Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Ako mu natalna ode u pentagram.![]()
Pentagram je zvezda, a pentagrame na nebu svojom putanjom pravi Venera.
- - - - - - - - - -
https://hiddenlighthouse.files.wordpress.com/2010/09/pentagram2.jpg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mu natalna ode u pentagram.![]()
e super je škorpionski miš
kad idem na odmor svesno se lišim računara - ograničim se samo na mail preko telefona, i preporodim se.....
meljemoPa pričamo, majku mu... kafana, meljemo.![]()
Super je sto mozes tako![]()
moram Snowko, moram
to je minimum samodiscipline i detoksikacije zarad kolike tolike mentalne stabilnosti
Pentagram je zvezda, a pentagrame na nebu svojom putanjom pravi Venera.
Lep Neptun!
evo da pojasnim..ko zna english razumece bogu hvala na sta se dotican text odnosi,sve je tu lepo obrazlozeno i objasnjeno.
joj jeste.....al je bazen još lepšiji...![]()
joj jeste.....
kako mi fali voda...uvenuo ovaj moj mesec u Ribama...ti si bar na Adi bila, tvoja Škorpionska reka te fino regeneriše, a meni ubogoj fali more, ove godine nikud nisam mrdnula
ko riba na suvom....![]()
ovaj moj mučenik je celo leto radio bez i jednog slobodnog dana, a drugarice su išle u cik zore zbog sunca, dok sam ja još u hibernaciji u sarkofagutek ove godine sam skontala da mi more nije toliko potrebno
čak ne bi menjala ovo leto za prethodna...
ipak je ovde opuštenije, na svom si terenu... ako odeš bilo gde na mrsnu vodu sa dvoje dece, sam, ne možeš da se opustiš.
ponekad je dovoljno samo biti pored vode...
ovo je leto stvarno bilo izuzetak po mnogo čemu
ovaj moj mučenik je celo leto radio bez i jednog slobodnog dana, a drugarice su išle u cik zore zbog sunca, dok sam ja još u hibernaciji u sarkofagu
da, potpuno se slažem, i blizina vode neverovatno ispunjava i smiruje
volim ja Adu jako -nego je takav neki sticaj okolnosti bio, da ni noge ne smočih
Pa normalno - ipak je to tvoj Elementmeni blizina vode puni baterije, daleko od toga da smiruje.![]()
Kod mene su i Mesec i vladar Saturn u RibamaKod Neveste je dominacija elementa Vode, kvaliteta je najvise dobila od Vatre, energiju gotovo podjednako crpi od Vode i Vatre.
Svadja mi se od jutros. Šetam po Forumu i tražim nekog da ga napljujem i napucam.![]()
Ako će vam to pričiniti zadovoljstvo - možete mene. Ne bi bili ni prvi ni poslednji!![]()