ЈЕДНА СИТНИЦА ОКО МИКРОФОНА ЗА КУЦАЊЕ ГЛАСОМ НА АНДРОИДУ

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.579
Већ сам причао колико ме спасава куцање гласом када сам на Виберу, Вацапу итд. (Код неких је то блокирано, пише: немате дозволу). Куцаш, али остаје видљива тастатура, да убацујеш знаке интерпункције. Мада, кад кликнеш рецимо тачку, мораш поново на микрофон.
Овај љубичасти микрофон кога сам оцртао црвеним, знамо да је за кратке видео-записе који се пошаљу сами чим ослободиш иконицу.

1761466421637.png

Међутим, од синоћ ми се зезнуло, па искочи овакав микрофон, а нема тастатуре, морам да идем натраг да бих дошао доње.
Зезнуло се само, нисам ишта ја дирао. Ишао сам на све могуће сетинге али џаба
1761466524588.png

Nova Googleova opcija "Assistant voice typing" zamenila je klasični Gboard mikrofon, pa nema tastature + fullscreen mic prozor.
Probaj da isključiš Assistant voice typing i koristi Gboard voice typing.

Ne znam napamet ali negde u Settings, Apps, Default apps trebalo bi da ima nešto kao "Digital assistant app"

Izaberi: None ili Gboard

Ne sme da bude izabrano: Google Assistant

Nova Googleova opcija "Assistant voice typing" zamenila je klasični Gboard mikrofon, pa nema tastature + fullscreen mic prozor.
Probaj da isključiš Assistant voice typing i koristi Gboard voice typing.

Ne znam napamet ali negde u Settings, Apps, Default apps trebalo bi da ima nešto kao "Digital assistant app"

Izaberi: None ili Gboard

Ne sme da bude izabrano: Google Assistant
Хвала. пробаћу одм'a...
Ево пробах и добих ово:
1761469109592.png
1761469140609.png

Prilozi

• 1761468918393.png
    1761468918393.png
    99 KB · Pregleda: 0
  • 1761468997586.png
    1761468997586.png
    99 KB · Pregleda: 0
Poslednja izmena:
Što je reći da je Viber toliko popularan u Srbiji? Svi ostali manje više koriste Whatsapp, samo Srbi Viber?
Први пут чујем за то И један и други су Закерберг, Антифа, ЦИА...
Ево ти пар разлога: Већ сам се овде давно жалио како ме зезају андроиди. Па сам Вибер селио у 4 андроида и један ајфон. И наравно имам га на компу. На сваком телефону је сачуван део конверзација док је био на њему.
А на компу је сачувано све.
Вацап преселим из једног у други мобилни И СВЕ ЈЕ НЕСТАЛО на компу!!
Голо срање.

На ВИберу укуцам нечији непознат број и кликнем "Почни конверзацију", искочи ми о коме је реч, могу да му пишем или га ставим у контакте.
У Вацап НЕ МОЖЕ.

на Виберу имам "Моје белешке" -My notes а на Вацапу немам.

А што се тиче микрофона због којег и започех ову тему, и на Вацапу се губи тестатура, знали није до Вибера него до Гугла.

Је ли довољно?

Back