Alkohol-da/ne

WOW, e vec neko vreme se ostrim da odem u to Pancevo, sad si ti prelomio, za vikend cu da kidnapujem nekolicinu ortaka pa pravac preko Dunava...

A ti mi napisi listu nekih vrh mesta... Uzdam se u tvoj izbor!

Uh! Pa Pancevo nikad nije bilo preterano poznato po ludom nocnom provodu... Cek sad da razmislim. Ne znam sta te interesuje... da li hoces provod ili bleju neku.
Kao sto rekoh PokoLoko je prvoklasan lokal (malo fancy, drukcije ne moze). Ako si u fazonu tehno, urban chili haus tu je Coupe ali tu odnedavno ne pustaju mladje od 21. Svirke su obicno u Studiu 21, tamo nisam bio dugo ne znam kako je sad, a sto se tice zive muzike kafana Sharan i Pivnica..sad, ova imena tebi nista ne znace...:lol:

''E, zauzeta sam celog sledećeg meseca. Izvini sad, žurim..''

Postala sam u poslednje vreme maher za odbijanje neprijatnih ljudi.

Ne znam šta mi bi. Stvarno, u poslednjih mesec-dva mnogo sam se nešto prokuražila da bez uvijanja govorim iskreno mišljenje bilo kome. Ponekad sebi baš zvučim bezobrazno. :confused:
:whistling:
Evo, ja preporuchujem pljesku kod "keve"
'el tako Shix :p

ti shuti, ebala te keva. Samo tamo si jela pa mislis da je to naj...

joj ja vinjak samo y ogromnim kolichinama kokakole...pegla mi se kad osetim njegov yqs...al' nije to do mene...valjda ;p

i ne razymem...shto te je djyra lemao? oO
i meni koka kola lezi, mada se trudim da izbegavam tu kombinaciju... mnogo mi je gay! :lol:

ne znam kako bi ti postupila da radis u kaficu i neko ti trazi koktel djuru?

"sve sos meru" kaze kir janja... pa cak i alkohol....dobar je u malim kolicinama...
ja ga pijem...ali ne tako cesto.....u zadnje vreme kad izadjem sa deckom...ili kad sedimo...opusteno..pijuckamo malo...nekad se i napijemo...ali kad sam sa njim znam da sam sigurna i opustena....i trudim se da ne preteram...jer mi se desilo par puta...osecala sam se odvratno....i kad god mi se to desilo smucilo mi se svo pice.....i onda neko vreme nista okusila nisam.....
i nije mi svaki alkohol ukusan...ali npr tuborg lemon nije losh...ne oseca se alkohol....
prvih puta kad sam pila pila sam votku sa guaranom...smrt....ali lepa smrt :)

"sve sos meru" kaze kir janja... pa cak i alkohol....dobar je u malim kolicinama...
ja ga pijem...ali ne tako cesto.....u zadnje vreme kad izadjem sa deckom...ili kad sedimo...opusteno..pijuckamo malo...nekad se i napijemo...ali kad sam sa njim znam da sam sigurna i opustena....i trudim se da ne preteram...jer mi se desilo par puta...osecala sam se odvratno....i kad god mi se to desilo smucilo mi se svo pice.....i onda neko vreme nista okusila nisam.....
i nije mi svaki alkohol ukusan...ali npr tuborg lemon nije losh...ne oseca se alkohol....
prvih puta kad sam pila pila sam votku sa guaranom...smrt....ali lepa smrt :)

ohohooooooooo :D je mislio ti dumrla, il' se udala! :lol:

ijaoooo vidim kvari te taj tvoj Zrenjaninac, nekada si bila fino cheljade! :p

Jao, čoveče...
:cry:
Nije ono što misliš...

Ma koliko to smešno zvučalo. :neutral:

U redu je Tiho...

navikao sam ja da budem ljudski otirac za noge...

najbolje odvaljivanje je ono od viskija.. (i podvlacim... kvalitetnog viskija). Nema mucnine, peglanja... a ako ste pametni... nema ni mamurluka. Mesa se eventualno sa pivom... sve ostalo kvari.\

A za cisto gustiranje volim vina (crna), ne preslatke koktele, pivo...

nek prica ko sta hoce al niko se ne moze opustiti na zurci kao kad si pijan ili najbolje je ono kad te malo uvati znas sta radis ali nisi trezan e tad je najbolje onda si bas extra opusten prilazis ribi ladno:) zezas se otvori se recnik bolje sve znaci najbolje je tako inace uzadnje vreme samo CORONU pijem a pre sam pio crno vino.

nek prica ko sta hoce al niko se ne moze opustiti na zurci kao kad si pijan ili najbolje je ono kad te malo uvati znas sta radis ali nisi trezan e tad je najbolje onda si bas extra opusten prilazis ribi ladno:) zezas se otvori se recnik bolje sve znaci najbolje je tako inace uzadnje vreme samo CORONU pijem a pre sam pio crno vino.

ne slazem se sa tobom

Back