Nepoznat sam siroj forumskoj javnosti jer postujem samo kad imam nesto da kazem (ili zbog toga sto sam pametniji kad cutim).
Iako nisam od onih koji se takmice u sportu "prikupljanje sto veceg broja postova" i nikada ne saljem poruke tipa "slazem se s tobom" kao reakciju na Kaprisin post mogu reci samo: "U potpunosti se slazem s tobom".
Ko kaze da forum treba da bude zivahniji?! Ziva je pricaonica. Ovdje ima preko 20 000 postova, a siguran sam da konstruktivnih postova nema vise od 1000. Bolje je da na svako pitanje procitam 3-4 pametna i korisna odgovora, nego da citam postove raznih primitivaca (eto rekao sam konacno ono sto mislim o nekim nezrelim posjetiocima ovog foruma zbog cijih postova nisam posjecivao forum nekoliko posljednjih mjeseci). Svakako odgovornost lezi i na urednicima koji sa ciljem "da se igra razvije" dopustaju prljave postove. I ko onda ozbiljan da pise kada zna da ce njegov post biti izgubljen u bujici bljutavih postova u kojim je (bez obzira na naslov teme) kljucna rijec - bejzbol palica.
Iako jaz medju posjetiocima ovog foruma nije generacijski, vec civilizacijski, prihvatam da se soba ozbiljnog sexa zove i "30+".
Ljubav i sex su veoma ozbiljne sfere zivota, pa smatram da ovaj forum treba biti nas pokusaj da se unaprijedi ljubavni i sexualni zivot; da ljudi podjele svoje probleme, nedoumice, mastanja, iskustva, znanja o naprednim sexualnim tehnikama...
Neko je, na tako davno, postovao kako neki ljudi ovaj forum shvataju previse oziljno i da niko razuman ne trazi sexualne savjete na internetu.
A gdje da ih trazi? Da li da djevojka pita mamu kako da ovlada tehnikom dubokog grla? Da li sin da pita tatu da li da se upusti u trojku sa svojom djevojkom i drugom...?
Ja sam taj koji ovaj forum shvata (pre)ozbiljno, i prije nego ga ponovno napustim, zelim podrzati pokusaje njegovog uozbiljavanja.