ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne pišem na ovom pdf-u zato što ne mogu da se snađem.
ostavim post na jednoj temi, a postoji niz sličnih, koje su trebale biti spojene, tako da ga mrak pojede.
ljudi postavljaju pitanja na opštim temama, ok to kapiram, ne razumeju se u tematiku...
podforum sa 5 podpodforuma, od kojih svaki sadrži još toliko podpodpod i tako u nedogled...
ne zameram sadašnjoj moderaciji jer znam da se nije moglo preduzeti bog zna šta ni u moje vreme, sem na tome što mi se čini kako služi samo za uklanjanje ''spama u kafani'', a čak i laik za astro, što agata nije, može da prespaja i da usmerava teme... a da ova kafana bude samo kafana.
evo tek ga sada pomalo osećam, mada i to nešto zanemarljivo.
da je rečeno negde kako pun mesec u ovnu donosi povećan rizik od saobraćajki i nesreća uopšte, možda bi se neke stvari sprečile... verovao neko ili ne, ostala bi mu možda negde u podsvesti upaljena lampica kada seda u auto.. ovako ybg.
pa pošto niko nije zainteresovan, što bi i ja bila, jel...

i zvanično objavljujem da ljudima više neću odgovarati na pitanja i podpitanja putem privatnih poruka... imaju moda, imaju i teme.
dakle, nema problema.
i da neko napokon objasni ovima koji nisu dobili odgovor na temi da niko nije zainteresovan da im odgovori i da to što su uskraćeni ne znači da im je neko od astrologa video nešto ''strašno loše'' u karti.

ako mi se ovo obriše kopiraću i postaviti na svim temama.
Što bih ti brisala?:zcepanje::eek:
Stvarno me ne poznaješ
Uostalom, prilično je smisleno sve što si napisala:ok:
sem poslednje rečenice:evil:
nevaljala si baš:p
ja brišem samo svađe

Poslednja izmena:
Pa to, salimo se malo.

Upravo citam top ten negativaca meseca u Hr

- Nepoznati počinitelj (invalidnu mačku hicem iz zračne puške ustrijelio u vrat)
- Nekolicina osnovnoškolaca iz OŠ Veruda u Puli (cipelarili mačića koji je oslijepio)

Ovo vec nije sala, i kod nas je tako. Dan dva i neka vest da je neko vezao psa za drvo, bacio macku sa mosta, odsekao glave labudovima pa se slikao. U drustvu ima psihopata vise nego sto mislimo.

Pa to, salimo se malo.

Upravo citam top ten negativaca meseca u Hr

- Nepoznati počinitelj (invalidnu mačku hicem iz zračne puške ustrijelio u vrat)
- Nekolicina osnovnoškolaca iz OŠ Veruda u Puli (cipelarili mačića koji je oslijepio)

Ovo vec nije sala, i kod nas je tako. Dan dva i neka vest da je neko vezao psa za drvo, bacio macku sa mosta, odsekao glave labudovima pa se slikao. U drustvu ima psihopata vise nego sto mislimo.

Imam knjigu o masovnim ubicama
90% njih je u detinjstvu zlostavljalo životinje:(

kao mladji adolescent sam iz vazdusne osakatio vrapca i gledao ga kako izdise pred mojim ocima...macku koja me je do krvi ogrebala zavrljacio na zid, dva seljacka kera koja su me napala izgazio ono bas...i sta sam ja sad psihopata?
Klinci rade monstruozne stvari jedni drugima a ne samo zivotinjama pa ih to ne cini bolesnicima. Samo ljudi koji nemaju decu ili ih imaju pa ne razumeju mogu ovake pausalne zakljucke iznositi.
Psihopate se prepoznaju najbolje po tome kakvi su kad im das neku formu vlasti...tada je sve kao na dlanu. Bolesnije je ljudima smestati iza ledja u tajnosti, no kad to neko uradi javno, lice u lice.

Imam knjigu o masovnim ubicama
90% njih je u detinjstvu zlostavljalo životinje:(

Kada krenu u skolu ispoljavaju nasilje prema vrsnjacima, kasnije ih se vecina oda drogama i alkoholu. Stanovi gde zive lice na cumeze, na zidovima nertko zalepljeni isecci iz novina i slike osobe koju su izabrali za objekat fascinacije.

Ima ih i koji se ne uklapaju u klasicne modele, sa visim IQ i njima je najteze uci u trag.

kemo uso si mi u trag, vec sam uzo spahlu da u ovom cumezu struzem vase avatare koje rezbarim nozem :lol:
Elem, sta treba po vama dragi ljubitelji zivotinja da radi neko kad ga napadne divlja macka i do krvi izgrebe...da joj tepa maco mala ? Jel neko od vas dobijao tetanus pa imao reakciju? Ne verujem jel lupate, kad te napadne ker na ulici samo debil ce dopustiti da ga ujede i nece mu uzvratiti jedinim jezikom koji besna zivotinja razume.
A najbolja mi je mantra o sadistima a ovde na forumu takvi ljubitelji demonstriraju patolosku ljubav prema okultnom gde je simbolika zrtvovanja koncept postojanja.
Nemati vi blagog pojma sa psihologijom a jos manje sa psihijatrijom i koje su osobe patoloske sociopate jer ljude ne citate izmedju redova.

