Antropologija: Kastaneda

Zacudjujuca glupost od nekog kao sto je Nikko...mada sam i to mogao ocekivati posle one njegove rasprave na forumu sa doticnima...

Sta si mogao ocekivati?

Na videu je samo covek koji prepricava svoje iskustvo, nema previse veze sa mnom.

Za Nikko-a sam isprva mislio da je mozda najvise dogurao ovde i da je najtrezveniji ...ali posle one dugacke rasprave sa kattikey-om....

Ali...? =)

Sta si mogao ocekivati?

Na videu je samo covek koji prepricava svoje iskustvo, nema previse veze sa mnom.

Ali...? =)

...sam shvatio da postujuci na ovom forumu samo pojacavam svoju samovaznost tako da cu pokusati da ne budem na forumu neko vreme...
...mozda gresim u vezi tebe, zaista zelim da je tako :neutral:
...kao sto sam pogresio i u vezi Ansa I Eve (mislio sam da je njegovo "blebetanje" samo vid traganja i da zapravo on time zeli da pokaze kako se danasnji covek glupo ponasa kada se intelektualno "vrti u krug" sa svojim razumom).
Srecno ljudi

...sam shvatio da postujuci na ovom forumu samo pojacavam svoju samovaznost tako da cu pokusati da ne budem na forumu neko vreme...

Kakve to veze ima sa "mojom gluposcu"?

Rekao si "Zacudjujuca glupost od nekog kao sto je Nikko"...ali da si "to mogao ocekivati posle one njegove rasprave na forumu sa doticnima..."

Sta si mogao ocekivati...?

I jos jedna stvar, i treba da budes u situacijama gde se pojacava tvoja samovaznost...kako mislis da je resis ako se ne izaziva? Tako nesto ne moze na "miran" nacin.

...kao sto sam pogresio i u vezi Ansa I Eve (mislio sam da je njegovo "blebetanje" samo vid traganja i da zapravo on time zeli da pokaze kako se danasnji covek glupo ponasa kada se intelektualno "vrti u krug" sa svojim razumom).

Pa ako si stvarno to mislio u vezi njega, onda moram da priznam da si naivan =)
...ali si u istu ruku i veliki optimista / idealista.

Kod njega se u sekundi vidi da je to to, tj. da u njegovim postovima nema nicega slicnog (sto je tebi palo na pamet) izmedju redova.

...mozda gresim u vezi tebe, zaista zelim da je tako

Ne znam sta mislis, tako da ne mogu da ti kazem dal gresis...da ne bi "zeleo", kao sto si zeleo u vezi Ans i Eva Jargi..

Ne treba nista da "zelis da je tako", najbolje je samo da znas tj. da proveris sve sto moze da se proveri, ako vec u startu ne znas, ili nisi siguran u osecaj....batali te utopije, nostalgije i slicno...."mmmmmm, zaista zelim da je tako.,," =)

Poslednja izmena:
Gosn strsljenu golubica mi je odgovorila na provokaciju još sam i poljubac dobio a i obećanje da će me čuvati od potonuća u samovažnost malo li je?
Ja sasvim sigurno ne razumem taj "kvantni skok" u tvom umu koji je doveo od "zapaženosti na forumu" do "seksualnosti kod njihove sociopatske ličnosti".
Kako sada stvari stoje stara dobra veštica je daleko efikasnija od tvoje kvantne fizike, cccc . Moraš ti to još malo da proučiš :hahaha:

Gos Tereza,nisam bas siguran u vasa sarkazam upucen meni...Zapazenost na forumu?Ako ne volite Kvantnu Fiziku,sta mogu,a ako vam kao forumas nisam sipatican kazite slobodno otvorenije...Sto se tice starih vestica,one pripadaju WIKA vesticjoj sekti registrovanoj u Srbiji i od strane MUP kao i njihova delatnost i to je cinjenica...Protiv njih se bori i SPC...Ali to je njihova stvar.Ali VI glumite da ste prevazisli i jedno i drugo,pa iznesite svoje teorije,bez sarkazma da vidimo vase 'uzviseno misljenje'...

Gos Tereza,nisam bas siguran u vasa sarkazam upucen meni...Zapazenost na forumu?Ako ne volite Kvantnu Fiziku,sta mogu,a ako vam kao forumas nisam sipatican kazite slobodno otvorenije...Sto se tice starih vestica,one pripadaju WIKA vesticjoj sekti registrovanoj u Srbiji i od strane MUP kao i njihova delatnost i to je cinjenica...Protiv njih se bori i SPC...Ali to je njihova stvar.Ali VI glumite da ste prevazisli i jedno i drugo,pa iznesite svoje teorije,bez sarkazma da vidimo vase 'uzviseno misljenje'...

Pošto se ja borim za slobodu volje, izražavanja, izbora i slobodu od još mnogo toga, i borim se protiv kontrole bilo koje vrste, stajem uz veštice i Terzu u borbi protiv MUP-a, a i SPC, a samim tim i protiv ovog Stršljena. :)

Poslednja izmena:
...mozda gresim u vezi tebe, zaista zelim da je tako :neutral:
Srecno ljudi

Take your time...
Kada Ratniku stvari postanu nejasne, on pusti da mu misli odlutaju i posveti se nečemu drugom.

Pošto se ja borim za slobodu volje, izražavanja, izbora i slobodu od još mnogo toga, i borim se protiv kontrole bilo koje vrste, stajem uz veštice i Terzu u borbi protiv MUP-a, a i SPC, a samim tim i protiv ovog Stršljena.

Evo i ja se zalazem za slobodu i pogrsno si me svahvatio....Ja sam se obratio Terezi,jer ti si suvise mlad da bi ista shvatio..Ovo kazem ne zeleci da te uvredim,jer me nisi razumeo jer JA licno ne proganim nikoga...A kad porastes i prerastes slicice ,moje prijateljice Gracije,jos malo porastes,i steknes zrelost mocices nesto ozbiljnije da saopstis nekome,cak si i za prevazidjenog Kastanedu premlad....

Back