Alkohol-da/ne

mi pivo uglavnom, slabo ko boli zestinu.. ne igramo poker, igramo mau mau, ako znas da igras :D
to smo igrali u srednjoj (u kraljevu), posle na faxu, svi sa faxa se naprzili i poceli i oni tamo, posle odem u bg da se vidim sa nekim drustvom, ucim ih mau mau, kod drugara u ns- igra se mau mau :D

mi smo sekta :lol:

mi pivo uglavnom, slabo ko boli zestinu.. ne igramo poker, igramo mau mau, ako znas da igras :D
to smo igrali u srednjoj (u kraljevu), posle na faxu, svi sa faxa se naprzili i poceli i oni tamo, posle odem u bg da se vidim sa nekim drustvom, ucim ih mau mau, kod drugara u ns- igra se mau mau :D

reci da me zayebavas!? :eek: :lol: mi smo poceli sa texas holdemom i proslog leta izvalismo maumau, i vec evo godinu i po dana igramo ko nezdravi! Poker smo zapostavili skroz, a ovo ne prodje 2 dana da ne odigramo po nekoliko partija! Pa vodimo statistike i chudesa... :lol:

ladno postoje iste budaletine ko sto smo mi! :hahaha:

Makao. :) To smo pikali u podrumu 99-e.

reci da me zayebavas!? :eek: :lol: mi smo poceli sa texas holdemom i proslog leta izvalismo maumau, i vec evo godinu i po dana igramo ko nezdravi! Poker smo zapostavili skroz, a ovo ne prodje 2 dana da ne odigramo po nekoliko partija! Pa vodimo statistike i chudesa... :lol:

ladno postoje iste budaletine ko sto smo mi! :hahaha:

naravno da postoje :mrgreen:

ja sam video od ortaka iz novog sada koji po sobi lepi rezultate pa poceo i ja tako, cisto da nerviram cimera :lol:
inace dolazi mi za koji sat drustvo za mau mau :P
mikki88:
Makao. To smo pikali u podrumu 99-e.
taj fazon, pod tim imenom sam i ja naucio da igram za vreme bombardovanja

u utorak 18.novembar bese koncert u Beogradu THE RESIDENTS.A pre koncerta sam bila u nekoj ordinarnoj kafani po imenu MORNAR .Eeee tamo se opkupljaju hm boemi umetnici ohoho to je samo izgovor .Sve su to samo nesretni ALKOHOLICARI mladji i stariji sa ALIBIJEM BOEMA .Zaista porazavajuca slika

Ma volim kad popijem toliko da me malo uvati, i nikad ne pijem kad je neki bitan dogadjaj, i nikad na rodjendanima . Volim kad popijem sama ili u drustvu naj drugova i drugarica, ostalo mi je shit .
Probala sam puno stvari, ali ostajem pri pivu i vinu . Ovo ostalo sto je dosta jace samo mi 'ozari' grlo, i bazdim :D . Ne pijem cesto, otprilike svake dve nedelje . Ne dozvoljavam sebi da preterujem . .

a kad je vec o alkoholu rec...jel istina ono, sta trezan misli, to pijan kaze???
npr. da je zaljubljen u neku curu ili sl. a da pri tom se tako s vremena na vreme malo muva sa njom??? :)

Istina je...covek kad popije, ne misli na nista, potpuno se opusti...:p

e da i to da se posle pijanstva ne secaju i tako to ... :S

Haha, on da se toliko napije ne bi ni mogao da muva ribe koje si spominjala iz prethodnog posta...:mrgreen:

Волим да пијем...Што да не попијем мало, опустим се, боље се зезам, пошто сам помало стидљив...:)

Повраћао сам само једном и то када сам први пут пробао вотку, а пре тога сам пио пиво, мислим да сам попио пола литра..За све паре:)

Волим да пијем пиво, а и сада ме држи и швепс вотка, знам да је као женско пиће (ако то уопште постоји), али много је волим...Волим та обојена пића, а и да их мешам, најбоље се пије у кафани, тамо узем од друга бамбус, од другог пиво а од трећег џин и све то помешам и пијуцкам, и тако мешам.Некада испадне добро, а некада је безвезе...:cool:

a kad je vec o alkoholu rec...jel istina ono, sta trezan misli, to pijan kaze???
npr. da je zaljubljen u neku curu ili sl. a da pri tom se tako s vremena na vreme malo muva sa njom??? :)
Ovo je odlično šta sve može izaći iz usta...Znam slučajeve gde su (opravdano)pucale veze zbog parlanja u treštenom stanju.

U poslednje vreme sam se dosta posvetio ovome:
pentawards_83.jpg

Back