Amerika napala Iran

zato Vucic ima 1000% podrsku zapada i ne daju nam da ga skinemo!!!
Србија је купила од Израела доста *ајебано оружје које Израел не продаје тек тако.
Дакле ово је услуга за гранате у ова кокузна времена када Израел није могао набавити довољно јер све оде за Украјину.
https://www.haaretz.com/israel-news...-systems/00000194-1ebe-dbdd-add5-1ebf13af0000

Србија је купила од Израела доста *ајебано оружје које Израел не продаје тек тако.
Дакле ово је услуга за гранате у ова кокузна времена када Израел није могао набавити довољно јер све оде за Украјину.
https://www.haaretz.com/israel-news...-systems/00000194-1ebe-dbdd-add5-1ebf13af0000

Da nije mozda Iron Dome, ovaj kojeg buše ajatolasi?

...

Koj će im krac nuk reaktori? Baciće nuklearku na Izrael?
Ово болдовано је можда најтачнија изјава на овој теми (искрено нисам све читао можда је неко слично написао).
Иран нема нуклеарно оружје али није био толико далеко да га направи.
Чак и да је направио то би била класична бомба снаге 10-15 кТ. Ако би је бацио на Израел убио би можда и до 200 000 људи.
Велика већина није свесна шта би се после десило Ирану. Вероватно би престао физички да постоји. Израел би га затрпао са једно 40-50 пројектла снаге по 100-200 кТ а Амери би у року од 24 сата бацили на њега 30-40 комада снаге од 1-5 МТ. Убили би 80 000 000 људи за 1 дан, убили би сваког становника Ирана а све остале који би или су евентуално помагали Ирану, макар достављањем кокица и нутеле, побили сво становништво.
Људи представу немају шта би се тада десило.

Ово болдовано је можда најтачнија изјава на овој теми (искрено нисам све читао можда је неко слично написао).
Чак и да је направио то би била класична бомба снаге 10-15 кТ. Ако би је бацио на Израел убио би можда и до 200 000 људи.
Велика већина није свесна шта би се после десило Ирану. Вероватно би престао физички да постоји. Израел би га затрпао са једно 40-50 пројектла снаге по 100-200 кТ а Амери би у року од 24 сата бацили на њега 30-40 комада снаге од 1-5 МТ. Убили би 80 000 000 људи за 1 дан, убили би сваког становника Ирана а све остале који би или су евентуално помагали Ирану, макар достављањем кокица и нутеле, побили сво становништво.
nisi svestan gluposti koje pises cim bi izrael ili ameri bacili bilo sta bili bi i sami pretvoreni u nuklearnu prasinu od strane rusije kine pakistana i severne koreje ako mislis da svi koji imaju atomske bi samo stajali po strani dok ameri bacaju atomske kao na hirosimu i nagasaki i da im se nista ne desi u velikoj si zabludi ja cu da ti kazem cim bi bacili bilo kakvu nuklearku na bilo koga odmah bi i sami bili obrisani to isto vazi i za izrael jedinu prodju imaju takticke nuklearke sa obe strane i to se nebi bacilo vise od 5 komada

Jel' isto onako kao sto su sebe odbranili "nevidljivim stitom"?

Toliko su mocni?

Jel' isto onako kao sto su sebe odbranili "nevidljivim stitom"?

Toliko su mocni?
Једна ствар је бранити се од оружја са конвенционалним пуњењем а друга ствар је када ти неко баци атомску на главу и убије пар стотина хиљада људи.
Да ли би га штедела можда?

nisi svestan gluposti koje pises cim bi izrael ili ameri bacili bilo sta bili bi i sami pretvoreni u nuklearnu prasinu od strane rusije kine pakistana i severne koreje ako mislis da svi koji imaju atomske bi samo stajali po strani dok ameri bacaju atomske kao na hirosimu i nagasaki i da im se nista ne desi u velikoj si zabludi ja cu da ti kazem cim bi bacili bilo kakvu nuklearku na bilo koga odmah bi i sami bili obrisani to isto vazi i za izrael jedinu prodju imaju takticke nuklearke sa obe strane i to se nebi bacilo vise od 5 komada
Кина и Русија би ризиковале да буду уништене зато што је нека земља бацила атомску бомбу на другу па јој ова вратила до потпуног уништења?
Ако у ово верујеш свака част, показујеш ко и колико лупа глупости.

Кина и Русија би ризиковале да буду уништене зато што је нека земља бацила атомску бомбу на другу па јој ова вратила до потпуног уништења?
ako verujes da bi rusi ili kinezi dozvolili amerima i izraelcima da bace atomske na bilo koga i da im se nista ne desi nisi normalan kao i oni u beloj kuci cim bi bacili odmah bi bili obrisani jer bi gledali to kao dozvolu amera da upotrebe nuklearke protiv njih samih to je pitanje opstanka i samo pokazuje tvoju glupost ta vremena gde su ameri bacali nuklearke je davno proslo sad mogu ocekivati totalno istrebljenje ako to ucine pa nek izvole zbog nekog irana koji je hiljadama kilometara od sad da rizikuju totalno istrebljenje

Једна ствар је бранити се од оружја са конвенционалним пуњењем а друга ствар је када ти неко баци атомску на главу и убије пар стотина хиљада људи.
Да ли би га штедела можда?
Naravno da ne, ali onda ti je Darda lepo objasnio, to bi sigurno izazvalo dalje implikacije i to u roku od odmah.

Niko ne voli siledzije i samohvalisavce.

