Šta biste obule za gostovanje na tv?

Мене занима ко је.
računala sam da @mario80 zna.
biće da previše očekujem.

prvo što sam pomislila je da gospođa možda ima zdravstveni problem.
ne može da se ubaci u salonke, pa zato klompe, ako je od znčaja šta ima na nogama.

kako god, nećemo saznati ko je gospođa na čiji račun se forumaš smeje. :roll:

p.s. osetljiva sam na podyebavanja na tuđ račun.

računala sam da @mario80 zna.
biće da previše očekujem.

prvo što sam pomislila je da gospođa možda ima zdravstveni problem.
ne može da se ubaci u salonke, pa zato klompe, ako je od znčaja šta ima na nogama.

kako god, nećemo saznati ko je gospođa na čiji račun se forumaš smeje. :roll:

p.s. osetljiva sam na podyebavanja na tuđ račun.
Mario je bezopasan. Ne može čovek istim aršinima da meri neku odraslu, psihički stabilnu i ozbiljnu osobu i npr. dete ili ljude dečjeg mentalnog sklopa. Nije ista vrsta odgovornosti, te u tom kontekstu treba i temu, tj. "podsmevanje" tumačiti.

Није морала да обује салонке, али могла је неке ципеле, ипак гостује на телевизији.
Мислим да је то и била поента њене фотке.
Некако смо се превише отпустили, у оперу у патикама, на ТВ у кломпама, и увек тражимо некакво оправдање.

Ima tu cipela i cipela nije morala u papučama da dođe i priča u emisiji o KULTURI! Mogla je baletanke, duboke cipele, patike barem žene imaju milijarde obuće.

Bajdvej te grubin i nisu preterano udobne.

A liki se iznervirala što nama muškarcima ne prolazi ništa ispod radara, ni ona prašina iza veš mašine samo da znaš, to fotkamo obavezno :per:

Ima tu cipela i cipela nije morala u papučama da dođe i priča u emisiji o KULTURI! Mogla je baletanke, duboke cipele, patike barem žene imaju milijarde obuće.

Bajdvej te grubin i nisu preterano udobne.

A liki se iznervirala što nama muškarcima ne prolazi ništa ispod radara, ni ona prašina iza veš mašine samo da znaš, to fotkamo obavezno :per:
nađoh je na YT Ana Ćurčin.

rekla bih da je boli uvo šta ima na nogama. ;)

Телевизије су пале по свим основама, па је такав и однос гостију према њима.
Акценат, дикција водитеља, шта то беше?
Персирање госту, шта то беше?
Водити рачуна о томе кога зовеш у емисију, шта то беше?
Водитељ, водитељ... Познато ми то однекуд... :mrgreen:

Po meni je klasična salonka broj 1 za gostovanje na TV-u, sa njom žena ne može pogriješiti. Ljeti mogu i elegantne sandalice na petu a zimi gležnjače ili čizme na petu. Naravno decentni modeli a ne da izgledaju kao da ih je posudila od plesačice u striptiz baru. Ako baš ne može nositi štikle onda svakako balerinke a može i neki izgledniji model ravnih sandala ili ravnih čizama.

Nikako ne patike, šlape za plažu, japanke, marte, UGG-sice, inuiki i ostale džombaste bakandže.

Back