- Poruka
- 112.662
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nešto i nema novih....lep ti je avatar
gledam šta ima ovde ... imaš li neku preporuku (za čitanje, na teme mislim)?![]()
одштампаш
zannemarljiv aspekat... nego bi volela da mi on odgovori da li uopšte zna šta je postavio?
па ваљда зна, чим је поставио
него ја не знам![]()
ма шта је бре спам у кафани?
ne pišem na ovom pdf-u zato što ne mogu da se snađem.
ostavim post na jednoj temi, a postoji niz sličnih, koje su trebale biti spojene, tako da ga mrak pojede.
ljudi postavljaju pitanja na opštim temama, ok to kapiram, ne razumeju se u tematiku...
podforum sa 5 podpodforuma, od kojih svaki sadrži još toliko podpodpod i tako u nedogled...
ne zameram sadašnjoj moderaciji jer znam da se nije moglo preduzeti bog zna šta ni u moje vreme, sem na tome što mi se čini kako služi samo za uklanjanje ''spama u kafani'', a čak i laik za astro, što agata nije, može da prespaja i da usmerava teme... a da ova kafana bude samo kafana.
smod ima alatke da se ovaj pdf dovede u red... evo tek ga sada pomalo osećam, mada i to nešto zanemarljivo.
da je rečeno negde kako pun mesec u ovnu donosi povećan rizik od saobraćajki i nesreća uopšte, možda bi se neke stvari sprečile... verovao neko ili ne, ostala bi mu možda negde u podsvesti upaljena lampica kada seda u auto.. ovako ybg.
pa pošto niko nije zainteresovan, što bi i ja bila, jel...
i zvanično objavljujem da ljudima više neću odgovarati na pitanja i podpitanja putem privatnih poruka... imaju moda, imaju i teme.
dakle, nema problema.
i da neko napokon objasni ovima koji nisu dobili odgovor na temi da niko nije zainteresovan da im odgovori i da to što su uskraćeni ne znači da im je neko od astrologa video nešto ''strašno loše'' u karti.
ako mi se ovo obriše kopiraću i postaviti na svim temama.
Najduži post koji si ikada napisala.
Ne znam kako si izdržala da ne pukneš enter nakon svake treće...![]()
јел то оно
ја се похвалим како чешкам своја муда, а онда неко дође да ми искоментрише моја муда? јел то спам?
jesam, vidiš da sam ga editovala 20 puta...
ako se ova priča oduži moraću da ga prebacim na drugu stranu i možda dopunim.
jesam, vidiš da sam ga editovala 20 puta...
ako se ova priča oduži moraću da ga prebacim na drugu stranu i možda dopunim.
- - - - - - - - - -
pobogu, sale, pa koliko puta smo kažnjavani na religiji zbog spama u kafani?
taj sistem ''dezinfekcije'' kafana mnogi modovi primenjuju...
ovo gore je figurativno ybt...