User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.031
Ne idem normalno,malo se zanesem ponekad ali ako je bas kriticno sedem u prak na klupu i malo se otreznim i onda ustajem i idem kuci!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obozavam Coronu! Uvek sam jedino zensko u drushtvu koje pije Coronu!

Ima puno ljudi koji ne vole alkohol, al ne mogu sad da objashavam to o folirantima, mnogo sam nervozna...Kakvih foliranata? Ko ne voli neko pice - ne voli. To je naprosto tako. Ja, npr. ne volim Koka-kolu.
Ali volim alkohol. Ne svaki, ali volim. Vino, pivo, tekila, liker, domaca... Ali ja to cugam natenane, i nikad se nisam oleshio, niti me uopshte privlachi to da lochem dok se ne ubijem.

Slažem se.Također je i čest krivac saobraćajnim nesrećama, nasilju, ubistvima i siromaštvu.

. Mogu stvarno dosta da popijem, ali mi se nikad nije desilo da ne znam shta radim, da pravim s.ranja, povracam, padam u nesvest itd. Desi mi se da se ponekad ne secam nekih detalja razgovora, ili nekih konkretnih situacija, al to mi se deshava i kad ne pijem
I nikad necu piti ako mi se ne pije, a "posebna je prilika" - za dve nove godine nisam popila ni kap alkohola (iako se to ochekivalo jer je ng), i provela sam se savrsheno. Isto tako i sva 4 dana EXITa. I na maturi. I josh mnogo puta. Takodje nikad necu uzeti vino ili neki drugi alkohol koji ne volim samo zato shto nema nicheg drugog. Onda ne uzivam u picu, a tada nema poente piti.
To je samo dokaz da nama nije potreban povod da pijemo... 
Primis platu i odes da je popijesSlažem se.![]()

Ne volim ni ja.Ja, npr. ne volim Koka-kolu.
Mrzim kada devojke ( a i mushkarci) prave s.ranja kad se napiju, a onda za to krive alkohol... Ok, desi ti se jednom, pogreshish, napijesh se, napravish s.ranje... al zar to onda nije za nauk za ubuduce? Poznajem dosta ljudi koji totalno promene ponashanje kad se napiju, a sutradan im je za sve opravdanje "pa bio sam pijan/a. I tako vec godinama. Glupost.

Sasvim je normalno da krive alkohol.
Ima onih koji svesno (koji nisu pijani) prave sranja, pa onda posle koriste alkohol kao izgovor, ali ne znam da li si na njih mislila. A i mislim da su to veoma veoma retki slucajevi.
ja volim pivo.Većina tinejdžera se 'loži' na alkohol i obožava da se hvali po sistemu 'Je l' znate kako sam se sinoć napio?Nosili su me kući! ' itd.
Na rođendanima je glavna fora ne biti trezan, izigravati kolšare i sl.
U mojoj okolini takvih primera je mnogo i to je, po meni, zaista žalosno. Još žalosnja stvar je što se neke devojčice/devojke baš na takve 'pale'.
Pijane devojke ni da ne spominjem. Poznajem jednu devojčicu (četrnaestogodišnjakinju) koja obožava da se obuče izazovno (da se maltene sve vidi), ode u diskoteku i napije se. Tako pijana privlači mnoge. . .
Iskreno, ja se gadim alkohola, a najgore je preterivanje. . .
Znači, zanima me šta vi mislite o pijanim tinejdžerima, njihovim roditeljima koji im sve to dopuštaju (il' jednostavno ne znaju za to), da l' ste se nekad napili (sa razlogom ili bez), da li ste ZA ili PROTIV alkohola. . . ? I šta vam god padne na pamet vezano za ovu temu.
P. S. U pretrazi sam našla temu 'Alkoholizam' u kojoj je zadnji put post postavljen 2005. godine , a i mislim da sama tema nije bila ovakvog tipa, već više nešto uopšteno o alkoholu, alkoholičarima i sl.
Toliko,![]()