Alkohol-da/ne

Evo upravo pšem pijan, ne mogu pravo da hodam, ali moeram da se približim ekranu da vidim šta pišem, i sto puta pritišćem backspace da ispravim greške.
U školi pola dana rakiju pili + otišli u park i nas par smlatili gajbu piva, a ništa nisam jeo.
Veseloo!

Pravo samounistenje se desava vecinom na svadbama kada krenes da pijes od jutra pa sve do uvece. Kad sam bio na jednu svadbu prosle nedelje, konobar mi je sve donosio po 2 piva. 12 sam ih popio ,nidje duse u mene, cinilo mi se ,gotov sam.Sreca prosatah pola sata i nekako se vratih u zivot. Vratim se, kad rucak, dobro se ja nabucam ,popijem jos 2 piva i vidim na drugi sto napusteni neki liker Irish cream.Niko ga nije nacinjao.. Predjem ja na taj slatki liker,posle dolazi konobar pita dje mi je pivo, ja mu pokazem da sam presao na liker . A on me pogleda,naslozi neku tuznu facu i rece mi 'Dobro ti ucinjelo' ... Do kraja samo taj citav liker sam pio i bilo mi je extra. Cudio sam se kako je blag ali i btw gdje je sav onaj alkohol od piva u meni...
Dok sam bio na noge sve Ok. Ali kuci.. Normalno...Skinem se da spavam..Legnem .E tu pocinju muke,ne mogu da zaspem , glava puca,soba se okrece,setam kroz kucu, tusiram se,dzaba... 2 sata kosmara . Tad vec nekako se nategnem i povratim bogomi dosta (hehe tad svatih konobara kad rece dobro mi rucak ucinio) .. To je uslovilo da mi bude lakse i da zaspem. Btw mislio sam gotovo je, sjutra kao nov.
Ali...
U 5 ujutro se probudim,iste muke .Stomak i glava ubijaju,sve mi se vrti ...Takva situacija do 7,onda opet povracanje i to dobro... Opet mi bi lakse. Reko sad je stvarno kraj... Zaspah opet...Probudih se u 10... Stomak razvaljuje,glava puca..Izadjoh napolje,najtezih 3-4 sata ,gore i od onih sati kad nisam mogao da zaspem..Ne znam sto cu od sebe,dali da se koknem xaxa . Vratim se kuci oko 15h opet povracanje..Zavrsne stomacne mucnine trajale su negdje do 22h kad je bilo zadnje povracanje.
Utorak ujutro..E tad je bio mamurluk. Glava teska ali stomak Ok.
Proceduru dalje znate, do 22h sam bio kao nov...Ako cete vjerovat do cetvrtka sam osjecao liker i pivo u zeludcu i da me drzi po malo alkohol...
Kod povracanja da napomenem da mi je voda dosta pomogla ...

E ovo ja zovem samounistenjem kada te drzi 2-3 dana a ne samo jednu noc... Btw kad sam pio pivo i jeo onda je to liker sve poklopio i zatvorio sve,samo je alkohol kruzio ...
Sav se najezim kad pomislim na tu svadbu :D

Evo polupijan pišem.
Bili smo na kampovanju 2 dana, i za to vrijeme sam popio preko 30 piva, samo dok sam prešao 20km u prikolici kamionite popio sam 3 piva...
Razbijen sam, 2 dana sam pio samo pivo, ali ne da se napiti nikako, i peku me usne jebeno.
p.s.
Pivo je kul!

Back