Android

Тако сам га добио када је претходном власнику истекао уговор, па узео новији. Шта је он буџио, немам ти појма
Nije ništa budzio već je pre 5-6 godina, od kad taj model datira još bilo modela koji ni Ram ni Rom ni onda nisu imali u potrebnoj meri ali zato relativno pristupačne cene, kao sad ovaj moj Kinez

Došlo mu vreme da ga zaviješ u 10e i ostaviš negde na pločniku...

Nije ništa budzio već je pre 5-6 godina, od kad taj model datira još bilo modela koji ni Ram ni Rom ni onda nisu imali u potrebnoj meri ali zato relativno pristupačne cene, kao sad ovaj moj Kinez

Došlo mu vreme da ga zaviješ u 10e i ostaviš negde na pločniku...
Зашто? Баш ли фино служи као таблет. У њега спакујем неке пдф фајлове. Па кад негде одем, носим са собом. И служи ми за опцију "speak to text" лакше ми диктирати у њега наго на Гугл војс тајпинг. Не спадам у оне који траже спејсшатл уместо мобилног, са стотину разних функција, само још то не киселе купус помоћу њих, тј. прогрмаирају када ће расо да надође. Већ сам писао да ћу да се вратим на неку добро Нокију, а за сада имам сићушни ЗТЕ кад идем напоље, само што је мало нејасан тон.
Хоћу да кажем: свако има право да се организује, али контам овако: Ко кући има добар комп, на послу га има такође, па чак и ако може на послу да "лади" и сурфује, има на чему. Значи, мобилни је за оно од куће до посла,. кратки излет итд.

Зашто? Баш ли фино служи као таблет. У њега спакујем неке пдф фајлове. Па кад негде одем, носим са собом. И служи ми за опцију "speak to text" лакше ми диктирати у њега наго на Гугл војс тајпинг. Не спадам у оне који траже спејсшатл уместо мобилног, са стотину разних функција, само још то не киселе купус помоћу њих, тј. прогрмаирају када ће расо да надође. Већ сам писао да ћу да се вратим на неку добро Нокију, а за сада имам сићушни ЗТЕ кад идем напоље, само што је мало нејасан тон.
Хоћу да кажем: свако има право да се организује, али контам овако: Ко кући има добар комп, на послу га има такође, па чак и ако може на послу да "лади" и сурфује, има на чему. Значи, мобилни је за оно од куће до посла,. кратки излет итд.
Pa malo slobodnog prostora ima a izgleda ne želiš da kupuješ karticu. I onda nije funkcionalan bez vrlo čestog brisanja keša čak i sa tako uskom namenom. A i to brišeš pa tako, dok se ne zaiebes ponovo dodirujući pogrešnu opciju....

Па рекох да имам СД картицу за те пдф, МП3 итд. Него га загуши кеш меморија... Н еби у његову интерну стало ни 4-5 слика...

Nemojte lagati molim Vas. Imam huawei p30 lite i xiaomi redmi note 10s, razlika je nebo i zemlja.
naravno sad..
ali vrati se na pocetke huaweia.
identican kao sad xiaomi..malo para solidan ali i upitan kvalitet
posle se huawei podigao , poceo je da pravi kvalitetnije modele i poskupeo je cenu.

ista stvar ce biti i xiaomijem..za par godina ce i njihovi telefoni biti kvalitetniji i u rangu huaweia, samsunga itd...

i na kraju da zavrsim. p30 lite je duplo skuplji bio kad je izasao od readmi note 10s kad je on izasao tako da je bezveze i porediti ih.

Poslednja izmena:
Meni je redmi super ali je softver katastrova ovaj miui i još pride lažu za memoriju.
Što se displeja tiče uživam to je onaj bolji na papiru mada mislim da i tu lažu. U suštini kinezi mnogo muljaju a posle dignu cenu.

Bemti sistem koji ima 1,5 gb treša u par dana i kada ga kao očisti isti ostaje :D

Pogledajte prilog 1097264
koliko vidim u pitanju je kesirana memorija..to je posledica onog sta si radio sa telefonom..moze biti internet, moze biti neka igrica koja puno skuplja podataka.. slike koje si gledao..svasta..u pitanju je kes..to se puni.. i to moras periodicno da brises.

TCL Fold and Slide 10''

odlicno su resili problem linije preseka dva ekrana onom "uvijajucom" tehnologijom tako da se i ne vidi ali svi ti telefoni imaju ogromnu manu a to je debljina.

To sve brišem redovno nemam nijedan video. Keš isto brišem ali se u roku par dana skupi 1,5 gb. Što je najsmešnije kada to sve obrišem odmah mi skoči ona siva masa "other" u memoriji telefona. Bizarno.

Добио code и поново уградио Вибер на мобилни. Међутим, не могу да га синхронизујем са компом. Шта год пошаљем неком контакту на андоиду,. невидљиво је на компу.
Онда, остао ми је само мали ц део контаката у именику, разумем да није повратио поруке одраније, али зашто само део контаката?
Такође, моје белешке које сам сада добио немају везе са my notes на рачунару.

Evo meni sada svaki dan prijavljuje manjak memorije u telefonu. Rok trajanja kineskog telefona je godinu dana, posle je neupotrebljiv i mora da se servisira.

Имам Леново за кинеско тржиште (баш за Mainland), никад видео сервис није, никад није видео надоградњу софтвера, од 2016 па до сад и ево још ради. "Стручњаници" су ми рекли да ће да траје 2 године а он прегазио све.

Poslednja izmena:
Tu mora da su se zeznuli kinezi pa nisu ukrali memoriju iz telefona. Dobro si prošao!
Zato i ne sme da uradi update nego je na stocku jos uvek.

Имам Леново за кинеско тржиште (баш за Mainland), никад видео сервис није, никад није видео надоградњу софтвера, од 2016 па до сад и ево још ради. "Стручњаници" су ми рекли да ће да траје 2 године а он прегазио све.
Sto i ne bi radio ,stavis ga na stocku milion godina moze da stoji tako .

Имам Леново за кинеско тржиште (баш за Mainland), никад видео сервис није, никНад није видео надоградњу софтвера, од 2016 па до сад и ево још ради. "Стручњаници" су ми рекли да ће да траје 2 године а он прегазио све.
Подржавам! Јесте неинтуитивно али најстабилнији је систем који се најмање мења, што значи без апдејта и без пуно додатог софтвера. Искуство доказало.

Poslednja izmena:
Подржавам! Јесте неинтуитивно али најстабилнији је систем који се најмање мења, што значи без апдејта и без пуно додатог софтвера. Искуство доказало.

Па све апликације раде на Андроид 6, добро можда не ради Фејс (волшебно наравно, опасна је то апликација треба му 9-ка мислим :mrgreen:) и нека захтевнија игра али ово остало врти... Ево скриншотова са старог телефона. Иначе користим га и дан данас.

Collage_20220208_235520.jpg

Poslednja izmena:

Back