ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:worth::worth::worth: subota vece a ti gulis knjigu i to istoriju:worth: ostavljaj knjigu i napolje:mrgreen:
:lol::lol::lol:
Ogulio sam POLA:lol:.....pola sutra......hebiga imam i ja dusu:cool:,polako,tek je pola 10:cool:
up* hvala:ok:

i provalijo sam o onoj temi sto je bernard postavijo o muskim alatima,moj je bucmast jer mi je mars na 12stepenu a to je stepen ribe :lol:

I moj je na 12:cool: goji se polako:lol:

Al to se cita kao 13.-ovan:cool:(jer ako je 0 ovan,u prevodu 12 je ovan:))

Mklj......zaboravih ti reci....za bernardovu ''temu'' ,pronadjoh negde,posvetili se ljudi:cool:,najbitniji stepen i dekada(ipak).......moj u skurpijinoj:cool:.....a tvoj u strelcevoj,pa buckast:lol::cool:

Poslednja izmena:
Kod mene:
Mesec na 9 stepeni u strelcu u 6 kući u trigonu sa
saturnom na 12 stepeni ovna u desetoj kući i trigonu sa
jupiterom na 12 stepeni u lavu u drugoj kući.

Ni jedna od ovih planeta nema loše aspekte u natalnoj karti.

Eh da neptun i lilit su 0 stepeni - čista konjukcija u petoj kući na 10 stepeni u škorpiji u trigonu sa jupiterom i sekstilom sa venerom u trećoj u devici.

Hoće li mi neko reći značenje?

Kod mene:
Mesec na 9 stepeni u strelcu u 6 kući u trigonu sa
saturnom na 12 stepeni ovna u desetoj kući i trigonu sa
jupiterom na 12 stepeni u lavu u drugoj kući.

Ni jedna od ovih planeta nema loše aspekte u natalnoj karti.

Eh da neptun i lilit su 0 stepeni - čista konjukcija u petoj kući na 10 stepeni u škorpiji u trigonu sa jupiterom i sekstilom sa venerom u trećoj u devici.

Volela bih tvoje direktno i konkretno mišljenje. Može?

Po mom misljenju to je jako lepo polozen Mesec i verovatno ce se odnositi na tvoje obrazovanje, studije, a verovatno i neka putovanja, mada sa obzirom da je tu i Saturn verovatno je nesto u vezi ucenja, ali je to sasvim dobar polozaj meseca ... Velikodusnim, zanimljivi ljudi, koji vole da izadju drugima u suret ...

Sto se Neptuna i Lilith tice verovatno se odnosi na neka tvoja razocrarenja u ljubavi, idealizovanja partnera, sto ti se cesto desi, mastanja, pa to posle i ne ispadne onako kako je zamisljeno, a takodje i predstavlja neke veze koje ostave veci trag na tebe ... inace ako ti je Jupiter na dvanest Lava sa njima Neptun i Lilith imaju kvadrat, a ne trigon ...

Po mom misljenju to je jako lepo polozen Mesec i verovatno ce se odnositi na tvoje obrazovanje, studije, a verovatno i neka putovanja, mada sa obzirom da je tu i Saturn verovatno je nesto u vezi ucenja, ali je to sasvim dobar polozaj meseca ... Velikodusnim, zanimljivi ljudi, koji vole da izadju drugima u suret ...

Sto se Neptuna i Lilith tice verovatno se odnosi na neka tvoja razocrarenja u ljubavi, idealizovanja partnera, sto ti se cesto desi, mastanja, pa to posle i ne ispadne onako kako je zamisljeno, a takodje i predstavlja neke veze koje ostave veci trag na tebe ... inace ako ti je Jupiter na dvanest Lava sa njima Neptun i Lilith imaju kvadrat, a ne trigon ...

izvini ispravka nije trigon sa Jupirerom već suncem u prvoj kući
znači Neptun/Lilit (5) 120 Sunce (1) i 60 venera (3)

i?

Ostaje manje vise isto ... :) bez cele karte je tesko reci i izdvojiti iz konteksta ... celu kartu ne verujem da cu stici pogledati, ali ima i drugih, samo vas molim da ako je postavljate postavite na podforum natalne karte ...

Vrsio sam malo pretragu,i gle cuda:eek:,skoro svi najpoznatiji rock muzicari,aflikacija Urana i Marsa,i to 70% slucajeva opozicija i to vrlo uska cesto aplikaciona:)......a Jimi Hendrix i Merkur i Sunce i Venera:eek:

Uran je cool za to, stalno nesto novo i originalno, odlicno za umetnike... Majklica ima konjunkciju Venere i Urana. :D

Da:)i gledaju se suvladari dekade:)

Tek sad nisam razumela. :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back