NecuZvaqHocuQsur
Aktivan član
- Poruka
- 1.619
pa ono,ne uzbudjuje se ona puno oko toga
logicno da si takva kad nisi naspavana![]()
Ne, ne, vrlo sam depresivna...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ono,ne uzbudjuje se ona puno oko toga
logicno da si takva kad nisi naspavana![]()
Da mi uđe u petu kuću jer mi u ovoj godini nikako ne ide...
Trenutno se osecam prelepoi poslednjih nekoliko dana ...
Pitam ovo zbog aspekata na nebu, jer je kod mene u skoli doslo do zabuna sa nekim papirima u vezi prijemnih ispita pa je tako bilo puno netacnih informacija ...
ali trenutni kvadrati Jupitera i Neptuna sa retrogradnim Merkurom mi cine cudi, radjam se opeti vidim stvari koje ranije nisam ...
Srecno sa Vodolijom![]()
...
A sta to?
Trenutno se osecam prelepoi poslednjih nekoliko dana ...
Pitam ovo zbog aspekata na nebu, jer je kod mene u skoli doslo do zabuna sa nekim papirima u vezi prijemnih ispita pa je tako bilo puno netacnih informacija ...
ali trenutni kvadrati Jupitera i Neptuna sa retrogradnim Merkurom mi cine cudi, radjam se opeti vidim stvari koje ranije nisam ...
Srecno sa Vodolijom![]()
...
Pa pricaj sa njim, kazi da ti je to drug pitao, sta ja znam ... suptilno mu daj do znanja da si zainteresovana...
Poceo sam da izucavam Budizami koliko god otrcano da zvuci, trenutno mi jako pomaze da vidim stvari jasnije
...
A Saturn kolje li kolje,a primetio sam u mnogo slucajeva obicno covek sazri kad mu Saturn predje preko asc-a ili Meseca, 'omatori' ,onako na blic
najtezi tranzit mi je bio Sa na natalni Mo..opozicijaSaturn predje preko asc-a ili Meseca, 'omatori' ,onako na blic
znaci kad nisam bas nacisto sa sobom ponekad,trebalo bi di da me cuva?...
videla sam danas Ribu posle 5 meseci, znači to je strašno, voleću dok sam živa...
Šta ima kod tebe?
Meni je Budizam omiljena religija, najzanimljivija ustvari
Opusteno,meni Mesec vladar,jedva cekam septembar,eee ne vracao se ...sve mogu da podnesem,ali da se ponekad tako iscrpljeno osecam, jos bezveze,uhhhh jednostavno nisam navikao
.....