Android

Ja sam do sada imao nekoliko lg androida i sve sam ih razbio čekićem jer već posle godinu dana više nisu radili :super:
Ja sam imao google nexus, lg, i tacno posle 5 godina je umreo. Sad imam samsung a10 od tada se drzi, tj od 2020.
Za sada 2 godine. Ocekujem probleme nakon 3, posto ih valjda prave sada da traju tacno toliko :P
No naucio sam i da skupi sve jedno riknjavaju, pa pocuen iskustvom kupujem samo najjeftinijie :P

Ja sam imao google nexus, lg, i tacno posle 5 godina je umreo. Sad imam samsung a10 od tada se drzi, tj od 2020.
Za sada 2 godine. Ocekujem probleme nakon 3, posto ih valjda prave sada da traju tacno toliko :P
No naucio sam i da skupi sve jedno riknjavaju, pa pocuen iskustvom kupujem samo najjeftinijie :P

LG је познат по квалитету био. :per:

Sad više i nema slabih. Samo skupljih.

pa i nije tako.
ja sam uzeo galaxy S10 kad se pojavio i evo vec radi bez problema 3..4 godine
pre njega sam imao S6 koji bi i dan danas radio da ja nisam shebao nesto ali to je bila moja krivica, ne do samsunga ili telefona.

Poslednja izmena:
A koliko dugo mogu da sastave ovi kineski android televizori kao što su kršomi? Isto godinu dve dana pa raspad?

Vidim da su sumanuto naduvali cenu, skuplji od LG :lol: https://mi-srbija.rs/tv/tv/mi-tv-p1-55

mi-tv-p1-55-1898.jpg

Најновија верзија Твитер апликације више не ради на Андроид 6 или је неки баг не знам...уђе нормално у апликацију, улогује се, сервер ради све али кад треба да изрендерује твитове само се види бели екран и обори се апликација .Када уђем у Google Play Store пише лепо да апликација подржава од Андриода 5 па навише значи вероватно је до бага! Потврђено са више извора са DownDetector-a.

Aко сте већ надогадили а треба вам Твитер, избришите ту апликацију и најједноставније отиђете на Uptodown и преузмите претходну верзију која је радила на шестици. У случају да нисте, пребаците на ручну надоградњу ако већ нисте на њој и не пипајте ништа... :D

Само ћу да напомене да је за 80% апликација (не игрица) минимална захтевност Android 4.3!

Poslednja izmena:
Pozdrav narode!
Davno se nisam javljao, ali imam jedan problem sa Gugl mapama na Android telefonu, pa mi treba pomoć. Nisam hteo da otvaram temu nego bolje ovde da se javim.
Ovako... model je Wiko Jerry (2016) , Android 6.0 . Negde sredinom 2019. godine sam ukinuo ta famozna "automatska ažuriranja" sa Play Prodavnice iz prostog razloga što mape sa konstantnim ažuriranjem koče sve više i češće mi prave probleme nego što mi pomažu.Taman sam našao mape kakve mi odgovaraju, da nisu previše stare.
Međutim, telefon mi je bio na opravci, pa pošto je ispočetka morao da počne sa radom (kao da ste ga sad kupili a ne 2016...) , čoveka koji je opravljao sam zamolio da mape ažurira na verziju iz 2019. (ne računajući da postoji sijaset verzija, ja mislio to samo par ima za 2019 pa ako vrati na istu-dobro je 😶😂)
Uglavnom, od tada mi mape stoje na verziji 10.18.2 (vidi se slici)

Problem su dve stvari : Sama mapa (karta) je na Srpskom , a interfejs većinom Engleski , a pomalo srpski sa "istumbanim" slovima (naleteo sam na jedan-dva slučaja u podešavanjima) . Da li je to tako do mog telefona ili je ta verzija baksuzna? Nije mi problem engleski kao jezik, ali je iritantno, jer npr. u pretrazi ne daje sve rezultate ako se ide ćirilicom ili latinicom na srpskom, već moram "Belgrade" da kucam ne bih li došao do iole normalnih rezultata..

Druga stvar je Street View, koji uopšte ne daje mogućnost onom plavom linijom da pomeram, nego samo strelice. Kakav očaj. Nervira me.

I eto, ja to tako trpim tri dana, i evo četvrtog reših da se javim. Baš je užas i ima brdo opcija koje ja ni ne znam kako i šta da kliknem (nešto oko bezbednosti, istorije lokacije i sl )

Ja znam da mogu da ažuriram preko Play prodavnice, ali meni ne treba iz 2022. jer bi sigurno kočilo više , a možda čak i izbacivalo iz aplikacije. Zato me zanima neka starija, ali ne znam kako i gde to da izvedem.
Screenshot_20220416-132837.png

Screenshot_20220416-132845.png

Screenshot_20220416-132900.png

Screenshot_20220416-133125.png

Huawei Health – aplikacija koja pruža viši nivo brige o zdravlju​

Zbog izrazito dinamičnog ritma života kojem je izložen čovek današnjice, mnogi zaboravljaju na ono najvrednije – zdravlje. Od izuzetne je važnosti imati svakodnevan uvid u svoje zdravstveno stanje, kako bismo na vreme mogli primetiti određene nepravilnosti ili unaprediti svoju produktivnost. Upravo iz tog razloga Huawei svojim korisnicima nudi aplikaciju – Huawei Health. Reč je o savremenoj aplikaciji za pametne Android telefone koja promoviše profesionalno praćenje stanja osnovnih životnih procesa ljudskog tela.

1653497016005.png

https://pcpress.rs/huawei-health-aplikacija-koja-pruza-visi-nivo-brige-o-zdravlju/

Back