ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pun Mesec bio izgleda... ;) Ja sam spavala ukupno pola sata, i to sam sanjala svakakve gluposti, kad god zadremam udare me kola ili tako nesto, na kraju sam se iznervirala i slusala muziku celu noc... :D Samo da proverim da li deluje na jos nekoga... Inace sam i deprimirana strasno ovih dana...

konsultovacu se sa Frojdovim knjigama o tumacejju snova i obavesticu te. Ajde nam do detalja opishti te snove. Inace, snovi imaju izuzetno jaku povezanost sa sexom, sexualnim frustracijama i ostalo. :)

Pun Mesec bio izgleda... ;) Ja sam spavala ukupno pola sata, i to sam sanjala svakakve gluposti, kad god zadremam udare me kola ili tako nesto, na kraju sam se iznervirala i slusala muziku celu noc... :D Samo da proverim da li deluje na jos nekoga... Inace sam i deprimirana strasno ovih dana...
Same here:(....ne znam ni sta sam sanjao,umoran a ne mogu da zaspem:(.....svirao gitaru do 4 ujutru,i zaspem jedva i probudi me dzukela:evil:,kako sam ga ubio,zao mi bilo posle:(
konsultovacu se sa Frojdovim knjigama o tumacejju snova i obavesticu te. Ajde nam do detalja opishti te snove. Inace, snovi imaju izuzetno jaku povezanost sa sexom, sexualnim frustracijama i ostalo. :)

njah! frojd bi to objasnio sa nekom sexualnom potrebom, pogledacu i saopshtavam sutra. nikad ne zaboravi da sexualne konotacije cesto isplivaju u snovima.:evil:

Bernarde to veze sa sexom nema,veruj mi:( ja skoro uvek lepo sanjam,a nisam mogao zaspati,sanse nema.......

I slag na tortu,iskljuce mi adsl:roll:,opet:roll:argh....

Poslednja izmena:
Same here:(....ne znam ni sta sam sanjao,umoran a ne mogu da zaspem:(.....svirao gitaru do 4 ujutru,i zaspem jedva i probudi me dzukela:evil:,kako sam ga ubio,zao mi bilo posle:(

Bernarde to veze sa sexom nema,veruj mi:( ja skoro uvek lepo sanjam,a nisam mogao zaspati,sanse nema.......

I slag na tortu,iskljuce mi adsl:roll:,opet:roll:argh....

ccc, ne zaista, ja sam citao tumacenje snova, i psihopatologiju svakodnevnoga zivota, sexualni nagon je najjaci nagon posle majcinskog ima on itekako uticaja. Ako ne, onda ima uticaj podsvesnog na Mesec (podsvesno, o5 Frojd), tj. ti podsvesno verujesh da cesh ostati budan za vreme punoga meseca. Ja sma to video kao mali, i zato sam zakljucio da se slaz sa Frojdom. Ali da ima slicnosti sa sexom itekako.

Frojd je medju mojih 5 omiljenih bikova. I licimo pomalo.

Idem gledati Euroviziju! :gace:

E da za adsl, bori se da ti ga ostave.

Ako ne, onda ima uticaj podsvesnog na Mesec (podsvesno, o5 Frojd), tj. ti podsvesno verujesh da cesh ostati budan za vreme punoga meseca.

Meni se ovo ne desava prvi put ... Vrlo cesto mi se desavalo jos kad sam bila mladja, tako da ne spavam nocu ... I onda su mi rekli da neki ljudi ne mogu da spavaju kad je pun Mesec ili da bas utice na njihovo raspolozenje...

Ali uopste ne znam kad je Mesec pun, osetim po sebi i nocu vidim da jeste. ;)

Sta, danas je Evrovizija? :eek:

Meni se ovo ne desava prvi put ... Vrlo cesto mi se desavalo jos kad sam bila mladja, tako da ne spavam nocu ... I onda su mi rekli da neki ljudi ne mogu da spavaju kad je pun Mesec ili da bas utice na njihovo raspolozenje...

