Šta biste obule za gostovanje na tv?

mario80

Legenda
Banovan
Poruka
63.655
Juče bacim oko ono iste moje za po kući grubin papuče braon izvrnuta koža na rts2 :rotf:

IMG_20240613_001901.jpg
 
Телевизије су пале по свим основама, па је такав и однос гостију према њима.
Акценат, дикција водитеља, шта то беше?
Персирање госту, шта то беше?
Водити рачуна о томе кога зовеш у емисију, шта то беше?
 
Мене је изненадило да на немачким тв каналима водитељке претежно воде програм у патикама. Поподневни програм, елегантна гардероба уз патике, баш на већини канала.
Не гледам ТВ годинама, вероватно сам пропустила тај прелаз на опуштене варијанте.
 
Ja mogu da odgovorim na ovo jer sam izašla jedno 7 puta u madjarskim emisijama prošle godine i ove.Cak sam intervju dala za madjarski M1.Prva emisija mi je bila Urbana Dzungla-Vajdasag RTV.Bila sam u patikama jer smo plesali.Druga emisija je bila Kozuygek-madjarska emisija mada im piše da su tv serija.Snimali su nas u patikama kako vežbamo.Trece pojavljivanje je bilo RTS ali oni su samo uzeli od Kozugyek materijal. Četvrta emisija samo slučajno su me snimili tokom istorijske setnje selom-bila sam publika u jednoj drugoj emisiji isto lokalno-ali tamo nisu uhvatili nas publiku.Bila je još jedna emisija ali su snimali moj fotografski rad-ne mene lično.Bila sam publika i u jednoj Novosadskoj radio emisiji-sad se svi pitaju kako radio emisija pa publika-ali eto.Ali uglavnom u patikama-zapravo sve je bilo u patikama i u nekoj sportskoj-ili ležernoj garderobi.Za razliku od kako sam primetila srpskih vesti-gde su sve zgodne i da tako kažem veoma sređene u visokim štiklama i tako.
 
Žena uvek treba da bude sređena i spremna, nikad se ne zna. Ako nije sređena onda joj je i život u haosu 🤔
Treba.Stekla sam utisak da su Srpkinje više sređene za emisije.Ovde u emisijama gde sam se ja pojavila,sve su bile (uključujući i mene ) obučene prosečno.Da kažem normalno.Dok kod srpkinja to su haljine,šminka na mestu,nokti.Izazovne su-hocu to da kazem
 
Eto i posle ostaneš usedelica, kada te starost pita gde ti je bila mladost a ti kaži morala sam da đuskam u patikama. Nisam se setila da postoje ravne čizme i baletanke.
U Urbanoj Dzungli mi se desilo da su i zumirali moje patike. Sve su bile u tome.To je jedan madjarski ples-zapravo da budem iskrena setas se dva sata uz muziku ali je ambijent super.Bili smo u Kostolany Dezo pozoristu u Subotici,u našem lokalnom pozoristu,u jednom ateljeu.

Nakon nas sledio je prilog o Freddie Mercury-ju.
 
I naiđe onaj pravi a ti u patikama jbg. On prođe i nikada više se ne vrati taj trenutak.

Zato žene pamet u glavu! Uvek utegnute i na što višim štiklama! To se ceni!
Ja mislim da se u svetu to ne ceni.U Americi sve žene izgledaju prirodno.Imaju neku prirodnu duzinu kose,oblace se pristojno,pokriveno.To je samo moje mišljenje naravno.Imas i ti pravo na svoje.
 
Ок је бити природан кад те снимају док радиш, али ако те позову као госта у студио, да говориш о нечему, заиста треба бити пристојно и обучен и обувен.
Не пишем сад о вечерњим тоалетама и кинђурењу, заиста само минимум пристојности.
 

Back
Top