- Poruka
- 6.109
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ništa budzio već je pre 5-6 godina, od kad taj model datira još bilo modela koji ni Ram ni Rom ni onda nisu imali u potrebnoj meri ali zato relativno pristupačne cene, kao sad ovaj moj KinezТако сам га добио када је претходном власнику истекао уговор, па узео новији. Шта је он буџио, немам ти појма
Зашто? Баш ли фино служи као таблет. У њега спакујем неке пдф фајлове. Па кад негде одем, носим са собом. И служи ми за опцију "speak to text" лакше ми диктирати у њега наго на Гугл војс тајпинг. Не спадам у оне који траже спејсшатл уместо мобилног, са стотину разних функција, само још то не киселе купус помоћу њих, тј. прогрмаирају када ће расо да надође. Већ сам писао да ћу да се вратим на неку добро Нокију, а за сада имам сићушни ЗТЕ кад идем напоље, само што је мало нејасан тон.Nije ništa budzio već je pre 5-6 godina, od kad taj model datira još bilo modela koji ni Ram ni Rom ni onda nisu imali u potrebnoj meri ali zato relativno pristupačne cene, kao sad ovaj moj Kinez
Došlo mu vreme da ga zaviješ u 10e i ostaviš negde na pločniku...
Pa malo slobodnog prostora ima a izgleda ne želiš da kupuješ karticu. I onda nije funkcionalan bez vrlo čestog brisanja keša čak i sa tako uskom namenom. A i to brišeš pa tako, dok se ne zaiebes ponovo dodirujući pogrešnu opciju....Зашто? Баш ли фино служи као таблет. У њега спакујем неке пдф фајлове. Па кад негде одем, носим са собом. И служи ми за опцију "speak to text" лакше ми диктирати у њега наго на Гугл војс тајпинг. Не спадам у оне који траже спејсшатл уместо мобилног, са стотину разних функција, само још то не киселе купус помоћу њих, тј. прогрмаирају када ће расо да надође. Већ сам писао да ћу да се вратим на неку добро Нокију, а за сада имам сићушни ЗТЕ кад идем напоље, само што је мало нејасан тон.
Хоћу да кажем: свако има право да се организује, али контам овако: Ко кући има добар комп, на послу га има такође, па чак и ако може на послу да "лади" и сурфује, има на чему. Значи, мобилни је за оно од куће до посла,. кратки излет итд.
Aha da... Pa onda, utoliko gore. Ne može ni to malo aplikacija da podrži kako treba bez čestog brisanja.Па рекох да имам СД картицу за те пдф, МП3 итд. Него га загуши кеш меморија... Н еби у његову интерну стало ни 4-5 слика...
naravno sad..Nemojte lagati molim Vas. Imam huawei p30 lite i xiaomi redmi note 10s, razlika je nebo i zemlja.
koliko vidim u pitanju je kesirana memorija..to je posledica onog sta si radio sa telefonom..moze biti internet, moze biti neka igrica koja puno skuplja podataka.. slike koje si gledao..svasta..u pitanju je kes..to se puni.. i to moras periodicno da brises.Bemti sistem koji ima 1,5 gb treša u par dana i kada ga kao očisti isti ostaje
Pogledajte prilog 1097264
odlicno su resili problem linije preseka dva ekrana onom "uvijajucom" tehnologijom tako da se i ne vidi ali svi ti telefoni imaju ogromnu manu a to je debljina.TCL Fold and Slide 10''
Takođe pravi ogroman keš ako si njegov autor.eto... viber ume da pravi ogroman kes..

Evo meni sada svaki dan prijavljuje manjak memorije u telefonu. Rok trajanja kineskog telefona je godinu dana, posle je neupotrebljiv i mora da se servisira.
Zato i ne sme da uradi update nego je na stocku jos uvek.Tu mora da su se zeznuli kinezi pa nisu ukrali memoriju iz telefona. Dobro si prošao!
Sto i ne bi radio ,stavis ga na stocku milion godina moze da stoji tako .Имам Леново за кинеско тржиште (баш за Mainland), никад видео сервис није, никад није видео надоградњу софтвера, од 2016 па до сад и ево још ради. "Стручњаници" су ми рекли да ће да траје 2 године а он прегазио све.
Sto i ne bi radio ,stavis ga na stocku milion godina moze da stoji tako .
Подржавам! Јесте неинтуитивно али најстабилнији је систем који се најмање мења, што значи без апдејта и без пуно додатог софтвера. Искуство доказало.Имам Леново за кинеско тржиште (баш за Mainland), никад видео сервис није, никНад није видео надоградњу софтвера, од 2016 па до сад и ево још ради. "Стручњаници" су ми рекли да ће да траје 2 године а он прегазио све.
Подржавам! Јесте неинтуитивно али најстабилнији је систем који се најмање мења, што значи без апдејта и без пуно додатог софтвера. Искуство доказало.
) и нека захтевнија игра али ово остало врти... Ево скриншотова са старог телефона. Иначе користим га и дан данас.