ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta kažu ti..i zašto je gore time što je u raku Ve?
I kako misliš da se to manifestuje kod tebe?
Venera u Raku uopšte nije loša, čak je to dobra Venera, kod Trumana konkretno najviše utiče na to da mu je pojava dopadljiva, da ga cene žene, da često drugima pravi ustupke i usluge zaslužili oni to ili ne, da će se baviti nekim poslom koji je u simbolici Venere, ali problem predstavlja Mars koji bi u principu predstavljao ljude koji će mu uvek praviti probleme, stavljati pritisak na njega, bilo da je u pitanju otac, šefovi ili neke random siledžije. Iako je Mars dobar u Jarcu, ipak je van sekte, prema tome nije baš divan....

Venera u Raku uopšte nije loša, čak je to dobra Venera, kod Trumana konkretno najviše utiče na to da mu je pojava dopadljiva, da ga cene žene, da često drugima pravi ustupke i usluge zaslužili oni to ili ne, da će se baviti nekim poslom koji je u simbolici Venere, ali problem predstavlja Mars koji bi u principu predstavljao ljude koji će mu uvek praviti probleme, stavljati pritisak na njega, bilo da je u pitanju otac, šefovi ili neke random siledžije. Iako je Mars dobar u Jarcu, ipak je van sekte, prema tome nije baš divan....

Jao, nisi mogao ništa netačnije da kažeš!:D A što se tiče ovoga da sam previše dobar prema ljudima to se slažem ( ne hvalim sebe jer ne mislim da je to dobro, nekad treba biti surov ).

Jao Trumane, brabonjci . Ljutiš me.
To što ti imaš manjak samopouzdanja je jedna stvar...
Sreća pa ima ovde neko ko te poznaje pa može da opovrgne to što pričaš pošto bi ljudi pomislili da ko zna na šta ličiš po tvojoj priči :lol:

A to da te žene cene..pa mislim da ceniti nije sinonim za ' trče za mnom'.
Ja te cenim, kao i celo zajedničko društvo..štaviše svi te smatramo vrlo pouzdanim i u superlativima.

Tako da je Ultiman itekako u pravu. Valjda ja znam :lol:

Pa čekaj malo, napisao si da mi je POJAVA dopadljiva.:) A potpuno se slažem da to što te neko ceni ne znači ništa kad je reč o uspehu kod žena...A i ako kažeš da me žene cene normalno je da se automatski pomisli na ljubavni momenat jer mi nisi rekao da me ''ljudi cene'', tj. zašto bi me žene više cenile od muškaraca? :)

Pojava, nastup, utisak, nekako je familijaran, prijatan, a to vezano za žene je zbog toga što Venera u globalu označava žensko društvo. U principu proceni da li imaš više prijatelja ili prijateljica, ako je verovati Veneri, trebalo bi da imaš više ženskog sveta oko sebe.

Pa naprosto zato što nisam :) Što se i odražava na moj život...

Nego, imam u subotu jedan zeznut kolokvijum od kog mi zavisi život, pa dajte prognoze ako ste radi...

Ja ti to ne bih savetovala! Samo ces da se istripujes ako ti ispadne los odgovor, pogotovo horarnu nemoj da radis. Ja sam radila za ovaj kol. danas i ispao mi negativan odgovor, a polozila sam. Ma uci kolko mozes, pa sta bude. :D

Sa ovim savetom se već slažem...
A što se tiče prethodne teme - ne možeš birati da li ćeš biti privlačan ili ne...

wild child, hvala!

E, da - sta znaci Venera za posao? Neka umetnost?

Poslednja izmena:
Može da bude neka umetnost, hemija... Mož da bude svašta... U principu Merkurovi poslovi su svi intelektualni ili koji zahtevaju spretnost, Mars zahteva fizičku snagu ili kasapljenje, sve ostalo bi bilo pod doenom Venere.

Mars zajedno sa Merkurom daje sklonost ka tehničkim naukama, a ako se dobro sećam, kod tebe je Merkur prva orijentalna planeta, tako da će kod tebe biti zastupljeni poslovi koji su kombinacija Me-Ma, ali mi se čini da ćeš nekako lakše odrađivati tipične Ma poslove ili bar Ma deo u Me-Ma kombinaciji...

Mars zajedno sa Merkurom daje sklonost ka tehničkim naukama, a ako se dobro sećam, kod tebe je Merkur prva orijentalna planeta, tako da će kod tebe biti zastupljeni poslovi koji su kombinacija Me-Ma, ali mi se čini da ćeš nekako lakše odrađivati tipične Ma poslove ili bar Ma deo u Me-Ma kombinaciji...

Odakle si izvukao takav zakljucak.Decko nema nikakve povezanosti sa tehnickim naukama kao ni sa Marsom.U padu je,neaspektovan,pravi samo jedan aspekt sa Venerom,nepovoljan.

Uran takodje los.Dao mu je jaku intuiciju a ne dar tehnickih nauka.Unutrasnji aspekt,nije spoljni.Neptun u raskoraku sa Merkurom,vlada poljem rada,u trecem.Izvlaci ga Jupiter Merkur ali daje druge stvari.Oba vodeni,potopljeni,prvi u Ribama drugi u Raku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back