ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da dodam jos za Kajli, ima Jupiter u 1, pa ima Strelcevski osmeh i zube. :D

A ona je potvrdila Strelca. :) :telefon:

Vec je 2. :eek: Moram da spavam.
naspavanje.gif
Pozdravljam vas. :bye:

Poslednja izmena:
Ljudi dajte mi pomozite riješiti jedan problem.

Konkretno je vezan za Srbiju i Bugarsku u ovom trenutku.

Dosada sam normalno dobivao novac za horoskope, međutim , sad su neka nova protokolarna pravila, i sad je vrlo teško da ne kažem nemoguće, izvršiti transfer novca iz Srbije prema Hrvatskoj i Sloveniji. Western Union također kod mase ljudi ne prolazi jer se iz Srbije ne može slati van Srbije putem toga.

Što je meni zaista fascinantno, jer sam jednom prilikom bio u Tunisu (znate što je Tunis :D ) i bez problema sam poslao novac u Milano sestri.

Koja je to šema nije mi jasno. A opet neki navodno tvrde da su putem WU uspjeli to poslati. Isto mi se dogodilo jednom prilikom kad je Bugarska u pitanju.

Ovo nije astrološko pitanje i nije tema, ali glupo mi je da samo zato otvaram temu. Naprosto mi nije jasno u čemu je problem. I sad se događa to da ja i neki moji kolege moramo otvarati devizne račune da bi se na taj način mogao prenijeti novac.

Jer ima netko, bio ili ne bio astrolog , da bi malo to objasni.

Ljudi dajte mi pomozite riješiti jedan problem.

Konkretno je vezan za Srbiju i Bugarsku u ovom trenutku.

Dosada sam normalno dobivao novac za horoskope, međutim , sad su neka nova protokolarna pravila, i sad je vrlo teško da ne kažem nemoguće, izvršiti transfer novca iz Srbije prema Hrvatskoj i Sloveniji. Western Union također kod mase ljudi ne prolazi jer se iz Srbije ne može slati van Srbije putem toga.

Što je meni zaista fascinantno, jer sam jednom prilikom bio u Tunisu (znate što je Tunis :D ) i bez problema sam poslao novac u Milano sestri.

Koja je to šema nije mi jasno. A opet neki navodno tvrde da su putem WU uspjeli to poslati. Isto mi se dogodilo jednom prilikom kad je Bugarska u pitanju.

Ovo nije astrološko pitanje i nije tema, ali glupo mi je da samo zato otvaram temu. Naprosto mi nije jasno u čemu je problem. I sad se događa to da ja i neki moji kolege moramo otvarati devizne račune da bi se na taj način mogao prenijeti novac.

Jer ima netko, bio ili ne bio astrolog , da bi malo to objasni.
Iz ove zemlje nedodjije ne mozes slati nikome novac preko westerna vec samo primati.Otvori devizni racun i tako ces resiti problem.

Jaao jeste :S sad sam skontao xD ne znam, ja nikada nisam previse na to obracao paznju iako imam oba kod sebe :) ...

Trebalo bi. xD Ukljestena polja deluju tek posle 30. sto znaci da cu da se mrcvarim sa ovim 5. poljem i Suncem, Merkurom i Marsom u njemu... :roll: Moramo i ti i ja da oslobodimo Strelca i Blizance iz sebe, to je mnogo pozitivne energije. :) A cula sam da se treba angazovati prema simbolici tog polja gde se znak nalazi i da je upravo tu uspeh... Kod mene je to 5, sto potvrdjuje pricu ona 2 T-kvadrata koja kvadrira Venera... :think: Moram da se posvetim umetnosti. Je l'?

welcomej.gif

Poslednja izmena:
Zato sto ja jedini tumacim, sumnjam da bi neko pogledao :)
...

Ćao svima, načitala sam se i načitala u ovoj temi puno.
Ajde postavi tvoju natalnu kartu ovde, pa ću ja da je detaljnije pogledam. Ok?

Ili... hoćeš neke moje aspetkte pre nego to uradiš?
Reci koje polje, planete i aspekti te interesuju ako ti to nešto znači.

pozdrav

Ukljestena polja deluju tek posle 30. sto znaci da cu da se mrcvarim sa ovim 5. poljem i Suncem, Merkurom i Marsom u njemu... Moramo i ti i ja da oslobodimo Strelca i Blizance iz sebe, to je mnogo pozitivne energije

Kao, i tu su nam vladari ASC-a :lol: i meni u konjukciji sa vladarem Mc-a, kao nacekacu se ... ma i onako su oni sa Saturnom u aspektu, nema nista tu u mladosti bitno da se desi, iako su mi naglaseni Blizanci :lol: ako se nekad i desi ...

CAO SVIMA
STIGLA SAM I JA!!!
KONOBAR? KO STA PIJE?

Blizanciii piju limunaaduu :)

Ćao svima, načitala sam se i načitala u ovoj temi puno.
Ajde postavi tvoju natalnu kartu ovde, pa ću ja da je detaljnije pogledam. Ok?

Wow, ovo mi se prvi put desilo, hehe :)
:Evo da ne bih kacio opet i spamovao temu, ostavicu link do teme gde je moja karta, pa ako primetis nesto mozes tamo napisati :) ...

Mesec i njegove aflikcije ...

Mesec i njegove aflikcije ... [/URL]

Kod mene:
Mesec na 9 stepeni u strelcu u 6 kući u trigonu sa
saturnom na 12 stepeni ovna u desetoj kući i trigonu sa
jupiterom na 12 stepeni u lavu u drugoj kući.

Ni jedna od ovih planeta nema loše aspekte u natalnoj karti.

Eh da neptun i lilit su 0 stepeni - čista konjukcija u petoj kući na 10 stepeni u škorpiji u trigonu sa jupiterom i sekstilom sa venerom u trećoj u devici.

Volela bih tvoje direktno i konkretno mišljenje. Može?

ps
tvoju kartu ću pogledati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back