Alkohol-da/ne

:heart:
neke stvari def bolje prezivish sa odredjenom kolichinom alkohola y krvi ;P
Seko, jel imash neshto da mi isprichash shto si radila sa odredjenom kolichinom alkohola u krvi :p

Tinar:
Jeij jeij. :) Imam jednu drugaricu koja ce sigurno se odusheviti koktelom. :mrgreen:
Al' najbolji je bio jedan moj ortak koji je doshao u fazonu "Pih Saro, od ovog tvog sokica ne moze niko da se napije, daj ti meni neku zestinu"
Posle 3 chashe je sedeo u kadi :p

a-a seko, nije josh moja sezona ;D
btw ja chisty vodq vishe nikad y zivoty...blaaaaa eo najezim se kad pomislim samo...
mada mi treba tako neshto slatko shto lako 'vata ;D
i da...ja obavezno mesham gyarany sa tekilom i tyborgom kad izadjem :heart:

Al' najbolji je bio jedan moj ortak koji je doshao u fazonu "Pih Saro, od ovog tvog sokica ne moze niko da se napije, daj ti meni neku zestinu"
Posle 3 chashe je sedeo u kadi :p
:lol: :lol: Bash sam prichala drugarici o tom koktelu, kad smo pochele da sanjarimo o praznoj gajbi i svemu shto ide s tim. :mrgreen: Mogu reci da cemo probati to. Svakako... :cool:

a-a seko, nije josh moja sezona ;D
btw ja chisty vodq vishe nikad y zivoty...blaaaaa eo najezim se kad pomislim samo...
mada mi treba tako neshto slatko shto lako 'vata ;D
i da...ja obavezno mesham gyarany sa tekilom i tyborgom kad izadjem :heart:

chista votka, blah, bljuc, pljuc...:thumbdown:

nego dete, tebi jedna tura kad izadjes nije ispod 500 kinti, a? :eek: nadam se da nisi neki kapacitet? :lol:

chista votka, blah, bljuc, pljuc...:thumbdown:

nego dete, tebi jedna tura kad izadjes nije ispod 500 kinti, a? :eek: nadam se da nisi neki kapacitet? :lol:

pa sad i ne izlazim tako chesto na ta mesta, pa se finansijski i moze izdrzati...nazalost, od svega toga me nishta ne yhvati :confused:, tako da sy y syshtini to samo bachene repa... ;P
ali zato litar belog/litar kisele y Maderi (jednoj kafani y Sd-y) za 350 din i [na]pijesh k'o chovek :cool:

pa sad i ne izlazim tako chesto na ta mesta, pa se finansijski i moze izdrzati...nazalost, od svega toga me nishta ne yhvati :confused:, tako da sy y syshtini to samo bachene repa... ;P
ali zato litar belog/litar kisele y Maderi (jednoj kafani y Sd-y) za 350 din i [na]pijesh k'o chovek :cool:

a zipa ovo:

-flasa vinjaka 550 din
-2 flase kokakole, kisele, cega god (od 120 do 180din)
-neke sevdalinske pesmice

ubojstvo za 2 do 4 osobe zagarantovano! :mrgreen:

Vinjak je bljak... :confused:

Pre bih ovog đuru pila.

Drug mog dečka mi je pre sto godina (dok sam još bila raspoložena za alkoholisanje, za razliku od sada) doneo na žurci nešto da probam... smućkao sam... nije hteo da mi kaže šta je unutra, a bilo je divno! Jedino se neka borovnica osetila....

Moš ti da ga nazoveš i seks on d densflor ako će te učiniti srećnijim :P

ne brate, Djuraaa to je pravo ime! :D

vec zamisljam sebe u PocoLocu (kafic u pancevu) dolazi konobar:

Konobar: Izvolite
Ja: Jednog Djuru
Konobar: molim?
Ja: Jednog Djuru. Poshto je Djura?
Konobar: za tebe prijatelju besplatno jedan Djura stize.

nekoliko minuta kasnije stize Djura kuvar iz kuhinje, izvlaci me napolje i ugazi me od batina! :mrgreen:

Eh sad... stara je to pricha :p
Shalim se, ja sam chula za takav koktel, samo se umesto borovnice stavljao djus... i to sam nazvala Djura (kao, DJUs-DJUra, nemam pojma)
Al poshto sam, jelte, skontala da i nije neki ukus sa djusom, isprobala sam sa borovnicom i... to je bila ljubav na prvi gutljaj :mrgreen: I prvo smo ga Mil'ca i ja zvale Djura 2, al onda je ostalo samo Djura...
Ah, pricha moje mladosti ;p

Back