Alkohol-da/ne

DMX|sHoNE:
iskreno ja ne pijem bas zbog toga sto znam da sam budala kad popijem i da mogu sa nekim da se pobijem i dobijem batine..
pobio bi se ti i trezan onda, samo ti fali petlja/razlog.. kad popijes nedostatak bilo kojeg ti ne smeta..

nemojte deco da pijete
alcohol_hangover1.jpg

:mrgreen:

Ja mogu dosta da popijem ali znam granice,par puta sam prepio i umalo nisam zavrsio u bolnici ali nema veze to je bila lekcija, moze alkohol ali pij onoliko koliko ti je dovoljno,a ne da se qurcis pred drustvom!!

Ja mogu dosta da popijem ali znam granice,par puta sam prepio i umalo nisam zavrsio u bolnici ali nema veze to je bila lekcija, moze alkohol ali pij onoliko koliko ti je dovoljno,a ne da se qurcis pred drustvom!!

e tako ti i treba..samo da znas ja sam operisao jetru zbog silnog ispiranja od alkohola..tako da pazi malo sta radis

samo tako nastavi...mada bi bolje bilo da prestanes ali dobro

@DMX|sHoNE
Jedno pitanjce:
Koliko shvatam ti si pre pio alkohol i to u velikim količinama što je dovelo do operacije jetre i sada drugima savetuješ da prestanu da piju alkohol.

Znači, ti nisi pre mogao sam da shvatiš da ne valja ispijati puno alkohola, trebalo ti je da se opečeš da bi to napokon shvatio?

moja drugarica je imala problema sa tim, decko sa kojima je bila je umro ili poginuo, nisam siguran.. :/
i onda je pila dosta posle toga i imala problema sa jetrom, doktori su joj zabranili da pije..

ima nekoliko godina, ne znam tacno, tek od skoro sme, ali malo..

@DMX|sHoNE
Jedno pitanjce:
Koliko shvatam ti si pre pio alkohol i to u velikim količinama što je dovelo do operacije jetre i sada drugima savetuješ da prestanu da piju alkohol.

Znači, ti nisi pre mogao sam da shvatiš da ne valja ispijati puno alkohola, trebalo ti je da se opečeš da bi to napokon shvatio?

pametan se uci na tudjim greskama,budala na svojim....

Back