ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaao, prvi si mi cestitao rodjendan, buduci da je osmog juna :D ... kad je Sunce na 18. stepenu :) ja sam usput spomenuo samo da je Sunce u Blizancima i da je promenilo znak, al neka, lepo :) hvala ...

E meni je sutra Mars nula Mars xD taman super za poslednje nedelje skole xD ...

Inace ... u Blizancima nije nista egzaltirano :( :lol: ... pisem neke tekstove o astrologiji za novine, u vidu male skole astrologije, ako hocete kopiracu ih, zanima me vas komentar, stigao sam do Blizanaca, ujedno poslednjih za ovo izdanje i tek sad shvatam da ne postoji nista u njima egzaltirano :lol: ... nema ni u Strelcu :( jadnii li nam je osa :lol: ...

Poslednja izmena:
Ma jok,usla si u pubertet,malo vise "aktivnosti"..:rotf:

:lol: Ja mislila da polako izlazim...

Inace ... u Blizancima nije nista egzaltirano :( :lol: ... pisem neke tekstove o astrologiji za novine, u vidu male skole astrologije, ako hocete kopiracu ih, zanima me vas komentar, stigao sam do Blizanaca, ujedno poslednjih za ovo izdanje i tek sad shvatam da ne postoji nista u njima egzaltirano :lol: ... nema ni u Strelcu :( jadnii li nam je osa :lol: ...

Ma sta pricas! :besan2: Mislim, koja druga osa ima toliko inteligencije i duhovnosti? :p :D Pa posto je Rak egzaltiran 2 puta, 3 znaka moraju da izvise... :D Za koje novine pises?

E meni je sutra Mars nula Mars xD taman super za poslednje nedelje skole xD ...

u devici je Merkur, ah kako sam ponosan. Mi device treba da se drzimo zajedno. Kako da uostalom zapocnemo revoluciju. Iskreno mislim da ako bog postoji da je on Riba/Riba, tako nelogican i zbrkan sav, trebalo bi da to prepusti nekome sposobnijem, npr. meni. :)

E, ljudi, mene su napale neke sitne bubuljice poslednjih par dana... Je l' zbog Venere i Marsa u Ovnu, u opoziciji s mojom natalnom Venerom?

Hm, samo se trudi da imash uvek cisto lice i izbegavaj da pipash lice. A da bi izbacila toxine, sto vishe se sexaj. Da bi se znojila mislim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back