Aparat za depilaciju

Larra

Primećen član
Poruka
748
Ja sam imala jedan, i dalje se vuce po kuci, cini mi se Braun, i nije bio los za predele tipa cevanica, ali nikako ni blizu za unutrasnje butine, muka ziva! A i koza mi nije nezna posle njega, sva onako pocupana, istraumirana... Vise volim brijac ili vosak, cak i one kremice.

alexandrra

Aktivan član
Poruka
1.488
Ja koristim Braunov Silk-Epil Eversoft i ok je. Ima neki deo za masazu tako da bol uposte ne osecam. Ali imam problem sa urastanjem dlacica bilo koji depilator da koristim. Zato mi je depilacija toplim voskom zakon.

divlja u srcu

Poznat
Banovan
Poruka
7.025
Ja imam Braunov Silk epil , depiliram i ruke sa njim.
Prepone ne, mislim da se to ne radi sa aparatom, inace, al' ja i ovako tamo nemam nista. :lol:
Gotovo sve za 15 minuta.
A dok odem kod kozmeticara, pa jos moram da im pustam dlake i jos da platim, cao.:razz:

apache

Ističe se
Poruka
2.012
divlja u srcu:
Ja imam Braunov Silk epil , depiliram i ruke sa njim.
Prepone ne, mislim da se to ne radi sa aparatom, inace, al' ja i ovako tamo nemam nista. :lol:
Gotovo sve za 15 minuta.
A dok odem kod kozmeticara, pa jos moram da im pustam dlake i jos da platim, cao.:razz:
Citiram da ne bih ponavljala posto je kod mene potpuno isti slucaj! Doduse imam i nastavak za prepone, ali ne radim sa njim.

gost 42348

Poznat
Poruka
7.267
Brown-ов!!!!! Неки Soft, извини на неиформисаности! Има неки додатак који масира кожу све време депилирања, па и не боли толико. Потпуно је ок! Гласам за њега и чула сам да дуго трају.