- Poruka
- 112.725
Što bih ti brisala?ne pišem na ovom pdf-u zato što ne mogu da se snađem.
ostavim post na jednoj temi, a postoji niz sličnih, koje su trebale biti spojene, tako da ga mrak pojede.
ljudi postavljaju pitanja na opštim temama, ok to kapiram, ne razumeju se u tematiku...
podforum sa 5 podpodforuma, od kojih svaki sadrži još toliko podpodpod i tako u nedogled...
ne zameram sadašnjoj moderaciji jer znam da se nije moglo preduzeti bog zna šta ni u moje vreme, sem na tome što mi se čini kako služi samo za uklanjanje ''spama u kafani'', a čak i laik za astro, što agata nije, može da prespaja i da usmerava teme... a da ova kafana bude samo kafana.
evo tek ga sada pomalo osećam, mada i to nešto zanemarljivo.
da je rečeno negde kako pun mesec u ovnu donosi povećan rizik od saobraćajki i nesreća uopšte, možda bi se neke stvari sprečile... verovao neko ili ne, ostala bi mu možda negde u podsvesti upaljena lampica kada seda u auto.. ovako ybg.
pa pošto niko nije zainteresovan, što bi i ja bila, jel...
i zvanično objavljujem da ljudima više neću odgovarati na pitanja i podpitanja putem privatnih poruka... imaju moda, imaju i teme.
dakle, nema problema.
i da neko napokon objasni ovima koji nisu dobili odgovor na temi da niko nije zainteresovan da im odgovori i da to što su uskraćeni ne znači da im je neko od astrologa video nešto ''strašno loše'' u karti.
ako mi se ovo obriše kopiraću i postaviti na svim temama.

Stvarno me ne poznaješ
Uostalom, prilično je smisleno sve što si napisala

sem poslednje rečenice

nevaljala si baš

ja brišem samo svađe
Poslednja izmena: