Alkohol-da/ne

E ovako nesto me zanima. Ispricacu vam jedan dogadjaj od skoro.

Na rodjendanu moje drugarice su bile neke njene drugarice van skole i nekoliko iz razreda. Na tom rodjendanu me je najvise me zacudilo to sto su alkohol(sampanjac, tekila, vino) bili glavni tu. Drugarica(streber) od koje sam najmanje ocekivala je bila mamurna sutradan kao i slavljenica. Legle su pijane. Grozno!!!

Odgovor je samo jedan. Nikad alkohol. NIKAD!

:think:

Posle jednog od rođendana moje 'drugarice' (bolje da ne počinjem o našem 'prijateljstvu' ) i posle ispijanja sangrije itd. -malo je onih koji nisu povraćali, bilo ih je sutradan i mamurnih-podrazumeva se. . . Ali, moj stav o alkoholu nije se promenio posle toga.

Ne treba preterivati, ponekad u posebnim prilikama kada ti se nešto pripije-popij gutljaj-čašicu-čašu, al' da postoje granice!

I, da-nikad ne reci nikad! ;)

a shta je poenta pijenja coca-cole?
.....
a imash dosta onih koji i ne popiju pa maltretiraju druge, kidaju im zhivce itd..........

Poenta pijenja Coka-Cole. . . :think: . . . Ako ti nešto pravi zadovoljstvo, uživaj!

Da, da, sada ćeš reći da to važi i za aklohol. Ali Coca-Cola je štetna po zdravlje, ali promene u ponašanju se i ne primećuju, osobe obično ne postaju agresivne od kole. . .

Normalno da ima onih koji i bez alkohola maltretiraju druge, ne pričam o njima, već o onima koji posle alkohola postaju agresivni tj. agresivniji nego obično. . .

Ko kaže da alkohol nije zlo,što bi rekao moj komšija:"Neka jede g**na!"Ja sam nekad sa 12(ponavljam,dvanaest)godina trčao na 100m oko 13 sekundi(to mi je bio prosek,nekad sam gurao i za nekoliko stotinku niže)dok me alkohol nije uzeo pod svoje...Sad kada pi ponovo probao tu egzibiciju mislim da ne bi mogao spustit' ispod 15.:sad2:

ja ne postajem agresivan od alkohola
samo malo vishe statichan :lol:
i ne znam nikoga ko postaje agresivan od alkohola
a ti si ovaj argument izvukla na osnovu americhkih filmova

Veruj mi, nisam, a i bolje što nisi upoznao nikoga takvog-bolje za tebe.

A ako misliš da se takve stvari dešavaju samo, isključivo na filmovma, pa-malo razradi tu temu, raspitaj se kakvo je stanje ovde, u Srbiji . . :ok:

Da bi neko postao agresivan od alkohola mora vec postojati potencijal u njem za tako nesto....

Alkohol samo tera ljude da predju granicu koju ne bi presli dok su trezni....

Slažem se, mora postojati mrvica potencijala.

Kažu da pijan govori, ono što trezan misli.
Dodala bih tu i da radi ono što bi uradio kad je trezan, samo mu treba hrabrosti, . . . itd.

Ko kaže da alkohol nije zlo,što bi rekao moj komšija:"Neka jede g**na!"Ja sam nekad sa 12(ponavljam,dvanaest)godina trčao na 100m oko 13 sekundi(to mi je bio prosek,nekad sam gurao i za nekoliko stotinku niže)dok me alkohol nije uzeo pod svoje...Sad kada pi ponovo probao tu egzibiciju mislim da ne bi mogao spustit' ispod 15.:sad2:
O pa covjece,ti bi mogao na Olimpijske igre da ides...

Precerao si ga brate,vala sa 12 godina , kad lazete ,lazite da valja :D

Cuj Elitistu sto rastura hemiju;D

Inace da se nadovezem na Jovanu - upoznala sam i ja jednog lika sto je postajao mnogo agresivan kad popije.
Ne fizicki vec verbalno.
Ali to ne cudi ...jer je u treznom stanju bio jedno bice ispunjeno besom i frustracijama...

Ja nikad nisam pila iako imam 17 godina. Dok su vecina mojih drugarica "ribe" jer se "odvale" na svakoj zurci... Iskreno, meni je to bezveze pogotovo ako je devojka pijana i ne zna da se kontrolise. Ja hvala bogu nemam zelju za napijanjem ali isto tako ukoliko imam zelju da popijem pola case piva uzecu i popicu zajedno sa caletom bez ikakvih problema.

upravo tako...samo sto takve devojke nisu moje drugarice...

Back