ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa pričamo, majku mu... kafana, meljemo. :mrgreen:
meljemo:)
nego sam osetljiva kad me neko pogrešno razume....ili ja grešim kad mislim da se precizno izražavam
jer nam se mišljenja u stvari podudaraju
a zlostavljanje se zna šta je- ni dečja grubost, ni samoodbrana....
mene ne napadaju životinje....nikad i nisu....zato nisam ni morala fizički da se branim
par puta su me okružili divlji psi, NARAVNO da bih se itekako fizički branila, čime god, ali nikad nije došlo do toga....imam ja svoje načine da izađem na kraj sa agresivnim životinjma...a da ih pri tome ne povredim

- - - - - - - - - -

:zag:

Super je sto mozes tako :)

moram Snowko, moram
to je minimum samodiscipline i detoksikacije zarad kolike tolike mentalne stabilnosti

10464303_962396340465227_7628209873768748032_n.jpg

al je bazen još lepšiji... :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

evo da pojasnim..ko zna english razumece bogu hvala na sta se dotican text odnosi,sve je tu lepo obrazlozeno i objasnjeno.

pitanje je glasilo koja mu je poenta?
text je, odnosno aspekt, od mizernog značaja za astrologiju... zato sam te pitala i opet pitam:
da li uopšte znaš šta si postavio i značenje toga?
prevod nam ne treba.

joj jeste.....:heart:
kako mi fali voda...uvenuo ovaj moj mesec u Ribama...ti si bar na Adi bila, tvoja Škorpionska reka te fino regeneriše, a meni ubogoj fali more, ove godine nikud nisam mrdnula:(
ko riba na suvom....:mrgreen:

tek ove godine sam skontala da mi more nije toliko potrebno
čak ne bi menjala ovo leto za prethodna...
ipak je ovde opuštenije, na svom si terenu... ako odeš bilo gde na mrsnu vodu sa dvoje dece, sam, ne možeš da se opustiš.
ponekad je dovoljno samo biti pored vode...
ovo je leto stvarno bilo izuzetak po mnogo čemu

tek ove godine sam skontala da mi more nije toliko potrebno
čak ne bi menjala ovo leto za prethodna...
ipak je ovde opuštenije, na svom si terenu... ako odeš bilo gde na mrsnu vodu sa dvoje dece, sam, ne možeš da se opustiš.
ponekad je dovoljno samo biti pored vode...
ovo je leto stvarno bilo izuzetak po mnogo čemu
ovaj moj mučenik je celo leto radio bez i jednog slobodnog dana, a drugarice su išle u cik zore zbog sunca, dok sam ja još u hibernaciji u sarkofagu
da, potpuno se slažem, i blizina vode neverovatno ispunjava i smiruje
volim ja Adu jako -nego je takav neki sticaj okolnosti bio, da ni noge ne smočih

ovaj moj mučenik je celo leto radio bez i jednog slobodnog dana, a drugarice su išle u cik zore zbog sunca, dok sam ja još u hibernaciji u sarkofagu
da, potpuno se slažem, i blizina vode neverovatno ispunjava i smiruje
volim ja Adu jako -nego je takav neki sticaj okolnosti bio, da ni noge ne smočih

meni blizina vode puni baterije, daleko od toga da smiruje. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back