Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
U redu je Tiho...
navikao sam ja da budem ljudski otirac za noge...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U redu je Tiho...
navikao sam ja da budem ljudski otirac za noge...

Ne, nego nemate muda da pridjete kad ste trezni.nek prica ko sta hoce al niko se ne moze opustiti na zurci kao kad si pijan ili najbolje je ono kad te malo uvati znas sta radis ali nisi trezan e tad je najbolje onda si bas extra opusten prilazis ribi ladnozezas se otvori se recnik bolje sve znaci najbolje je tako inace uzadnje vreme samo CORONU pijem a pre sam pio crno vino.
Ne, nego nemate muda da pridjete kad ste trezni.
Za takve muškarce imaj jedan termin na srpskom, počinje sa P, završava se sa A.

То је потпуно тачно. Али постоји и друга једна ствар... мени је рецимо потпуно бзвз да приђем некој потпуно непознатој девојци и започенем било какав разговор јер знам да ако би се тако нешто догодило мени ја бих такву девојку искулирао... мислим оно... шта има да причам с тобом... а такође не бих волео да ми девојка прича са којекаквим ликовима тј да буде слободна да прича с њима не зато што сам љубоморан већ зато што ми је то некако симбол непажње према себи самоме... веома ми је важно да девојка држи до себе у свим аспектима живота па и у овоме...
postoji jedna stvar u zivotu koju ne volim a to je da neko prica nesto tako kao ti!!! pa kakve ima veze sto je ne znas..pa upoznaces je covece..

...ipak nije lako priznati.......
E svaka ti cast.......ipak nije lako priznati.......
![]()
Шта признати?![]()
Ono sto je Stefan K.napisao.....
um, da, jako je tesko priznati da je neko drugi *****.. svi se divimo toj hrabrosti![]()
Ma daj brate, što biste čekali čak do WC-a?Ок 'ајмо овако... ја сад идем улицом и спопаднем неку девојку да се упознамо... шта ће она прво помислити? ''Јао како је диван баш ми се свиђа, даћу му мој број... уствари не... даћу му адресу где живим... уствари ипак ћу се креснути с њим у првом ЊЦу ипак не могу толико да чекам''![]()
Na Zapadu je bilo slučajeva gde su muškarci tužili neke žene jer su ih navodno silovale.разлика је у томе што сам ја мушко па је онда шанса да она мене одвуче у мрачну улицу и силује минимална

?Na Zapadu je bilo slučajeva gde su muškarci tužili neke žene jer su ih navodno silovale.
I meni nije jasno kako to žensko može da siluje muško.
Ali ja u svakom slučaju ne bih imao protiv da me neka dobra siluje.![]()

kao, pridjesh joj na ulici i iz chista mira kazhesh CAO
i ona te kao pogleda (onaj pogled "shta ocesh bre ti?") i kazhe ERMMM CAO?
i shta onda? pruzish joj ruku i kazhesh ime i prezime?