Alkohol-da/ne

Ma ne prdi Krepto... Koliko puta sam cuo da grandovci tj. fenseri prozivaju one koji slusaju rock, a na forumu sam vidjao samo da rockeri pljuju fensere i prozivaju ih... 'vamo kukaju, a tamo prozivaju.
Ispadaju gori od fensera!

Ma ne prdi Krepto... Koliko puta sam cuo da grandovci tj. fenseri prozivaju one koji slusaju rock, a na forumu sam vidjao samo da rockeri pljuju fensere i prozivaju ih... 'vamo kukaju, a tamo prozivaju.
Ispadaju gori od fensera!

a shtas ti navr'o odma', vidish da se mala carol po obichaju prosrala, uz janu ovu i ti si em njih nazv'o rokerkama em glumish ludilo

a shtas ti navr'o odma', vidish da se mala carol po obichaju prosrala, uz janu ovu i ti si em njih nazv'o rokerkama em glumish ludilo

Nisam ih nazvao rokerkama... Rekao sam da rockeri vise prozivaju. Necu valjda svaciji nick da stavljam ovde da biste vi videli ko proziva.

Ne glumim ludilo nego me nerviraju oni koji prozivaju, a na nekim temam pricaju kako njih neki zezaju zato sto slusaju rock... Kao su mukice, a vecina njih gleda priliku da drka fensere ili sl. njima.

Većina tinejdžera se 'loži' na alkohol i obožava da se hvali po sistemu 'Je l' znate kako sam se sinoć napio?Nosili su me kući! ' itd.

Na rođendanima je glavna fora ne biti trezan, izigravati kolšare i sl.

U mojoj okolini takvih primera je mnogo i to je, po meni, zaista žalosno. Još žalosnja stvar je što se neke devojčice/devojke baš na takve 'pale'.

Pijane devojke ni da ne spominjem. Poznajem jednu devojčicu (četrnaestogodišnjakinju) koja obožava da se obuče izazovno (da se maltene sve vidi), ode u diskoteku i napije se. Tako pijana privlači mnoge. . .

Iskreno, ja se gadim alkohola, a najgore je preterivanje. . .

Znači, zanima me šta vi mislite o pijanim tinejdžerima, njihovim roditeljima koji im sve to dopuštaju (il' jednostavno ne znaju za to), da l' ste se nekad napili (sa razlogom ili bez), da li ste ZA ili PROTIV alkohola. . . ? I šta vam god padne na pamet vezano za ovu temu.

P. S. U pretrazi sam našla temu 'Alkoholizam' u kojoj je zadnji put post postavljen 2005. godine , a i mislim da sama tema nije bila ovakvog tipa, već više nešto uopšteno o alkoholu, alkoholičarima i sl.

Toliko, :bye:

ja sam za alkohol,ali u umerenim kolicinama,naravno...nikad jos nisam izasla u grad,a da nisam popila bar 2-3 vodke:Dinace sam kapacitet,mogu da popijem dosta a da mi ne bude nista....a kad vidim te devojcice i decake sto su juce poceli da izlaze sa flasama piva i cigarama u ruci kako se pijani valjaju po podu diskoteka stvarno mi je muka:dontunderstand: poenta alkohola je piti ga,ali znati meru,da se opustis,budes srecan i raspolozen,a ne popijes ne znam koliko i ostatak veceri provedes bacajuci pegle,a ako ispadnes faca pred drustvom:dontunderstand:

Do pre samo god. dana nisam mogao da pijem neki jaci alkohol, pio sam uglavnom pivo...a sad kad odem u grad pijem obicno stock ili viski.
A kad odem negde sa starijim ljudima, tad pijem i rakiju...:P

Back