Pitanje za žene o muškoj bradi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
384.316
Dosta muškaraca nose bradu, kratku ili dugu
Cesto se može cuti mišljenje da brade muškarce koji ih imaju cini poželjnim I da odišu seksepilom

Da li vam je brada kod muškarca privlačna ?
Da li je brada uopšte odraž muževnosti kod muškarca ?
0b-1024x536.jpg
..

Cesto se može cuti mišljenje da brade muškarce koji ih imaju cini poželjnim I da odišu seksepilom

Pogledajte prilog 1568439..

Nekako sam uvek obratila pažnju na muškarce koji imaju onaj vojnički pristup facijalnom imidžu-kratka kosa, obrijan uredno.
Lepo je kad ima kosu i bradu, ali nešto se ne sećam da mi se neko takav baš mnogo dopao.
Imali smo kroz psihologiju kratko osvrtanje na kamuflažu, a brkovi i brada, kao i oblik naočara za vid govore dosta o nekome kad nije prosto modni izraz, ali uglavnom ličnost ide sa time nesvesno.
Izgleda da me je indoktrinacija sprečila da obratim bolju pažnju na bradonje! :D

Meni je lepa kada je od par dana i pomalo prosarana, posebno na izuzetno tamnim muskarcima.

mnogo me nervira kada imam bradu. ali kad se desi jednom u 10 godina da pustim onu pravu cetnicku.
i tada volim da pijem pivo iz krigle i onako da obrisem bradu od pene sa rukavima :aha:

Ја сам мужа видела 2 пута у животу без браде.
Стално сам се штрецала, ју, ко је сад па овај и замолила сам га да то више не ради...
Да ли треба да се изјасним?
Moj se obrijao samo za naše venčanje, fotografije su mi dalje smešne kad na njih naletim :D

Back