Alkohol-da/ne

Ne kajem se... Ništa strašno, sutradan bude muka, nakon 2 dana sve kul opet...
Al' žao mi roditelja...

ybg... znam da onog koji te "donese" tamo pitaju jel imas 18 god, i ako nemas onda ti zovu roditelje, a ako imas onda ih ni ne zovu. Mi smo se medjusobno dogovorili, da ako se nekome od nas desi nesto tako, kazemo da taj ima 18 god :D

Imam 18, ali došli roditelji, ne mogu me pijani drugari voditi kući :lol:

a ybg, mogu da zamislim situaciju... :S
kod nas se uvek nadje neki trezan, ili neki lik koji "vise ne pije" tako da nema problema, ja nisam nikada bio na ispiranju, ali je jedan ortak bio zbog mene :S a jedna ortakinja je bila na ispiranju i infuziji u sedmom razredu osnovne :eek:

Al' žao mi roditelja...

O tome je trebalo ranije da se razmislja:mrgreen:
PA ti si se covjece dobro ubio od pica!Da si jos malo popio zapao bi u komu.Ozbiljno ti kazem.:confused:
Ja se niakd ne bi tako napio niti bi mog odoc do infuzije.
Ili mozda ja grijesim,ti si malo popio ali se nisi naviko na alkohol.Sta znam ima milion kombinacija

Al' žao mi roditelja...

i meni je zao tvojih roditelja...kidas im zivce.....sad cu nesto da ti ispricam...kad je moj tata bio tvojih godina,...cesto je pio tako sa drustvom i jednom zavrsi u bolnici zbog prekomerne kolicine alkohola.....i nazvali babu da joj kazu da dodje po njega i sta ti ja znam...i ona dozivi infarkt....valjda od soka ili sta ti ja znam (inace je imala problema sa srcem)....srecom nije bio jak....pa je prezivela..i kad je sve proslo..pila je sedative kad god bi on izasao....i to je trajalo par meseci....tata posle toga vise nije pio....(i jos nesto,bila je trudna i pobacila je....u cetvrtom mesecu)....

Back