Ali uopste ne znam kad je Mesec pun, osetim po sebi i nocu vidim da jeste. ;)

e ovo kad mi je rekla drugarica ja joj nisam verovala:eek:, ona ne moze da spava kad je pun Mo

izgleda ima nesto

nista, znaci nista ne moze da me iznervira kao to :besna:
od prilike
ccc, ne zaista, ja sam citao tumacenje snova, i psihopatologiju svakodnevnoga zivota, sexualni nagon je najjaci nagon posle majcinskog ima on itekako uticaja. Ako ne, onda ima uticaj podsvesnog na Mesec (podsvesno, o5 Frojd), tj. ti podsvesno verujesh da cesh ostati budan za vreme punoga meseca. Ja sma to video kao mali, i zato sam zakljucio da se slaz sa Frojdom. Ali da ima slicnosti sa sexom itekako.

Frojd je medju mojih 5 omiljenih bikova. I licimo pomalo.

Idem gledati Euroviziju! :gace:

E da za adsl, bori se da ti ga ostave.
Ovaj moj je jaci i od majcinskog sto posto:hahaha:.....i ima da se borim:D al' kako smara brate mili....
e ovo kad mi je rekla drugarica ja joj nisam verovala:eek:, ona ne moze da spava kad je pun Mo

izgleda ima nesto

E ovo jedino moze vise da me iznervira:confused:

Sad, ja sam bik/rak Mesec u devici.....pa utice li onda na mene:think:

Btw pozdravljam vas sve:)

izgleda ima nesto

vidi, ja ti kazem da Mesec nema nikakvog uticaja na tebe i tvoj redosled spavanja. To je bio obicaj da se veruje negde u 19 veku, i prenosi se kroz narodni folklor, tako da si ga usadila podsvesno.

Ovaj moj je jaci i od majcinskog sto posto

haha sa mojim ne moze da se meri. realno.:cool:

vidi, ja ti kazem da Mesec nema nikakvog uticaja na tebe i tvoj redosled spavanja. To je bio obicaj da se veruje negde u 19 veku, i prenosi se kroz narodni folklor, tako da si ga usadila podsvesno.

haha sa mojim ne moze da se meri. realno.:cool:

:lol:....Bernarde,moj Pluton sabija:cool:i ne da mi mira,realno:lol:

btw,zasto ne postavis kartu?? koliko ti to imas planeta covece?:lol: Devica bik a stelijum u lavu,i nemoj da si rekao privatnost slucajno:D interesuje me.

:lol:....Bernarde,moj Pluton sabija:cool:i ne da mi mira,realno:lol:

btw,zasto ne postavis kartu?? koliko ti to imas planeta covece?:lol: Devica bik a stelijum u lavu,i nemoj da si rekao privatnost slucajno:D interesuje me.

nja nja, ja ne volim da moje stgvari znaju svi, postavio sma kartu ali nju je vreme progutalo. Uostalom, ne volim ja previshe da ljudi gledaju moj "prljavi vesh". Zamisli jednoga dana ja postanem slavan i sve i neko me poveze preko natalne karte.

A i na kraju ne volim, kada mi ljudi daju prognoze za moj natal. Ja mislim da je zivot jedna ogromna misterija i da treba da ga prozivim bez da znam neke stvari. Znash kako kazu neznanje je blazeno.

Ja na tvoj Pluton samo mogu da se oholo nasmejem. Josh uvek se nije rodio/la ta koji mene moze da pobedi. Au sada sam kao jedan jarac sa kojim sam se raspravljao...danijel.

jeste meni je kul to ....svi smo zajedno...

kako lose pricaju engleski ovi voditelji,
akcenat gori od mog
nasa Jovana je super pricala
mada mi je iritantna

jao slazem se, sada sma skinuo onu pesmu izraela...ali za engleski stoji. to se i moze ocekivati od rusa...:think:

ne, JA mogu da spavam,
ali mi drugarica jedna rekla to isto, da kad je pun ne moze

A kakvo joj je raspolozenje? :think: Ja sam preko dana sva nikakva, a nocu vilenim. :D

Ali ja tebi opet kazem da me to cima odavno, jos kad nisam pojma imala da neki ne spavaju kad je pun Mesec. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back