestacije. Cekam da se izvuku ovo dvoje Ma Ve iz 12. Sanjam neke zemljotrese.

tebi je sada u prvom, opozit sunce...
a viš, ja čekam da mi pređu mc, pa preko venere. :p

tebi je sada u prvom, opozit sunce...
a viš, ja čekam da mi pređu mc, pa preko venere. :p

Treba da udje u drugu, nece jos da uhvati opoziciju. Minoran aspekt, Jupiter ce biti u trigonu a Venera ce sedne na Jupitera. Potrosice se malo vise i to je to mrgreen:

- - - - - - - - - -

Preko MC treba da dobijes vesti za posao, obicno ide preko toga.

- - - - - - - - - -

Tek sad vidim, tebi Merkur nema aspekata Osim uobicajenog sa Suncem. Mala maca, mala maca :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back