Poslednja izmena od moderatora:
Sa druge strane, koliko njih ima koji zlostavljaju životinje, a nisu izrasli u Teda Bandija?
I šta se uopšte podrazumeva pod 'zlostavljanjem životinja'? Samoodbrana?
uf.....
ovo postaje hevi.....
naravno da nije samoodbrana....
poznato je uostalom da su zlostavljane životinje u većini slučajeva pitome, a one koje bez razloga ozbiljno povrede nekog vrlo agresivne, i one obično dobro prođu...kao i sa ljudima....bahati nasilnici se uglavnosm izvuku, a stradaju slabi i nemoćni.....

uf.....
ovo postaje hevi.....
naravno da nije samoodbrana....
poznato je uostalom da su zlostavljane životinje u većini slučajeva pitome, a one koje bez razloga ozbiljno povrede nekog vrlo agresivne, i one obično dobro prođu...kao i sa ljudima....bahati nasilnici se uglavnosm izvuku, a stradaju slabi i nemoćni.....

Ergo ta brojka od 90%, verujem subjektivna, je u stvari irelevantna, jer uopšte ne mora da bude indikativna?

Ergo ta brojka od 90%, verujem subjektivna, je u stvari irelevantna, jer uopšte ne mora da bude indikativna?
Ovako: nisam rekla da svi koji u detinjstvu zlostavljaju životinje po defaultu postanu serijske ubice, već da sam ja u biografijama serijskih ubica pročitala - u 90% opisanih sličajeva, da su maltretirali i ubijali bezrazložno životinje, i to one sitne, pitome i bespomoćne
Dakle nije u pitanje relevantna statistika, nego moje zapažanje

Ovako: nisam rekla da svi koji u detinjstvu zlostavljaju životinje po defaultu postanu serijske ubice, već da sam ja u biografijama serijskih ubica pročitala - u 90% opisanih sličajeva, da su maltretirali i ubijali bezrazložno životinje, i to one sitne, pitome i bespomoćne
Dakle nije u pitanje relevantna statistika, nego moje zapažanje

Dakle, ta brojka od 90% jeste subjektivna, i nikako indikativna? :lol:
Ne možeš zameriti detetu od šest godina što šutne psića, pitomog i bespomoćnog.
To dete tada ne zna šta radi, niti zašto. Samim tim ne možeš nijednu njegovu crtu karaktera u tom uzrastu uzeti kao smernicu za kasnije razvijanje.

Dakle, ta brojka od 90% jeste subjektivna, i nikako indikativna? :lol:
Ne možeš zameriti detetu od šest godina što šutne psića, pitomog i bespomoćnog.
To dete tada ne zna šta radi, niti zašto. Samim tim ne možeš nijednu njegovu crtu karaktera u tom uzrastu uzeti kao smernicu za kasnije razvijanje.
to nije lep gest ali ne smatram to zlostavljanjem
kao ni samoodbranu
znam da je mnogo dece kao malo grubo prema životinjama, baš zato što su nesvesni, a kasnije mnogi postanu iskreni ljubitelji i imaju i vole živuljke
a ja govorim o UBIJANJU i konstantnom mučenju
nego što se uhvati za taj moj post, da ovolike reči ispisasmo?:zcepanje:
vrlo sam precizno objasnila da je to subjektivno na osnovu knjige....

- - - - - - - - - -

dobro srce moje
spremam se da idem malo da se proluftiram, celo popodne presedeh za compom

kao ni samoodbranu
znam da je mnogo dece kao malo grubo prema životinjama, baš zato što su nesvesni, a kasnije mnogi postanu iskreni ljubitelji i imaju i vole živuljke

- - - - - - - - - -

dobro srce moje
spremam se da idem malo da se proluftiram, celo popodne presedeh za compom

:ok: Želim ti lep provod. :heart:

:ok: Želim ti lep provod. :heart:
Hvala:)
mada u stvari idem nekim poslom
al ću spojiti lepo sa korisnim
jer to radim sa dragim drugom sa kojim sam sinhronizovana, a onda ništa ne pada teško....

- - - - - - - - - -

Ako :) uzivaj dok je vreme lepo :)

Bar nisi veci deo dana za kompom, kao neki :prstic:
:lol:

joj jesam:rumenko:
jer je većina stvari koje radim vezana za comp
dizajn prvenstveno
prevođenje
pisanje
pa i moderacija:zcepanje:

joj jesam:rumenko:
jer je većina stvari koje radim vezana za comp
dizajn prvenstveno
prevođenje
pisanje
pa i moderacija:zcepanje:

Nemoj samo ovako napolje :lol:

funny_portable_pc.jpg

- - - - - - - - - -

Evo i neceg zanimljivog za tvoju kafanu ;)

pc-scorpion-funny-sculpture-mouse-keyboard.jpg

kao ni samoodbranu

Pa pričamo, majku mu... kafana, meljemo. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back