- Poruka
- 76.576
Руси су већ рекли да је умро од тромба.Mozda rysi kazu da su ga ukrajinske ubile pa ovi da ih preduhitre.E oni znaju i bas njima da verujemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Руси су већ рекли да је умро од тромба.Mozda rysi kazu da su ga ukrajinske ubile pa ovi da ih preduhitre.E oni znaju i bas njima da verujemo.
Ако неко зна шта је истина, онда су то службе.Verodostojnije od toga bi bilo jedino sa BIA Instituta na Banjici, to sigurno.![]()
Je li bese i nas voljeni i nikada prezaljeni Sloba nesto slicno od toga?Руси су већ рекли да је умро од тромба.
Jedine istine koju Sluzbe znaju je koja kafana ima najbolji alkohol, ovi u Lengliju su specijalisti za viski, ovi kod nas za rakiju.Ако неко зна шта је истина, онда су то службе.
Gospodin Budanov je za razliku od uginulog zatvorenika bio meta ubistva od strane Rusa. On je pogođen kalibrom direktno u njegovu kancelariju i sam Bog te poprečni zid koji je delio njegovu kancelaziju na dva dela ga je spasao da ne ispari već se posle mesecima lečio u Nemačkoj.Sigurno su Sluzbe verodostojan izvor informacija.
Svakako da ne poznajes kako i sta Sluzbe rade, i kako medjusobno saradjuju cak i kada su u sukobu.Gospodin Budanov je za razliku od uginulog zatvorenika bio meta ubistva od strane Rusa. On je pogođen kalibrom direktno u njegovu kancelariju i sam Bog te poprečni zid koji je delio njegovu kancelaziju na dva dela ga je spasao da ne ispari već se posle mesecima lečio u Nemačkoj.
Prema tome on nema nikakav motiv da brani ili štiti Ruse , naprotiv.
Poznajem.Svakako da ne poznajes kako i sta Sluzbe rade, i kako medjusobno saradjuju cak i kada su u sukobu.
Svakako da ne poznajes kako i sta Sluzbe rade, i kako medjusobno saradjuju cak i kada su u sukobu.
E pa onda je to neki dil.Poznajem.
Он је убијен у злочиначком казамату.Je li bese i nas voljeni i nikada prezaljeni Sloba nesto slicno od toga?
Знају све, шта радиш, шта причаш, прате, прислушкују, креирају стварност, итд.Jedine istine koju Sluzbe znaju je koja kafana ima najbolji alkohol, ovi u Lengliju su specijalisti za viski, ovi kod nas za rakiju.
Ok možete nastaviti sa teorijama zavere.E pa onda je to neki dil.
Ne pisi kojesta.Он је убијен у злочиначком казамату.
Obdukciju su izveli holandski patolozi po ovlaštenju Državnog tužilaštva u Hagu, a na zahtjev vlade SiCG i uz odobrenje holandskih vlasti, obdukciji su prisustvovala dva patologa s Vojno-medicinske akademije u Beogradu.
Pa cekaj, tebi nije cudno sto u ruskom zatvoru postoje ukrajiski izvori?Ok možete nastaviti sa teorijama zavere.![]()
Патолози из времена Тадићеве издајничке власти. И да су видели доказе о убисрву, морали су да ћуте да се не би и они придружили Слободану. Хашки инквизитори су прави правцати сатанисти.
Nije za vreme Tadica bilo ovako kako ti volis, vec je sve bilo transparentno. Na kraju tada je i SPS bio jos uvek jak i cutao je tj. slozio se.Патолози из времена Тадићеве издајничке власти. И да су видели доказе о убисрву, морали су да ћуте да се не би и они придружили Слободану. Хашки инквизитори су прави правцати сатанисти.
Ти стварно верујеш у то?Nije za vreme Tadica bilo ovako kako ti volis, vec je sve bilo transparentno. Na kraju tada je i SPS bio jos uvek jak i cutao je tj. slozio se.
I kad rusi kazu ne veruje se a kad kazu ukrajinci veruje se hahaРуси су већ рекли да је умро од тромба.
Zašto bi mi bilo čudno.Pa cekaj, tebi nije cudno sto u ruskom zatvoru postoje ukrajiski izvori?
Verujem zasto ne bih, ako SPS kao njegova stranka veruje i odcutala je tada, zasto ja ne bih verovala?Ти стварно верујеш у то?
Pa treba da ti bude cudno kako to u Rusiji koja ratuje sa Ukrajinom odjednom Ukrajina ima "verodostojne" podatke i to tajne.Zašto bi mi bilo čudno.
Ја верујем Русима, наравно, али и ово је још само један додатни доказ да је руски извештај тачан.I kad rusi kazu ne veruje se a kad kazu ukrajinci veruje se haha
СПС је имао став да је смрт председника Милошевића била веома сумњива.Verujem zasto ne bih, ako SPS kao njegova stranka veruje i odcutala je tada, zasto ja ne bih verovala?