Petra_9
Obećava
- Poruka
- 51
Rakovi i MesecOvi u Raku, jeste spavali nocas?
Spavala,spavala... k'o zaklana, a'l sam bila umorna pa je to ocekivano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rakovi i MesecOvi u Raku, jeste spavali nocas?
Ja jedvasto??
Pun Mesec bio izgleda...Ja sam spavala ukupno pola sata, i to sam sanjala svakakve gluposti, kad god zadremam udare me kola ili tako nesto, na kraju sam se iznervirala i slusala muziku celu noc...
Samo da proverim da li deluje na jos nekoga... Inace sam i deprimirana strasno ovih dana...
konsultovacu se sa Frojdovim knjigama o tumacejju snova i obavesticu te. Ajde nam do detalja opishti te snove. Inace, snovi imaju izuzetno jaku povezanost sa sexom, sexualnim frustracijama i ostalo.![]()
Vec 2 dana ne mogu oka da sklopim dok ne svane...Kakve to ima veze s tim? A stalno sanjam kako me udaraju kola ili kako se sama slupam.
![]()
Same herePun Mesec bio izgleda...Ja sam spavala ukupno pola sata, i to sam sanjala svakakve gluposti, kad god zadremam udare me kola ili tako nesto, na kraju sam se iznervirala i slusala muziku celu noc...
Samo da proverim da li deluje na jos nekoga... Inace sam i deprimirana strasno ovih dana...
konsultovacu se sa Frojdovim knjigama o tumacejju snova i obavesticu te. Ajde nam do detalja opishti te snove. Inace, snovi imaju izuzetno jaku povezanost sa sexom, sexualnim frustracijama i ostalo.![]()
njah! frojd bi to objasnio sa nekom sexualnom potrebom, pogledacu i saopshtavam sutra. nikad ne zaboravi da sexualne konotacije cesto isplivaju u snovima.![]()
I slag na tortu,iskljuce mi adsl,opet
argh....
Same here....ne znam ni sta sam sanjao,umoran a ne mogu da zaspem
.....svirao gitaru do 4 ujutru,i zaspem jedva i probudi me dzukela
,kako sam ga ubio,zao mi bilo posle
Bernarde to veze sa sexom nema,veruj mija skoro uvek lepo sanjam,a nisam mogao zaspati,sanse nema.......
I slag na tortu,iskljuce mi adsl,opet
argh....
Ako ne, onda ima uticaj podsvesnog na Mesec (podsvesno, o5 Frojd), tj. ti podsvesno verujesh da cesh ostati budan za vreme punoga meseca.
Meni se ovo ne desava prvi put ... Vrlo cesto mi se desavalo jos kad sam bila mladja, tako da ne spavam nocu ... I onda su mi rekli da neki ljudi ne mogu da spavaju kad je pun Mesec ili da bas utice na njihovo raspolozenje...
Ali uopste ne znam kad je Mesec pun, osetim po sebi i nocu vidim da jeste.![]()
od prilikenista, znaci nista ne moze da me iznervira kao to![]()
Ovaj moj je jaci i od majcinskog sto postoccc, ne zaista, ja sam citao tumacenje snova, i psihopatologiju svakodnevnoga zivota, sexualni nagon je najjaci nagon posle majcinskog ima on itekako uticaja. Ako ne, onda ima uticaj podsvesnog na Mesec (podsvesno, o5 Frojd), tj. ti podsvesno verujesh da cesh ostati budan za vreme punoga meseca. Ja sma to video kao mali, i zato sam zakljucio da se slaz sa Frojdom. Ali da ima slicnosti sa sexom itekako.
Frojd je medju mojih 5 omiljenih bikova. I licimo pomalo.
Idem gledati Euroviziju!
E da za adsl, bori se da ti ga ostave.
e ovo kad mi je rekla drugarica ja joj nisam verovala, ona ne moze da spava kad je pun Mo
izgleda ima nesto
e ovo kad mi je rekla drugarica ja joj nisam verovala, ona ne moze da spava kad je pun Mo
izgleda ima nesto
Ovaj moj je jaci i od majcinskog sto posto
vidi, ja ti kazem da Mesec nema nikakvog uticaja na tebe i tvoj redosled spavanja. To je bio obicaj da se veruje negde u 19 veku, i prenosi se kroz narodni folklor, tako da si ga usadila podsvesno.
vidi, ja ti kazem da Mesec nema nikakvog uticaja na tebe i tvoj redosled spavanja. To je bio obicaj da se veruje negde u 19 veku, i prenosi se kroz narodni folklor, tako da si ga usadila podsvesno.
haha sa mojim ne moze da se meri. realno.![]()
a uostalom, pogledaj euroviziju kao period kada se svi ujedinjuju i zaboravljaju na ratove i nesporazume.
....Bernarde,moj Pluton sabija
i ne da mi mira,realno
btw,zasto ne postavis kartu?? koliko ti to imas planeta covece?Devica bik a stelijum u lavu,i nemoj da si rekao privatnost slucajno
interesuje me.
jeste meni je kul to ....svi smo zajedno...
kako lose pricaju engleski ovi voditelji,
akcenat gori od mog
nasa Jovana je super pricala
mada mi je iritantna
ne, JA mogu da spavam,
ali mi drugarica jedna rekla to isto, da kad je pun ne moze
A kakvo joj je raspolozenje?Ja sam preko dana sva nikakva, a nocu vilenim