Andjeli i demoni

4,5, al mi cesto daju 6...

btw to nije bio "odgovor" nego...lol

А ти си покушала бити смешна..па што ниси рекла..да се насмејем

grandrire.gif

А ти си покушала бити смешна..па што ниси рекла..да се насмејем

grandrire.gif

aha, i tebi je to "tvoje" smijesno? divno...

da znas, sad si strasno "poraso u mojim ocima"
visok si tacno 153,01 cm, obuven - znaci, "sa idealima", ili 153 bez njih
to je sjajno u odnosu na prethodni rezultat od svega 147 cm u cipelicama...

samo tako - jos malo pa ce te pustati i na onaj "veliki ringispil"...

мени је иначе циљ био..да порастем у твојим..очима..ет сада сам се разочарао..

sto si se razocarao?
samo tako - sitnim koracima
vis kolika si "junacina"?
jos malo pa ces u skolu krenuti
bravo.

(jos samo da naucis kako se (otprilike) zoves, u kojoj ulici stanujes...pertle da zavezes (al - sam, skroz) + da ne pricas s nepoznatima...)

Vragana, da te pitam nesto ali, časne pionirske, iskreno da mi kažeš. Jesi li psovala pre nego si se obukla u partizansko? Koliko se ja sećam, nisi. Šta je onda uzrok toj metamorfozi?
P. S. Ovde sam zašao tražeći tvoje duele sa Oberom (o paradaisu i večnosti... ), pa ako nemas nesto protiv, sama mi kazi na kojim temama je to. Ok?

Vragana, da te pitam nesto ali, časne pionirske, iskreno da mi kažeš. Jesi li psovala pre nego si se obukla u partizansko? Koliko se ja sećam, nisi. Šta je onda uzrok toj metamorfozi?
P. S. Ovde sam zašao tražeći tvoje duele sa Oberom (o paradaisu i večnosti... ), pa ako nemas nesto protiv, sama mi kazi na kojim temama je to. Ok?

Ево ја ћу да ти кажем... на пирамидама...
Мада ниси заслужио да ти кажем ни реч...

nisam. zapravo, to je jedini dio dana kad uopce ne psujem.
ja sam, so bi rekli ameri, "morning person" lol

koje "duele" s Oberom?
ja se nesto toga ne sjecam ...mozda mislis na - svoje duele?
(one dijelove kad ja upadnem pa te "branim" he he he - ko bi "odolio")

ps bice Crkvi i na Marsu - obecao* je Bush u svom "bozicnom govoru" prosle godine, opusti se...

(*mislim, nije bas bas obecao, ali ko da i jeste lol)

sto si se razocarao?
samo tako - sitnim koracima
vis kolika si "junacina"?
jos malo pa ces u skolu krenuti
bravo.

(jos samo da naucis kako se (otprilike) zoves, u kojoj ulici stanujes...pertle da zavezes (al - sam, skroz) + da ne pricas s nepoznatima...)

и бре..много се сикираш за мене----нема потребе...

e, nemo' sad i ti da zezaš...naravno da su na nebu. ali, ovde nema nikog ko pokušava da bude čovek. hoće samo da budu demonske varijacije na temu čoveka. i izazivaju druge i vređaju.
nema veze, ali onda ne bi trebalo otvarati teme takve sadržine...ili ako se već otvore, a ne diskutuje se na zadatu temu, treba javiti moderatoru, da se tema zatvori. vređanja je too much, pod izgovorom duhovitosti.

e, nemo' sad i ti da zezaš...naravno da su na nebu. ali, ovde nema nikog ko pokušava da bude čovek. hoće samo da budu demonske varijacije na temu čoveka. i izazivaju druge i vređaju.
nema veze, ali onda ne bi trebalo otvarati teme takve sadržine...ili ako se već otvore, a ne diskutuje se na zadatu temu, treba javiti moderatoru, da se tema zatvori. vređanja je too much, pod izgovorom duhovitosti.

Hej fizičaru, nebo kao fizički objekt ne postoji. Kada u mislima pođeš za "Pionirom 10" i dalje, nećeš naći nikakav privilegovan deo prostora koji možeš da nazoveš nebom. To je samo fikcija a plavetnilo neba, fizika, čini mi se, lako objašnjava. Znači tvoji "angeli na nebu" su plod mašte, koja izgleda želi da nađe pribežište iz surove realnosti. Ali dobro, sa psihološkog stranovišta to je zdravo.

Hej fizičaru, nebo kao fizički objekt ne postoji. Kada u mislima pođeš za "Pionirom 10" i dalje, nećeš naći nikakav privilegovan deo prostora koji možeš da nazoveš nebom. To je samo fikcija a plavetnilo neba, fizika, čini mi se, lako objašnjava. Znači tvoji "angeli na nebu" su plod mašte, koja izgleda želi da nađe pribežište iz surove realnosti. Ali dobro, sa psihološkog stranovišta to je zdravo.

pojma nemaš. ali, dobro, to je zdravo....u tvom slučaju.

Zanima me da li je iko od prisutnih ovde imao priliku da procita knjigu od Dana Brauna "Andjeli i demoni" i sta misli o ovom piscu...Podsecam da je on napisao i knjigu " Da Vincijev kod" koju jos nisam procitala ali sam iznenadjena kojom kolicinom podataka ovaj pisac raspolaze i nacinom na koji je dosao do njih...Sve tajne su otkrivene ili se varam?

Nisam,ali ako je kao Da Vinchijev Kod,...onda i ne nameravam...

Hm... Ajd' ti objasni, molim te, pošto imaš pojma.
Definiši nebo, pa nas prosvetli.
Možda neki od nas "ozdrave".

~~

Ne znam da li mogu pomoći ... ;) ... ,pa nije isto ;)

Nebo - Sky
Nebesa - Heaven

~~~~
... neću više ... ;)

Back