- Poruka
- 63.764
То је пристојно. А јес досадноOve su dosadne do zla boga, ali uvek dobitna kombinacija ako čovek ne želi da štrči:
Pogledajte prilog 1570666

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је пристојно. А јес досадноOve su dosadne do zla boga, ali uvek dobitna kombinacija ako čovek ne želi da štrči:
Pa kaži. Kao šanel kompletić - dosadno, ali dobro bi bilo imati gaТо је пристојно. А јес досадно![]()
Moja prababa je imala iste ovakve i nosila cvetne haljine.Ove su dosadne do zla boga, ali uvek dobitna kombinacija ako čovek ne želi da štrči:
Ovakve sigurno nije imala. Slične možda. A i ja nosim cvetne haljineMoja prababa je imala iste ovakve i nosila cvetne haljine.
Е, баш...мораш ти мало да претерашMoja prababa je imala iste ovakve i nosila cvetne haljine.
MnogoIste takve debela štikla pozadi viri sparušena peta. Prababastajl koliko imaš god?
je l znaš makar ko je žena sa kojom se ovako slepački sprdaš?Juče bacim oko ono iste moje za po kući grubin papuče braon izvrnuta koža na rts2![]()
Žena u papučama na rts?je l znaš makar ko je žena sa kojom se ovako slepački sprdaš?
Мене занима ко је.je l znaš makar ko je žena sa kojom se ovako slepački sprdaš?
računala sam da @mario80 zna.Мене занима ко је.
Mario je bezopasan. Ne može čovek istim aršinima da meri neku odraslu, psihički stabilnu i ozbiljnu osobu i npr. dete ili ljude dečjeg mentalnog sklopa. Nije ista vrsta odgovornosti, te u tom kontekstu treba i temu, tj. "podsmevanje" tumačiti.računala sam da @mario80 zna.
biće da previše očekujem.
prvo što sam pomislila je da gospođa možda ima zdravstveni problem.
ne može da se ubaci u salonke, pa zato klompe, ako je od znčaja šta ima na nogama.
kako god, nećemo saznati ko je gospođa na čiji račun se forumaš smeje.
p.s. osetljiva sam na podyebavanja na tuđ račun.
nađoh je na YT Ana Ćurčin.Ima tu cipela i cipela nije morala u papučama da dođe i priča u emisiji o KULTURI! Mogla je baletanke, duboke cipele, patike barem žene imaju milijarde obuće.
Bajdvej te grubin i nisu preterano udobne.
A liki se iznervirala što nama muškarcima ne prolazi ništa ispod radara, ni ona prašina iza veš mašine samo da znaš, to fotkamo obavezno![]()
Ja nosim krokerice 10 godina imaju, ne mogu im nista.8 godina
Šta ti je kvalitet......
Која приватност, била је на ТВ-у.Ajde i ti sad pišeš ime treba da je sprdaju, namerno nisam napisao ni koja je emisija u pitanju zbog njene privatnosti.
Водитељ, водитељ... Познато ми то однекуд...Телевизије су пале по свим основама, па је такав и однос гостију према њима.
Акценат, дикција водитеља, шта то беше?
Персирање госту, шта то беше?
Водити рачуна о томе кога зовеш у емисију, шта то беше?