Amerika napala Iran

Stay Calm Chill Out GIF by Stan.

Нећу да ти дрмам радикалски кавез, уживај у Ирану, јер нема ништа да се види у Европи. :lol:
Мада и сам не верујеш у те глупости, али битно је да будеш што већи шешељ на форуму.
Освојио си 4/5 Бокана.
Haha...nema potrebe da dokazujes povrsnost daljim zakljuccima.

Iran ozbiljna zemlja?
Iran je ozbiljan koliko i Srbija sa svojim vođom.

90 miliona stanovnika,imaju vojnu silu da kao Izrael napadnu mnoge zemlje svijeta svakako su ozbiljna drzava, imaju nauku,tradiciju svoj nacin zivota i sistem vrijednosti sa kojim se mi Evropljani ne slazemo ali to je druga stvar tamo je postojala civilizacija kada su u Evropi bila plemena,oni su cak 2600 godina prije nove ere imali civilizaciju,prve mostove,zakone ,tepihe,hladnjake, poeziju itd

Iranski lideri su vjerovatno najobrazovaniji lideri svijeta ako mislis da je bilo koji lider vecine zemalja svijeta obrazovaniji od jednog Homeinia nekada ili Pahlavija onda zivis u zabludi

Knjigu u rule,a manje internet i mediji kao lazni izvori znanja

90 miliona stanovnika,imaju vojnu silu da kao Izrael napadnu mnoge zemlje svijeta svakako su ozbiljna drzava, imaju nauku,tradiciju svoj nacin zivota i sistem vrijednosti sa kojim se mi Evropljani ne slazemo ali to je druga stvar tamo je postojala civilizacija kada su u Evropi bila plemena,oni su cak 2600 godina prije nove ere imali civilizaciju,prve mostove,zakone ,tepihe,hladnjake, poeziju itd

Iranski lideri su vjerovatno najobrazovaniji lideri svijeta ako mislis da je bilo koji lider vecine zemalja svijeta obrazovaniji od jednog Homeinia nekada ili Pahlavija onda zivis u zabludi

koju ti knjigu čitaš majke ti, kuran?

Iran je regionalna sila, a Amerika globalna. Iran se ne može suprotstaviti Americi sam bez podrške druge globalne sile poput Rusije ili Kine.

надам се да хоће.
Питао сам за Саудијску Арабију јер знам да нису баш у љубави са Ираном а нисам баш сигуран да ће Саудијска Арабија гледати благонаклоно на то да Иран гађа ракетама по њиховој земљи па макар то биле и базе страних армија.

Poslednja izmena:

Back