freedomseeker
Zainteresovan član
- Poruka
- 280
Ti daješ, Hekate, i voliš... Ali ona to ne radi... Još nam nije ništa dala... Ne mislim na ono što ćete pomisliti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti daješ, Hekate, i voliš... Ali ona to ne radi... Još nam nije ništa dala... Ne mislim na ono što ćete pomisliti.![]()
![]()
Sve što ti se čini da ja dajem, dala je zapravo ona. Jer... ja sam njeno dete.
I freedomseekera možeš staviti u isti koš sa Nikkom..
preoštri mladi soldbudguy-u
.Sve što ti se čini da ja dajem, dala je zapravo ona. Jer... ja sam njeno dete.
![]()

Zacudjujuca glupost od nekog kao sto je Nikko...mada sam i to mogao ocekivati posle one njegove rasprave na forumu sa doticnima...
Za Nikko-a sam isprva mislio da je mozda najvise dogurao ovde i da je najtrezveniji ...ali posle one dugacke rasprave sa kattikey-om....
Sta si mogao ocekivati?
Na videu je samo covek koji prepricava svoje iskustvo, nema previse veze sa mnom.
Ali...? =)

...sam shvatio da postujuci na ovom forumu samo pojacavam svoju samovaznost tako da cu pokusati da ne budem na forumu neko vreme...
...kao sto sam pogresio i u vezi Ansa I Eve (mislio sam da je njegovo "blebetanje" samo vid traganja i da zapravo on time zeli da pokaze kako se danasnji covek glupo ponasa kada se intelektualno "vrti u krug" sa svojim razumom).
...mozda gresim u vezi tebe, zaista zelim da je tako
Gospodjo, jeste vi to malo popili? Pojeli ste pola slova...![]()
![]()

Sve što ti se čini da ja dajem, dala je zapravo ona. Jer... ja sam njeno dete.
![]()

Postoji li mogućnost da je mama malo ljubomorna na uspehe ćerke i zapaženost na forumu. Hoće to kod ostarelih roditelja, hoće.![]()

Analizirajmo sliku...Tako igraju goli po mesecini,da poprave seksualne funkcije...Ito rade u 21 veku,dobu kvantne fizike,ccc...
Analizirajmo sliku...Tako igraju goli po mesecini,da poprave seksualne funkcije...Ito rade u 21 veku,dobu kvantne fizike,ccc...

Zalim, ali spoznati recimo KVANTNI SKOK U SVESTI,potrebno je imati zdravu licnos pre svega....

Golubice moja, hajmo nas dve do naše jazbine na počinak. Kasno je za nas.
Gos Tereza,nisam bas siguran u vasa sarkazam upucen meni...Zapazenost na forumu?Ako ne volite Kvantnu Fiziku,sta mogu,a ako vam kao forumas nisam sipatican kazite slobodno otvorenije...Sto se tice starih vestica,one pripadaju WIKA vesticjoj sekti registrovanoj u Srbiji i od strane MUP kao i njihova delatnost i to je cinjenica...Protiv njih se bori i SPC...Ali to je njihova stvar.Ali VI glumite da ste prevazisli i jedno i drugo,pa iznesite svoje teorije,bez sarkazma da vidimo vase 'uzviseno misljenje'...

...sam shvatio da postujuci na ovom forumu samo pojacavam svoju samovaznost tako da cu pokusati da ne budem na forumu neko vreme...
...mozda gresim u vezi tebe, zaista zelim da je tako
...kao sto sam pogresio i u vezi Ansa I Eve (mislio sam da je njegovo "blebetanje" samo vid traganja i da zapravo on time zeli da pokaze kako se danasnji covek glupo ponasa kada se intelektualno "vrti u krug" sa svojim razumom).
Srecno ljudi
Pošto se ja borim za slobodu volje, izražavanja, izbora i slobodu od još mnogo toga, i borim se protiv kontrole bilo koje vrste, stajem uz veštice i Terzu u borbi protiv MUP-a, a i SPC, a samim tim i protiv ovog Stršljena.