GrimReaper
Iskusan
- Poruka
- 5.035
Takav sam i ja bio, onda sam probao VINJAK!![]()
Bljak, vinjak. Zgadio mi se posle onih par puta kad sam peglao od njega.
Sad vishe ne mogu ni da ga ne pomirishem, a da utroba ne pozheli mi izadje na svezh vazduh. ((:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takav sam i ja bio, onda sam probao VINJAK!![]()
Sad vishe ne mogu ni da ga ne pomirishem, a da utroba ne pozheli mi izadje na svezh vazduh. ((:
uke:Aco,to si veoma fino docharaouke:

Bljak, vinjak. Zgadio mi se posle onih par puta kad sam peglao od njega.Sad vishe ne mogu ni da ga ne pomirishem, a da utroba ne pozheli mi izadje na svezh vazduh. ((:
(mucnina
)Bljak, vinjak. Zgadio mi se posle onih par puta kad sam peglao od njega.Sad vishe ne mogu ni da ga ne pomirishem, a da utroba ne pozheli mi izadje na svezh vazduh. ((:

Srecom pa sta god da sam do sad ispeglao nije mi se zgadilo! :mrgree: u potpisu: alkos wannabe!![]()
Evo upravo pšem pijan, ne mogu pravo da hodam, ali moeram da se približim ekranu da vidim šta pišem, i sto puta pritišćem backspace da ispravim greške.
U školi pola dana rakiju pili + otišli u park i nas par smlatili gajbu piva, a ništa nisam jeo.
Veseloo!

Sveps + vodka =)
I pre neki dan si polupijan pisao,jedva si tipkao tipkovnicu![]()

decije pice..nije lose, ne oseca se vodka...
hahah, što prirodno zavisi od količine votke... naravno, ne računam po kafićima isl.