ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukljesten, sa jedne strane Uran sa druge Sunce, los znak ali dobro polje. Stepen ovna. To bi znacilo da te se ljudi boje, ne smeju da udju sa tobom u polemiku, ali kako nema aspekata nedovoljno iskoriscen da isteras sta je na umu.

Ukljesten, sa jedne strane Uran sa druge Sunce, los znak ali dobro polje. Stepen ovna. To bi znacilo da te se ljudi boje, ne smeju da udju sa tobom u polemiku, ali kako nema aspekata nedovoljno iskoriscen da isteras sta je na umu.

uklještena devica u 9, neispunjene ambicije u simbolici device. :mrgreen:
kako kad... obično isterujem ono što nema svrhe, a ono što bi trebalo zanemarujem.
počela sam da se zamaram od tog isterivanja... možda bi nekad trebalo pustiti.
i kao vladar 7, srećom da je neaspektovan.

Najgore kod tebe je Sunce na osi i aspekt Mesec Mars. Ostatak ok, karta je dobra a lose je negde moralo da se uglavi kao i kod drugih.

Sunce ima dobre aspekte ali jaci su losa polja/znaci od aspekata.

- - - - - - - - - -

Uvek se setim onog kriminalca Furlana, karta krcata sekstilima i trigonima a ubijao iz zabave.

Najgore kod tebe je Sunce na osi i aspekt Mesec Mars. Ostatak ok, karta je dobra a lose je negde moralo da se uglavi kao i kod drugih.

Sunce ima dobre aspekte ali jaci su losa polja/znaci od aspekata.

- - - - - - - - - -

Uvek se setim onog kriminalca Furlana, karta krcata sekstilima i trigonima a ubijao iz zabave.

od sunca i meseca su u amanet ostale traume, najgore su drugi odradili.

jen010-1.jpg

U poslednjih desetak dana sam imao barem 4 sna koja mi ukazuju da mi je dobar period da odem u inostranstvo ( kako da radim tako i turistički ). Baš bih voleo da mi neko pogleda kartu i vidi da li se to poklapa sa astrološkim aspektima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back