Овом изјавом дао си огроман допринос науци а да ниси свестан тога.
Теоријом да неко сме да баци атомску бомбу на нуклеарну силу а да она не сме да врати је најчистија потврда Ајнштајнове теорије "само су две ствари неограничене - космос и људска глупост. За космос и нисам баш сигуран."
Хвала ти за твој мукотрпан труд и рад.

Naravno da ne, ali onda ti je Darda lepo objasnio, to bi sigurno izazvalo dalje implikacije i to u roku od odmah.

Niko ne voli siledzije i samohvalisavce.
И ти верујеш да неко сме да баци атомску бомбу на нуклеарну силу а да ова не сме да врати?
Немој и ти да дајеш толики допринос науци молим те.

Чуј побити 80 милиона људи за један дан !:sad2::sad2::mazi:
Колико ти то имаш година дијете ?
Ова изјава је тако тачно недотупава да је аутоматски уврштена у најужи круг за најглупљи пост године , мада је овде на Крсти конкуренција жестока !

Чуј побити 80 милиона људи за један дан !:sad2::sad2::mazi:
Колико ти то имаш година дијете ?
Ова изјава је тако тачно недотупава да је аутоматски уврштена у најужи круг за најглупљи пост године , мада је овде на Крсти конкуренција жестока !
Имаш довољно мозга да схватиш да то није било буквално али би их разорили до темеља. Можда више не би били држава и можда би се сви раселили.

Имаш довољно мозга да схватиш да то није било буквално али би их разорили до темеља. Можда више не би били држава и можда би се сви раселили.
Ја имам довољно мозга буквалисто ( лик на Крсти настао укрштањем букве и м...), имаш ли ти, кад тако нешто постављаш ?

Pa hvalise se tim stitom a evo sad im Iran srusio sve po Tel Avivu. Kakav je to stit?
Прво не постоји ПВО који може све да обори.
Друго против хиперсоничних пројектила скоро да нема одбране, обара се и то али врло мало и јако тешко.
Тај штит који помињеш састоји се од неколико система ПВО који су међусобно интегрисани у јединствен.
Да ли пролазе иранске ракете, да пролазе и то у сасвим солидном проценту 20-30% све зависи чиме се напада.
Иран је развио одличне ракете (могу о томе да ти пишем пола дана као и о радарима, електроници...) али је јако тешко ратовати против Израела а нарочито против америке. Иран је направио неколико озбиљних стратешких грешака на почетку зато његов учинак и није толико велики иако се види доста порушених зграда.
Опет ово опет нема везе са изјавом да нека земља сме да баци атомску бомбу на нуклеарну силу а ова не сме да врати.

Ја имам довољно мозга буквалисто ( лик на Крсти настао укрштањем букве и м...), имаш ли ти, кад тако нешто постављаш ?
Овде има гомила ликова који исто размишљају: смем да вређам неког а када ми тај неко врати онда је он овакав и онакав.

Прво не постоји ПВО који може све да обори.
Друго против хиперсоничних пројектила скоро да нема одбране, обара се и то али врло мало и јако тешко.
Тај штит који помињеш састоји се од неколико система ПВО који су међусобно интегрисани у јединствен.
Да ли пролазе иранске ракете, да пролазе и то у сасвим солидном проценту 20-30% све зависи чиме се напада.
Иран је развио одличне ракете (могу о томе да ти пишем пола дана као и о радарима, електроници...) али је јако тешко ратовати против Израела а нарочито против америке. Иран је направио неколико озбиљних стратешких грешака на почетку зато његов учина и није толико велики иако се види доста порушених зграда.
Опет ово опет нема везе са изјавом да нека земља сме да баци атомску бомбу на нуклеарну силу а ова не сме да врати.
Ovo zadnje je tvoja izjava i nicija vise, i zato sam na nju i reagovala.

Briga me za njihov stit kojim su se ocigledno samo hvalili i zastrasivali, kao sto stalno i rade ali eto, kao kod tebe, kod nekog i upali.

Ovo zadnje je tvoja izjava i nicija vise, i zato sam na nju i reagovala.

Briga me za njihov stit kojim su se ocigledno samo hvalili i zastrasivali, kao sto stalno i rade ali eto, kao kod tebe, kod nekog i upali.
Ми се очигледно не разумемо: ти стварно верујеш да једна земља сме да баци атомску на нуклеарну силу а да ова не сме да врати?
Немој молим те такве ствари да пишеш.
Ја сам само реаговао на тврдње појединаца овде који верују да Иран сме да баци на Израел а овај не сме да му врати.

nisi svestan sopstvenih gluposti nece ameri rizikovati da ih se totalno istrebi za nekog pisljivog izraela s tim da je moguce da drugi nastave sa kako takvim zivotom jer americki nuklearni projektili su preko 50 godina stari pa samim time i zastareli u modernom ratovanju a pvo busno kao svajcarsaki sir sto se vidi sada gde thaad ne moze da obori hipersonicne rakete koje se krecu 2-3 puta manje od nosaca nuklearki koje dosezu izmedju 20-30 maha i toga su ameri sami svesni

Ми се очигледно не разумемо: ти стварно верујеш да једна земља сме да баци атомску на нуклеарну силу а да ова не сме да врати?
Немој молим те такве ствари да пишеш.
Ја сам само реаговао на тврдње појединаца овде који верују да Иран сме да баци на Израел а овај не сме да му врати.
sme da baci jer ce biti takticka

Back