bvssv
Primećen član
- Poruka
- 756
AC Strelac.Gde je Jupiter?
u vodoliji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AC Strelac.Gde je Jupiter?
u vodoliji
Samo da dodam jos za Kajli, ima Jupiter u 1, pa ima Strelcevski osmeh i zube.![]()
Iz ove zemlje nedodjije ne mozes slati nikome novac preko westerna vec samo primati.Otvori devizni racun i tako ces resiti problem.Ljudi dajte mi pomozite riješiti jedan problem.
Konkretno je vezan za Srbiju i Bugarsku u ovom trenutku.
Dosada sam normalno dobivao novac za horoskope, međutim , sad su neka nova protokolarna pravila, i sad je vrlo teško da ne kažem nemoguće, izvršiti transfer novca iz Srbije prema Hrvatskoj i Sloveniji. Western Union također kod mase ljudi ne prolazi jer se iz Srbije ne može slati van Srbije putem toga.
Što je meni zaista fascinantno, jer sam jednom prilikom bio u Tunisu (znate što je Tunis) i bez problema sam poslao novac u Milano sestri.
Koja je to šema nije mi jasno. A opet neki navodno tvrde da su putem WU uspjeli to poslati. Isto mi se dogodilo jednom prilikom kad je Bugarska u pitanju.
Ovo nije astrološko pitanje i nije tema, ali glupo mi je da samo zato otvaram temu. Naprosto mi nije jasno u čemu je problem. I sad se događa to da ja i neki moji kolege moramo otvarati devizne račune da bi se na taj način mogao prenijeti novac.
Jer ima netko, bio ili ne bio astrolog , da bi malo to objasni.
hm to za ukljestena polja, nije mi jasno kako deluju. Meni je npr. ovan ukljesten u 12 kuci. Kako da onda tumacim njegovog dispozitora.
moze biti ukljesteno i polje a i znakKako ukljesteno prvo polje :S valjda znak? Bunite me ...
Jaao jeste :S sad sam skontao xD ne znam, ja nikada nisam previse na to obracao paznju iako imam oba kod sebe...
CAO SVIMA![]()
Zato sto ja jedini tumacim, sumnjam da bi neko pogledao![]()
...
Ukljestena polja deluju tek posle 30. sto znaci da cu da se mrcvarim sa ovim 5. poljem i Suncem, Merkurom i Marsom u njemu... Moramo i ti i ja da oslobodimo Strelca i Blizance iz sebe, to je mnogo pozitivne energije
CAO SVIMA
STIGLA SAM I JA!!!
KONOBAR? KO STA PIJE?
Ćao svima, načitala sam se i načitala u ovoj temi puno.
Ajde postavi tvoju natalnu kartu ovde, pa ću ja da je detaljnije pogledam. Ok?
CAO SVIMA
STIGLA SAM I JA!!!
KONOBAR? KO STA PIJE?
Za bika jedan sex~on~d~beach.......kad vec strebam istoriju,da mi ne bude dosadno![]()
Mesec i njegove aflikcije ... [/URL]
Za bika jedan sex~on~d~beach.......kad vec strebam istoriju,da mi ne bude dosadno![]()