nensy4ever
Poznat
- Poruka
- 7.090
-Невена
Као зајебанцију... Човек би помислио да ме познајеш после оволико времена -.-
da i ja sam bila sva ozb kad sam postavila pitanje...nie mi bilo jasno da l' me smatrash dreletom il' mytantom ;p
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-Невена
Као зајебанцију... Човек би помислио да ме познајеш после оволико времена -.-

Oво је Електра написала!?![]()
Пре кол'ко мајке ти!?![]()

HahahahahaМа нема шансе да је ово она писала...
Е ово већ појашњава многе ствари![]()

Pa i dalje sam ja dobro deteА некад је била добро дете![]()
A sta ce tebi lutko, telefon na stolu, kad mu je mesto u dzepu ili tasniBila sam jednom na 18. rodjendanu, i za nas sto prilazi mortus pijana devojka i kako je onako uroljana "igrala" mlatne papkom po stolu (na kom mi je inace stajao fon star cak 2 dana) i padne sto, a na stolu: kojekakva pica, novcanici, telefoni, i ni jednom telefonu nista, jedino se moj (pa naravno) razbije u 10000000 komadica...Nisam znala dal da je ubijem ili sta, jer ona nije ni osetila da je bilo sta zasrala...
Nije meni toliko zao telefona, vec sebe same, jer sam znala da ce mi moji do kraja zivota tupiti o tome kako ne znam da cuvam stvari bla bla bla
Al' nije to nista, jos su kriminalniji slucajevi kad dodju pijani u skolu, sto decaci, sto devojcice, vise nije ni bitno...

Pijem svaki put kad idem u grad i najcesce se opijem,jednom sam samo u zivotu povracao od alkohola i nikad me niko nije vozio niti nosio kuci uvek se sam dovucem (iako imam 3 km od centra do kuce)!! Najcesce pijem tequilu ili pivo,mada volim da mesam pica sipam ponekad i guaranu u pivo to je ono bas ekstra za sutke em temalo opije,em se izgubis i osecas se snaznije!!