Alkohol-da/ne

volim da pijemmmmm i da se napijem ponekad..alkohol super podnosim tako da nije mi problem, ne pijem zbog drugih (sto je jako bitno) pijem zato sto volim...i kad se napijem svesna sam svega cega zelim da se setim i ne pravim budalu od sebe pijana to radim i kad nisam :)

Ne volim alkohol, a pogotovo ne mogu da razumem kako neko sebi može da dopusti da se napije i da pravi budalu od sebe.
Još se posle toga i hvale kako su se napili itd.
Čisto dramljenje nekog ludila, fazon, vidi kako sam ja veeeliki kad mogu da pijem, baš sam lik...Užas.

ma jok,meni je to bas bezveze...gledam devojke iz mog odeljenja,mala matura,posle proslave u diskoteku,jedva su docekale..sve su se ponapijale,i sve su ih nosili kuci,ni jedna ne moze da sidje niz stepenice,jadno... prvi put u zivotu stala na stikle,prvi put popila pivo(gde je pivo za devojku,ako vec pije nek pije martini,vino),i sad je ona riba,'ajde molim te,bljak..

Nisam ni ja volela... Sad mi je nekako neobicno da na nekom slavlju ili okupljanju ne popijem nesto. Kad neko kaze da nije protiv alkohola ne mora da znaci da je za opijanje. Postoji zlatna sredina... Uostalom, mislim da je bolje u ovim godinama probati pice... Vremenom se naviknes pa ne mozes tako lako da se napijes. Ako se sad ne naviknes posle ce od prvog pica da ti se zavrti.:whistling:

Back