Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
Sigurno su Sluzbe verodostojan izvor informacija.
Gospodin Budanov je za razliku od uginulog zatvorenika bio meta ubistva od strane Rusa. On je pogođen kalibrom direktno u njegovu kancelariju i sam Bog te poprečni zid koji je delio njegovu kancelaziju na dva dela ga je spasao da ne ispari već se posle mesecima lečio u Nemačkoj.
Prema tome on nema nikakav motiv da brani ili štiti Ruse , naprotiv.

Gospodin Budanov je za razliku od uginulog zatvorenika bio meta ubistva od strane Rusa. On je pogođen kalibrom direktno u njegovu kancelariju i sam Bog te poprečni zid koji je delio njegovu kancelaziju na dva dela ga je spasao da ne ispari već se posle mesecima lečio u Nemačkoj.
Prema tome on nema nikakav motiv da brani ili štiti Ruse , naprotiv.
Svakako da ne poznajes kako i sta Sluzbe rade, i kako medjusobno saradjuju cak i kada su u sukobu.

Hlebinac uzeo novce od MI6, nekih deset-dvadeset milijuna dolara za obojenu revoluciju u Rusiji.
Dakle IZDAJNIK koji je htio podbiti Rusiju pod zapad. Za novce.
Lijepo su mu rekli nakon lažiranog trovanja (koga FSB otruje, taj ne preživi) - ostani vani, ne vraćaj se i budi zahvalan što nisi popio metak.
U Rusiji se puno toga može, ali za račun zapadnih vucibatina rovariti Rusiju? E nećeš, nisu Rusi rvatske pussy.

Патолози из времена Тадићеве издајничке власти. И да су видели доказе о убисрву, морали су да ћуте да се не би и они придружили Слободану. Хашки инквизитори су прави правцати сатанисти.

Патолози из времена Тадићеве издајничке власти. И да су видели доказе о убисрву, морали су да ћуте да се не би и они придружили Слободану. Хашки инквизитори су прави правцати сатанисти.
Nije za vreme Tadica bilo ovako kako ti volis, vec je sve bilo transparentno. Na kraju tada je i SPS bio jos uvek jak i cutao je tj. slozio se.

Back