Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 269.470
Visoki Trumpovi dužnosnici kažu da ‘ne žele smjenu režima’ u Iranu
https://balkans.aljazeera.net/news/...nosnici-kazu-da-ne-zele-smjenu-rezima-u-iranu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U prevodu kazu da oni i nisu zeljeli da djeluju protiv Irana ali ih je neko natjerao,neko kome nisu mogli reci neVisoki Trumpovi dužnosnici kažu da ‘ne žele smjenu režima’ u Iranu
https://balkans.aljazeera.net/news/...nosnici-kazu-da-ne-zele-smjenu-rezima-u-iranu
Ako prije toga sukob ne ekslaira sire.Iran nije Avganistan, neki nebitan malobrojni narod,to da neko sa njima udje u sukob to je rizik da sukob bude svetski,ne moze tu cijeli svijet sa strane da posmatra i da kazu pa njih se to ne tice,jer ne radi se o banana poludrzavi nego o sili vojnoj koja ima kapacitete da prosiri sukob globalno jer oni to sto rade Izraelu mogu mnogim zemljama van Azije da rade,a tako nesto ne mogu da rade banana drzave koje su obicno bile plijen Zapada.Iran nije Libija,Irak na kojem ce neko da iskali bijes i citav svjjet to gleda sa strane i tako se sve zavrsiIzrael će na kraju i najgore proći, vjerovatno će biti denuklearizovan i prinuđen da riješi Palestinsko pitanje.
to je neizbeznoIzrael će na kraju i najgore proći, vjerovatno će biti denuklearizovan i prinuđen da riješi Palestinsko pitanje.
Ko moze da objasni stvari u vezi Gaze, Palestine, Irana i Izraela?
Ja nemam pojma ko koga tu j...
Prodali bi i rođenu mater za pola šekela.
Brnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, ali moramo da prodajemo ono što proizvedemo
Obožavaoci mula na aparatima.
Da li i dalje veruju da će Iran pobediti.
Napašće Ameriku, pokoriti je, islamizovati, Americi je odzvonilo.Predsednik Irana: SAD moraju da dobiju odgovor za svoju agresiju
Predsednik Irana Masud Pezeškijan je posle telefonskog razgovora sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom izjavio da Sjedinjene Američke Države "moraju dobiti odgovor za svoju agresiju".
U saopštenju objavljenom na sajtu predsedništva Irana, Pezeškijan je naveo da je Iran bio "izložen vojnoj agresiji" i da se "odlučno branio", preneo je Bi-Bi-Si.
Pezeškijan je rekao da je Iran uvek isticao da je spreman da se angažuje i pregovara u okviru međunarodnog prava, ali da je druga strana, umesto da prihvati logiku, tražila da se Iranci predaju.
On je naglasio da se Iranci nikada neće pokoriti nasilju i ugnjetavanju i da je prirodno da će "adekvatno odgovoriti na agresiju".
Gotov sam!Napašće Ameriku, pokoriti je, islamizovati, Americi je odzvonilo.
@Casual Observer, bolje se pakuj i beži.![]()
Stižu mule po tebe, ako ih pre toga ne pokokaju.Gotov sam!![]()
Pravo Ćaci rezonovanje.Brnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, ali moramo da prodajemo ono što proizvedemo
pa pola amera bar ceka armagedon, ja sam se trudio i molio, ali nece niko da raskrinkava armagedonite
Pa dobro, svi sukobi oko granica imaju istu takvu logiku: koji je istorijski trenutak u kom možeš da podvučeš crtu i kažeš do danas što je bilo se ne važi, a od danas će biti ovako.npr neka livada je bila livada tvog cukundede kojinje pobegao i napustio
na tu napustenu livadu je dosao moj deda, sagradio kucu i ti dodjes posle 2000 godina da koljes otimas ubijas uz reci - eee imam pravo to je bila nekad moja dedovina?
Ostvaruje san svakog drugosrbina,zato i ne mogu da ga skinuBrnabić o izvozu oružja Izraelu: Žao mi je zbog ratova, ali moramo da prodajemo ono što proizvedemo