ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trenutno se osecam prelepo :) i poslednjih nekoliko dana ...
Pitam ovo zbog aspekata na nebu, jer je kod mene u skoli doslo do zabuna sa nekim papirima u vezi prijemnih ispita pa je tako bilo puno netacnih informacija ...
ali trenutni kvadrati Jupitera i Neptuna sa retrogradnim Merkurom mi cine cudi, radjam se opet :lol: i vidim stvari koje ranije nisam ...
Srecno sa Vodolijom :) :cool: ...

Pitam ovo zbog aspekata na nebu, jer je kod mene u skoli doslo do zabuna sa nekim papirima u vezi prijemnih ispita pa je tako bilo puno netacnih informacija ...
ali trenutni kvadrati Jupitera i Neptuna sa retrogradnim Merkurom mi cine cudi, radjam se opet :lol: i vidim stvari koje ranije nisam ...

A sta to? :D

E, sve sam upropastila kad sam idiot. :thumbdown: Video me kako sedim drugu u krilu u ponedeljak... :roll: Juce se nismo videli, a danas je prosao pored mene i gledao me, a ja ljankase digla glavu i iskulirala... :roll: Mora Sunce u 5. da se pravi vazno... :roll::lol:
Spanska serija.

Pa ja imam taj aspekt Merkura u natalu:D...znaci kad nisam bas nacisto sa sobom ponekad,trebalo bi di da me cuva?:)...samo ja jos ne proucavam nista,dok sebe samog ne proucim dobro:lol:
A Saturn kolje li kolje,a primetio sam u mnogo slucajeva obicno covek sazri kad mu Saturn predje preko asc-a ili Meseca, 'omatori' ,onako na blic

Poslednja izmena:
Pa pricaj sa njim, kazi da ti je to drug pitao, sta ja znam ... suptilno mu daj do znanja da si zainteresovana :lol: ...

Ma čim sam se tako ponašala, znači da mi nije mnogo stalo... I kad sam videla kako peva narodnjake u dvorištu, zgadio mi se za ceo život. :D A videla sam danas Ribu posle 5 meseci, znači to je strašno, voleću dok sam živa... :( I kad ga ne vidim godinu dana, čim ga sretnem opet sve ispočetka... Šta ima kod tebe? :cool:

Poceo sam da izucavam Budizam :lol: i koliko god otrcano da zvuci, trenutno mi jako pomaze da vidim stvari jasnije :) ...

Kako je duhovno uzdizanje smisao zivota? :cool: Meni je Budizam omiljena religija, najzanimljivija ustvari, ali sam ja sebi stvorila u glavi sliku Boga i živim po tim pravilima, ne priklanjam se nijednoj. :D

A Saturn kolje li kolje,a primetio sam u mnogo slucajeva obicno covek sazri kad mu Saturn predje preko asc-a ili Meseca, 'omatori' ,onako na blic

Naravno. Meni je s Meseca sišao na AC. :lol:

znaci kad nisam bas nacisto sa sobom ponekad,trebalo bi di da me cuva?:)...

:lol: Ne ... samo sam sebe mozes da cuvas :) ...

Inace je meni u solaru za sledecu godinu Merkur na Algolu u egzaktnom kvadratu sa Jupiterom i Netpunom :lol: :D ...

videla sam danas Ribu posle 5 meseci, znači to je strašno, voleću dok sam živa...

Pa kad imas Mesec u Raku u dvanestoj, sta ces nego li Ribe da volis :)

Šta ima kod tebe?

Evo ja svirao na nekim koncertima juce i tako :) zanimam se :lol: ...

Meni je Budizam omiljena religija, najzanimljivija ustvari

Da, meni je jako fascinantno, bas mi se nadovezuje na ono sto sada u trenutku mislim, znam i osecam ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back