Alkohol-da/ne

U poslednje vreme ponekad i popijem (ju ju izmangupirala sam se,posto sam ranije ukupno za celog svog zivota popila 2 prsta vina,kao to mi je bgio neki stav.... ),ali da se napijem,povracam........neeee!
Pre neko vece sam videla jednu devojku,obucena ko da je sisla sa grand parade,pijana ko letva,nije mogla da stoji na nogama,sestorica su je nosila,nije znala kako se zove,bljuvala ne sve strane,grabila ljude i ljubila ih.........bljaks!!!

:eek::eek::eek: strasno!!!
e zato ja ne pijem.

I da, to shto se ta devojka tako ponashala nije zbog alkohola nego shto je takva lichnost... Sa i bez alkohola bi se obukla kao pevaljka iz Granda. Alkohol je bio samo inicijator njenog ponashanja...

Ma, uozbiljite se, niko ne mozhe toliko da se napije da ne mozhe da kontrolishe svoje ponashanje. Mozhe da kazhe malo vishe nego shto bi hteo, ali netje da se ponasha kao totalni idiot, osim ako prirodno nije idiot, a u tom sluchaju je alkohol samo izgovor da se neko ponasha tako. Znam to, jer i sam pijem dosta, mogu dosta alkohola da podnesem, ali sam se par puta ubio k'o slichka i nisam padao u iskushenje da igram po stolovima, skachem sa 2. sprata, ili ljubim nepoznate ljude po ulici. Uglavnom mi je samo bilo loshe.

Većina tinejdžera se 'loži' na alkohol i obožava da se hvali po sistemu 'Je l' znate kako sam se sinoć napio?Nosili su me kući! ' itd.

Na rođendanima je glavna fora ne biti trezan, izigravati kolšare i sl.

U mojoj okolini takvih primera je mnogo i to je, po meni, zaista žalosno. Još žalosnja stvar je što se neke devojčice/devojke baš na takve 'pale'.

Pijane devojke ni da ne spominjem. Poznajem jednu devojčicu (četrnaestogodišnjakinju) koja obožava da se obuče izazovno (da se maltene sve vidi), ode u diskoteku i napije se. Tako pijana privlači mnoge. . .

Iskreno, ja se gadim alkohola, a najgore je preterivanje. . .

Znači, zanima me šta vi mislite o pijanim tinejdžerima, njihovim roditeljima koji im sve to dopuštaju (il' jednostavno ne znaju za to), da l' ste se nekad napili (sa razlogom ili bez), da li ste ZA ili PROTIV alkohola. . . ? I šta vam god padne na pamet vezano za ovu temu.

P. S. U pretrazi sam našla temu 'Alkoholizam' u kojoj je zadnji put post postavljen 2005. godine , a i mislim da sama tema nije bila ovakvog tipa, već više nešto uopšteno o alkoholu, alkoholičarima i sl.

Toliko, :bye:
po tvom postu vidi si dete...
tako da i ne treba alkohol da te zanima

Ma, uozbiljite se, niko ne mozhe toliko da se napije da ne mozhe da kontrolishe svoje ponashanje. Mozhe da kazhe malo vishe nego shto bi hteo, ali netje da se ponasha kao totalni idiot, osim ako prirodno nije idiot, a u tom sluchaju je alkohol samo izgovor da se neko ponasha tako. Znam to, jer i sam pijem dosta, mogu dosta alkohola da podnesem, ali sam se par puta ubio k'o slichka i nisam padao u iskushenje da igram po stolovima, skachem sa 2. sprata, ili ljubim nepoznate ljude po ulici. Uglavnom mi je samo bilo loshe.

brate uparavo to...

ti mikki ne seri

Ne pijes ti dosta vjeruj mi,inace ne bi ovo provalio....

Ne znaš ni prečicu za najružniji smajli na svetu. :P
Evo ti najružniji smajli na svetu -> :roll: :roll: :roll: i to tri puta! :lol:

lipsrsealed.gif

Dvoumim se izmedju :roll: i
eyebrows.gif
.

Back